עבור לתוכן

אני רוצה לקנות עכבר ופד

Featured Replies

פורסם

טופס המלצה לעכבר:

תקציבכם:

זה לא משנה כי אני רוצה עכבר איכותי לגיימינג שהוא זול כאילו מבין כל האיכותיים ניקח את הזול

חריגה:

כנ"ל

מה השימושים שלכם בעכבר?

גיימינג

מהי האחיזה הרצויה בשבילכם?

אחיזת FingerTip

במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:

בקשות מיוחדות:

ימניים

מחו"ל או מהארץ?

לא משנה

הערות:

שיהיה עכבר גיימינג

מוצר א' להשוואה:

(במידה ויש)

מוצרה ב' להשוואה:

(במידה ויש)

טופס המלצה לפאד (משטח לעכבר):

תקציבכם:

זה לא משנה כי אני רוצה פד לגיימינג שהוא זול כאילו מבין כל האיכותיים ניקח את הזול

חריגה:

כנ"ל

מה השימושים שלכם בפאד?

גיימינג

מהו סוג הפאד שתרצו לקנות?:

משולב

בקשות מיוחדות:

(גודל רצוי, צורה וכו')

איזה עכבר יש לכם עכשיו?:

(סעיף זה חובה! שנדע להתאים את הפאד לעכבר בצורה הטובה ביותר).

מחו"ל או מהארץ?

לא משנה

הערות:

(חברה מועדפת, דבר שחשוב לציין וכו').

המליצו לי על cm storm spawn ו ss qck+

ועל abysus

פורסם

CM Storm Spawn קשה להשיג בארץ. בכל מקרה גם ה-CM Storm Spawn וגם ה-Abyssus מתאימים יותר לאחיזת Claw.

לאחיזת Fingertip מומלץ Zowie FK1 (דגם חדש) או Zowie AM/GS (דגם פחות חדש וזול יותר). את שניהם ניתן להשיג באייבורי.

פורסם
  • מחבר
CM Storm Spawn קשה להשיג בארץ. בכל מקרה גם ה-CM Storm Spawn וגם ה-Abyssus מתאימים יותר לאחיזת Claw.

לאחיזת Fingertip מומלץ Zowie FK1 (דגם חדש) או Zowie AM/GS (דגם פחות חדש וזול יותר). את שניהם ניתן להשיג באייבורי.

אני יכול להתרגל ל palm ול claw אז מה אני יקח?

פורסם
  • מחבר

מה עם רייזר?

- - - תגובה אוחדה: - - -

מה עם רייזר?

פורסם

Razer Abyssus זה קצת סיכון כי יש סיכוי שתיפול על גרסה פגומה (בעיה עם הכפתורים ו/או גלגלת חורקת) והשירות של היבואן וגם היצרן לפי דיווחים ברשת לוקה בחסר.

פורסם
  • מחבר
Razer Abyssus זה קצת סיכון כי יש סיכוי שתיפול על גרסה פגומה (בעיה עם הכפתורים ו/או גלגלת חורקת) והשירות של היבואן וגם היצרן לפי דיווחים ברשת לוקה בחסר.

אז רייזר אחר

פורסם

אם אתה מתעקש על Razer אז קח Razer Deathadder 2014.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים