עבור לתוכן

מחר חברת "אמבלייז מובייל" תשיק את C5 ברשת אורנג"

Featured Replies

פורסם

קשה לי להגיד לפני שאני משחק איתו קצת

פורסם

על פי הכתבה יש לו פיצ'רים מרשימים, אבל העיצוב שלו נראה מאוד מיושן.

פורסם

לי הוא לא ניראה מיושן... וגם ככה אפשר להחליף אותו בצורה מאוד גמישה...

אני רק מקווה שיהיה לו מחיר באמת נורמלי כמו שכתוב ושזה לא פרסום שקרי

פורסם

איך הממשק עבודה שלו?

בנתיים הכי נוח של NOKIA בגלל זה יש לי את הפלאפון שלהם כבר 5 6 שנים.

פורסם

שמע כל מחירי הפלאפונים בארץ גבוהים.. אבל יש פה אינטרס של מוצר כחול לבן וגם אין את כל המשלוח וכו (מחו"ל)

לכן לדעתי המחיר שלו אכן יהיה בינוני-נמוך (יחסית)

פורסם

מחיר השוק המוערך אמור להיות בין 1400 ל - 1600 שקל , מחיר הגיוני לכל הדעות למכשיר בקנה מידה כזה .

פורסם

הדגם הוא M5.. הדגם ה"מנהלים" שאמור לצאת הוא יהיה C5

המכשיר לדעתי מעט גדול, ואני יודע שהאב טיפוס הראה כל מיני בעיות כמו אורך חיי סוללה קצרים יחסית (בכל זאת מכשיר שגם מנגן וידיאו ו MP3 וגם מקליט וידיאו עם מצלמה..)

למשחקים זה בטח יהיה חביב..

נ.ב:

שמעתי שמועה שמחיר הולך להיות באורנג' (שם יושק לראשונה) 29.90 לחודש..

פורסם

עזוב פבל עזוב אתה תותח..

דרך אגב זה הולך להחליף את ה N-Gage? או שאתה מחכה רק לSONY ?

פורסם

הn-gage בנתיים הולך להשאר , הוא עובד ממש יפה עם האלחוטית שלי , ומה שנשאר לו זה mmc של איזה 256 מגה כדי להפוך אותו לנגן ogg וmp3 ראוי לשימוש .

התוכנית בגדול לחכות ל650 של se , או למכור את אמא ולקנות את הx300 של מוטורולה או את ה9500 של נוקיה , אמורים לעלות אותו דבר פחות או יותר .

פורסם

הולך למכור את אמא שלך ? ;D

זה לא פורום סרסרות..

פורסם

חלש אחי... :-\

פורסם

אני לא מבין אם כבר בו תהיה אפשרות לכרטיס הרחבה כי זאת אופציה חובה בשבילי כי אני צריך גם לקנות נגן MP3. אם היה בו רדיו היה גם נחמד.

בYNET כתוב:

"ה-M5 כולל זיכרון פנימי של 16 מגהבייט (המכשירים העתידיים יכללו גם חריצי הרחבה לכרטיסי זיכרון מסוג MMC)." ("מולטימדיה כבדה" פיסקה 4)

ובוואלה כתוב לעומת זאת "ל-M5 ממשק חיבור לכרטיס MMC SD, המאפשר אפקטים קוליים וויזואליים מתקדמים, ביניהם איקוולייזר של 10 רצועות וצלילים מובנים. ניתן יהיה להעתיק קבצי MP3 להוריד קליפים מועדפים של מוזיקה באמצעות סנכרון מהמחשב האישי. המכשיר מאחסן עד תשע שעות מוזיקה ויותר כאשר הוא מחובר לכרטיס MMC." (פיסקה לפני אחרונה).

מה האמת?

פורסם

פלאפון חרא בלי הmmc זה פלאפון יותר גדול מהn-gage בדוק כי יש לי את הn-gage(שבידיים מיומנות רואים סרטים טלוויזה דרך שרת של real media mp3 ועוד)ו לחבר שלי היה את הm5 הוא היה מן beta tester של אורנג` ודרך אגב רק אם הוא יעלה מתחת ל1000 הוא יהיה שווה כי לעומת האנגיג אין לו סיבה להיות גדול וזה הדברים שהוא יכול לעשות m5 mp3 לא יוכל להשמיע אין מספיק מקום אולי amr ,סרטים מקסיומום בכל הזכרון חצי שעה עד שעה משחקי java אבל עם תקן jsr182 שנותן תלת מימד של opengl es אבל בסביבות ה15 פריימים לא כמו הn-gage שנותנן 50 בערך(עוד פעם בדוק) מצלמה היא כמו של הנוקיה 7650 קצת יותר טובה ומערכת ווינדוס ce לא טובה כי הוא לא יכול להפעיל ישומי סמארט פון אותו kernel רק gui אחר ורצולוציה אחרת שדופקת אותו (זאת אומרת חוסר אפליקציות) לדעתי הפלאפונים הכי טובים זה של s60 ,uiq,s80 בקיצר symbian או palm os

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים