פורסם 2004 במרץ 1421 שנים לדעתי אחלה פלאפון מה אתם אומרים?הייתה היום כתבה במוסף כלכלה בעיתון "ידיעות אחרונות"!הינה לינק לכתבה..... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2887452,00.html
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים לי הוא לא ניראה מיושן... וגם ככה אפשר להחליף אותו בצורה מאוד גמישה...אני רק מקווה שיהיה לו מחיר באמת נורמלי כמו שכתוב ושזה לא פרסום שקרי
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים איך הממשק עבודה שלו?בנתיים הכי נוח של NOKIA בגלל זה יש לי את הפלאפון שלהם כבר 5 6 שנים.
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים שמע כל מחירי הפלאפונים בארץ גבוהים.. אבל יש פה אינטרס של מוצר כחול לבן וגם אין את כל המשלוח וכו (מחו"ל)לכן לדעתי המחיר שלו אכן יהיה בינוני-נמוך (יחסית)
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים מחיר השוק המוערך אמור להיות בין 1400 ל - 1600 שקל , מחיר הגיוני לכל הדעות למכשיר בקנה מידה כזה .
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים הדגם הוא M5.. הדגם ה"מנהלים" שאמור לצאת הוא יהיה C5המכשיר לדעתי מעט גדול, ואני יודע שהאב טיפוס הראה כל מיני בעיות כמו אורך חיי סוללה קצרים יחסית (בכל זאת מכשיר שגם מנגן וידיאו ו MP3 וגם מקליט וידיאו עם מצלמה..)למשחקים זה בטח יהיה חביב..נ.ב:שמעתי שמועה שמחיר הולך להיות באורנג' (שם יושק לראשונה) 29.90 לחודש..
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים עזוב פבל עזוב אתה תותח..דרך אגב זה הולך להחליף את ה N-Gage? או שאתה מחכה רק לSONY ?
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים הn-gage בנתיים הולך להשאר , הוא עובד ממש יפה עם האלחוטית שלי , ומה שנשאר לו זה mmc של איזה 256 מגה כדי להפוך אותו לנגן ogg וmp3 ראוי לשימוש .התוכנית בגדול לחכות ל650 של se , או למכור את אמא ולקנות את הx300 של מוטורולה או את ה9500 של נוקיה , אמורים לעלות אותו דבר פחות או יותר .
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים אני לא מבין אם כבר בו תהיה אפשרות לכרטיס הרחבה כי זאת אופציה חובה בשבילי כי אני צריך גם לקנות נגן MP3. אם היה בו רדיו היה גם נחמד.בYNET כתוב:"ה-M5 כולל זיכרון פנימי של 16 מגהבייט (המכשירים העתידיים יכללו גם חריצי הרחבה לכרטיסי זיכרון מסוג MMC)." ("מולטימדיה כבדה" פיסקה 4)ובוואלה כתוב לעומת זאת "ל-M5 ממשק חיבור לכרטיס MMC SD, המאפשר אפקטים קוליים וויזואליים מתקדמים, ביניהם איקוולייזר של 10 רצועות וצלילים מובנים. ניתן יהיה להעתיק קבצי MP3 להוריד קליפים מועדפים של מוזיקה באמצעות סנכרון מהמחשב האישי. המכשיר מאחסן עד תשע שעות מוזיקה ויותר כאשר הוא מחובר לכרטיס MMC." (פיסקה לפני אחרונה).מה האמת?
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים פלאפון חרא בלי הmmc זה פלאפון יותר גדול מהn-gage בדוק כי יש לי את הn-gage(שבידיים מיומנות רואים סרטים טלוויזה דרך שרת של real media mp3 ועוד)ו לחבר שלי היה את הm5 הוא היה מן beta tester של אורנג` ודרך אגב רק אם הוא יעלה מתחת ל1000 הוא יהיה שווה כי לעומת האנגיג אין לו סיבה להיות גדול וזה הדברים שהוא יכול לעשות m5 mp3 לא יוכל להשמיע אין מספיק מקום אולי amr ,סרטים מקסיומום בכל הזכרון חצי שעה עד שעה משחקי java אבל עם תקן jsr182 שנותן תלת מימד של opengl es אבל בסביבות ה15 פריימים לא כמו הn-gage שנותנן 50 בערך(עוד פעם בדוק) מצלמה היא כמו של הנוקיה 7650 קצת יותר טובה ומערכת ווינדוס ce לא טובה כי הוא לא יכול להפעיל ישומי סמארט פון אותו kernel רק gui אחר ורצולוציה אחרת שדופקת אותו (זאת אומרת חוסר אפליקציות) לדעתי הפלאפונים הכי טובים זה של s60 ,uiq,s80 בקיצר symbian או palm os
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.