פורסם 2014 באוקטובר 1511 שנים שלום אני יש לי מחשב עם WINDOWS 7 , ככה קניתי אותו , ואני רוצה להחזיר אותו להגדרות של היצרן, מערכת OEM , עשיתי כמה פירומוטים למחשב ,, אך המחיצה של WINDOWS עדין קיימת ואני רוצה להחזיר אותו , איך עושים את זה,?
פורסם 2014 באוקטובר 1511 שנים גם מפרמוט אפשר לשחזר מידע. יש HIREN LIVE CD שלדעתי יכול לעשות לך פרמוט שמקשה על שחזור מידע. כמו כן תבדוק אם יש למחשב אופציה של RECOVERY כדי להחזיר אותו ממש להתחלה.
פורסם 2014 באוקטובר 1511 שנים -זה מחשב נייד\נייח?אם זה נייח - האם זה מחשב מותג או שהרכבת בעצמך ?- התכוונת למחיצת RECOVERY?
פורסם 2014 באוקטובר 1611 שנים מחבר יש לי מחשב נייח , לא אני לא יכול לעשות recovery , מכייון שפירמטתי את המחשב , זה פירמט לי גם את כל השמירה של הrecovery ואי אפשר ללחוץ על F6 כשהמחשב עולה ,, מה נית ןלעשות , תוודה רבה על העזרה .
פורסם 2014 באוקטובר 1611 שנים לבדוק מול הייצרן האם הוא יכול לשולח לך את הדיסקים של ה RECOVERY ו/או לינק להורדה. אחרת פשוט תתקין מאפס עם דריברים מהאינטנרט.
פורסם 2014 באוקטובר 1611 שנים מחבר זה מחשב מותג לא לא הרכבתי אותוזה מחיצה נסתרץ של OEM ,איך אני יכול לעלות אותה- - - תגובה אוחדה: - - -זה מחשב של חברת leovo to be filled by oem ThinkCentre M71e
פורסם 2014 באוקטובר 1611 שנים רשמת "מכייון שפירמטתי את המחשב , זה פירמט לי גם את כל השמירה של הrecovery "איך בדיוק אתה רוצה לשחזר את זה אם מחקת את זה ?
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים מחבר המחיצה עצמה קיימת הנה תמונה ברורה: אני רוצה עכשיו להתקין את הWINDOWS שנמצא במיחצה זוהי מחיצה של היצרן , הבעיה איך אני עושה את זה , כשאני מפעיל את המחשב נעלם לי האפשרות ללחוץ F6 להפעיל את הגדרות ברירת המחדל של היצרן (עקב פירמוט של המחשב) שימו לב שאין למחיצה הזאת אות כונן? איך אני תקין אותה תודה רבה על העזרה
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים ויש לך בעיה ליצור את זה על דיסקים / DOK ?http://support.lenovo.com/us/en/documents/migr-70804
פורסם 2014 באוקטובר 2011 שנים לך למי שרכשת את המחשב ממנו או ליבואן , יש להם דיסקים עם GHOST של מערכות ההפעלה ואם יש לך מדבקה על המחשב אז פשוט ישפכו לך גוסט עם המחיצת שחזור - מדובר על 7 דקות עד חצי שעה סגרת עניין .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.