פורסם 2014 באוקטובר 1611 שנים לעזאזל אני שונא שדברים כאלו קורים התחיל לי היום שמתי לב אחרי כמה דקות הכרטיס מסך עובד על 98 אחוז ב IDLE בדסקטופאפילו שאני כותב מזיז את העכבר ועובד רגיל אני חייב לכבות ולהדליק מחדש ואז זה בסדר עד שהוא מתחיל שוב אחרי כמה דקות הרצתי malwarebytes לא מצא משהו וגם רוט קיטמה אני יעשה עם זה עכשיו :\גם קיבלתי מסך כחול לא יודע אם זה קשור כתב לי משהו CLOCK CYCLE שלא ענה השעון בזמן אף פעם לא ראיתי הודעה כזאת הערב עדכנתי כונן SAMSUNG 840 EVO עם התוכנה שאמורה לפתור בעיה של ביצועים אולי זה קשור?עריכה "עכשיו סגרתי STEAM וזה עדיין רץ ב 98 אחוז ואז סגרתי STEAM דרך ה TASK MANAGER וה GPU חזר ל 0-1 אחוז שימוש מה זה ? נערך 2014 באוקטובר 1611 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים מחבר השארתי את המחשב פתוח כל הלילה וזה לא קרה עכשיו בבוקר פתחתי סטים ואחרי רבע שעה שוב זה התחיל 98 אחוז סגרתי סטים דרך TASK MANAGER וזה נפסק מיד לפני זה סגרתי אינטרנט כמו שאמרת וזה לא שינה כלום נשאר 98 אחוז עד שסגרתי סטיםסטים גורם לזה בטח מישהו מכיר מה זה נצטרך לחפש אבל זה גרוע זה הורס לי את כל המשחקים בסטים פוגע בביצועים שלהם שסטים עצמו לוקח 98 אחוז מהכרטיס מסך :\יכול להיות איזה משהו נבזי התלבש לי על סטים? או זה באג...עריכה" גם שמתי לב שהדרייבר של הכרטיס מסך נכשל שטוענים וידאו נגיד בדפדפן יש הבהוב במסך ואיקון ימין למטה מודיע שהוא התאושש מחדש כנראה זה איכשהו קשור לכרטיס מסך + סטיםנתקין דרייבר מחדש נראה אם זה עוזראני מרגיש שזה איכשהו קשור לתוכנה של סמסונג של הSSDעריכה" עכשיו קרה דבר יותר מטרידהתקנתי דרייברים מחדש פתחתי מחשב פתחתי סטים וסגרתי אותו ועכשיו אחרי רבע שעה שהוא סגור הוא התחיל לפעול לבד ב TASK MANAGER ולא נפתח באמת אלא רק שם אבל ישר הבנתי את זה שהכרטיס מסך התחיל לעבוד ב 98 אחוז שוב STEAM.EXE מדליק את עצמו בקיצור וצורך 98 אחוז :\ושוב פעם אם אני רואה סרטון בויטיוב ואז פותח איזה סרטון ב VLC הדרייביר של המסך קורס מוזר ביותר נערך 2014 באוקטובר 1711 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים 1. תמחק לגמרי את הדרייבר של הכרטיס מסך בעזרת DDU.ואז תתקין מחדש את הגרסא החדשה ביותר.2. תמחק ותתקין מחדש את STEAM. נערך 2014 באוקטובר 1711 שנים על-ידי Teknik
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים מחבר לפי דעתי מצאתי משהו שכנראה זה זה http://steamcommunity.com/discussions/forum/1/35221584425122691/לפי מה שאני רואה מדובר במשהו נבזי שיושב אצלך ובאמת קשור לכריית ביטקוין הוא מתחזה להיות STEAM.EXE ותוכנות אנטי וירוס לא מזהות אותו אני מנסה עכשיו ללכת לפי ההסברים בקישור ונקווה לטובהרצתי גם כל מיני תוכנות Spybot-S&D Start Centerמצא לי משהו בדרגת סיכון הכי גבוהה somoto betterinstaller נערך 2014 באוקטובר 1711 שנים על-ידי 3emi
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.