עבור לתוכן

הנקסוס 9 הוכרז

Featured Replies

פורסם

http://www.google.com/nexus/9/

ויחד עמו גם עוד מכשירים מעניינים..

המקלדת תמכר בנפרד כפי שהם רושמים, מעניין מה יהיה המחיר של כל אחד לחוד.

• תגובות 55
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קצת יקר הפעם. אותו מחיר כמו ה Galaxy Tab S

פורסם

טאבלט מאכזב מאוד. שוקל כמו אייפד אייר למרות שהמסך והסוללה קטנים יותר. 16GB נפח אחסון ללא אפשרות הרחבה בשנת 2015 זה DOA. סתם מכשיר.

פורסם

שוקל 10% פחות. זה שאין הרחבה מפתיע. בוא נחכה לביקורות לפני שקוטלים אותו. אני בכל מקרה מזמין אותו אחרי שבועיים עם ה Galaxy Tab S וה Touchwiz, שגרם לי להתעצבן עליו למרות המסך המדהים.

פורסם

אייפד אייר 2 בגודל 9.7 ישקול כמו הנקסוס 9. השמועה אומרת שאפל תשדרג משמעותית את האייפד החדש - מעבד, מסך, זיכרון, נפח, קורא טביעות אצבע ועוד.

דווקא לא מפתיע שאין הרחבה. בנקסוסים הקודמים לא היה.

פורסם

התכוונתי אכן שלא מפתיע שאין הרחבה. התפלק לי הלא. אני קצת מאוכזב מהמחיר. ב 100 דולר פחות זה היה יכול להיות נהדר. אם היה לו את מסך ה Amoled של הגלקסי גם היה קל יותר.

פורסם

כפי שציפיתי אפל דפקו עוד מסמר בקבר של Nexus 9.

אייפד אייר 2 שוקל 430 גרם עם מסך 9.7 אינץ. סוללה 10 שעות, מעבד מעולה, ציפוי נגד השתקפות על המסך, מצלמות איכותיות ועוד.

אפל הורידו את המחיר של אייפד אייר הראשון. אייפד אייר 16GB יעלה 399$ (כמו Nexus 9) וגרסת 32GB תעלה 449$ כ-31$ יותר זול מגרסת 32GB של Nexus 9.

אישית אני לא רואה סיבה להעדיף Nexus 9 על פני אייפד אייר אלא אם ממש שונאים לעבוד על iOS ומעדיפים אנדרואיד.

פורסם

עוד אינץ' בגודל תמורת עוד 12 גרם לא בהכרח יתרון. מבחינתי עדיף כבר המיני. בעבר גוגל היו צריכים למכור במחיר טוב משמעותית מאפל כדי למכור טאבלטים, אני חושד שהיום זה לא כך. יש גם יתרונות לנקסוס, למשל רמקולים סטריאופונים בחזית. גם אם האייפד היה עולה 100 דולר פחות זה הלא היה משכנע אותי לרכוש אותו על פני הנקסוס או טאבלט אנדרואיד אחר. אולי אם היה עולה 200 דולר הייתי שוקל לרכוש ולראות אם הוא יכול להיות סביר בלי להפסיד יותר מדי.

פורסם

בכל מקרה הנקסוס 9 זמין להזמנה מוקדמת באמאזון ארה"ב, גרמניה וצרפת. לצערי באמאזון ארה"ב משום מה לוקחים מראש 33 אחוז מס בטעות במקום 18 כרגע. מקווה שיתקנו.

פורסם

יש השוואה בין המעבדים? ה Tegra K1 של הנקסוס לעומת ה A8X של האייר 2?

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי, זה המחיר הנמוך ביותר שאליו גוגל יכלו לרדת, ומתחת אליו זה כבר היה הפסד.

נדמה לי ששכחתם, אבל מדובר במעבד הטאבלטים החזק ביותר בשוק היום.

זה גם בשביל אנשים ששונאים IOS בדם (אנוכי), ורוצים טאבלט אנדרואיד איכותי וחזק.

פורסם

הם בוודאות מרוויחים יפה פר יחידה.

פורסם

לדעתי A8X יהיה שווה כוח בביצועים. אני מאמין שעד סוף החודש נראה מבחני השוואה.

פורסם
  • מחבר
לפי זה, זה נראה פסיכי לחלוטין:

http://gizmodo.com/nexus-9-benchmarked-as-powerful-as-a-2012-mac-pro-1647454837

כן, זה באמת פסיכי.. אבל במולטי שהנוט במקום הראשון זה גרסאת ה-exynous נכון? אבל עדיין אני מאמין שמבחינת עיבוד גראפי הוא לא רואה שום דבר ממטר.

אני רוצה מבחני 3DMARK ו-GFX! חח.. רציתי להזמין אותו מראש מאמזון ב-2040 ש"ח אבל אני רוצה לראות סיקורים קודם.. ולראות אם יצוצו בו בעיות כלשהן.

נחיה ונראה :)

וד"א.. GEEKBENCH לאנדרואיד לא מנצלת אריכטקטורת 64BIT למיטב ידיעתי.. שזה דבר שצריך לקחת בחשבון שיש ל-nexus 9 ויכול לגרד עוד נקודות לשמו.

נערך על-ידי dadzik

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים