עבור לתוכן

שאלה לגבי המוצרים של RAPOO

Featured Replies

פורסם

האם זה זבל סיני ברמת הGPT או שזה יותר רציני, למשל, בעיניי לוגיטק זה לא זבל אבל לא משהו כי המוצרים שלהם לא שורדים אצלי הרבה זמן. איך הם ביחס לRAPOO?

פורסם
  • מחבר

סבבה גבר, רק תזכיר לי איפה אמא שלך עומדת שם כי אני צריך עבודת יד דחוף.....

(יש פה כמה חארות שלא הייתי רוצה לפגוש...)

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא רוצה לעזור אז פשוט תשתוק, אל תסתלבט על חשבון אחרים ואל תהיה חכמולוג, וגם אל תעשה לי אבחנה לאישיות...מי אתה בכלל?

עוד חסר חיים שהספיק לצבור 8132 הודעות...

פורסם

הקבב הזועם וקקדו, לשניכם יש אזהרה.

אתם מתבקשים לשמור על שפה נאותה ועל תרבות הדיון. אם תמשיכו עם זה, בפעם הבאה תעופו ומי שימשיך את הספאם הזה יעוף גם כן.

פורסם
האם זה זבל סיני ברמת הGPT או שזה יותר רציני, למשל, בעיניי לוגיטק זה לא זבל אבל לא משהו כי המוצרים שלהם לא שורדים אצלי הרבה זמן. איך הם ביחס לRAPOO?

כבר מהשם שלהם אתה יכול להבין שזה חרא! ...............RA-POO

חחחחחחחחחחחחחחח

ועכשיו ברצינות,

קניתי מקלדת אלחוטית שלהם שלא שרדה אפילו חודש!

כפתורים החללו להתרופף אחרי שבוע וכל פעם הייתי צריך ללחוץ אותם חזק חזרה למקומם

ובגלל איכות הבנייה הגרועה שמשאירה מרווחים פתוחים וחללים אל המגעים האלקטרונים

המקלדת שבקה חיים לאחר פעם אחת שבטעות נשפך עליה קפה!

משהו שקרה לי לפחות פעמיים במקלדת הקודמת ובזכות איכות הבנייה כל שהייתי צריך לעשות זה רק לנגב אותה.

פורסם

^ לי יש איתם ניסיון טוב (אם שופכים קפה על מקלדת צריך לצפות לנס ;)), את מתארת מוצר שבא פגום מהחנות והיית צריכה לממש אחריות בהקדם.

ברשותי RAPOO E9060 מאפריל-מאי השנה, ועד היום הסט עובד בשימוש שוטף יום יום ללא בעיות, הסט מרגיש איכותי יחסית, יש פלטת אלומיניום בחלק התחתון של המקלדת, דבר שמקנה הרגשה של מוצר איכותי.

פורסם
^ לי יש איתם ניסיון טוב (אם שופכים קפה על מקלדת צריך לצפות לנס ;)), את מתארת מוצר שבא פגום מהחנות והיית צריכה לממש אחריות בהקדם.

ברשותי RAPOO E9060 מאפריל-מאי השנה, ועד היום הסט עובד בשימוש שוטף יום יום ללא בעיות, הסט מרגיש איכותי יחסית, יש פלטת אלומיניום בחלק התחתון של המקלדת, דבר שמקנה הרגשה של מוצר איכותי.

שימוש שוטף, אין הגדרה טובה יותר למה שקרה לי! :smiley1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים