עבור לתוכן

טרוריסטים בכבישים.

Featured Replies

פורסם
אז אוליי אני מתבטא בחריפות אבל אני לא אלים ואני די חסר חשיבות במה שקורה פה בעולם.
זה שאתה לא אלים, זה טוב בפני עצמו. אבל גם אם במקרים מסוימים אתה מדבר לעניין, ויש נושאים שבהם, רחמנא לצלן, אוכל להסכים איתך, לא משנה את העובדה שההתבטאויות כמו זו שפתחת איתה את הדיון מציגות אותך כחתיכת דביל מטומטם אידיוט דגנראט. :)
פורסם

אבל למה אתה חושב שזה מצדיק ירידה לרמה שלו מצדך?

המסרים עוברים הרבה יותר טוב בלי קללות וגידופים, והפורום נראה הרבה יותר טוב עם מעט תרבות דיון ואולי אפילו שמץ של כבוד הדדי.

פורסם
  • מחבר

לא זכור לי שקיללתי או גידפתי בשירשור הזה. לקרוא לאנשים בריונים אלימים זה לא נחשב לקלל.

פורסם

לומר שהשואה הייתה מוצדקת ולאחל לעם ישראל להישחט ע"י מוסלמים זה גרוע הרבה יותר מאשר לכנות מישהו "אידיוט". אבל הביקורת שלי לא הייתה מופנית כלפיך, את מה שהיה לי לכתוב לך כבר כתבתי קודם (אני עדיין חושב שהזעם העצור והשנאה התהומית שאתה חש עלולה להיות מסוכנת. ואם לא לאחרים כמו שאתה טוען, אז לעצמך. זה לא טבעי להרגיש דברים כפי שאתה מתאר).

פשוט צורם לי שאנשים רציניים ואינטיליגנטים, כמו QTTP, נותנים לעצמם חופש להידרדר לשפת ביבים.

פורסם

אפילו אלוהים אמר לאברהם תמצא לי 10 אנשים טובים ואני לא אחריב את העיר.

ואלוהים הוא חתיכת סאדיסט...

פורסם
יש הבדל בין להיות אלים לבין לייחל להחרבת המין האנושי.

כל היופי הוא שאני אישית כמעט ולא מזיק למרות הביטויים החריפים שלי.

אני יכול לשבת על הספה, לאכול פופקורן ולראות איך בני האדם הורסים את העולם שלהם במו ידייהם מבלי שאני יזיז אצבע.

אז אוליי אני מתבטא בחריפות אבל אני לא אלים ואני די חסר חשיבות במה שקורה פה בעולם.

יכול להיות שפשוט אני רואה את כל הרע בבני האדם ואני לא מתנחם בזה שיש רע גדול יותר במקום אחר.

הטרור והטרגדיות והעולם האלים והמושחת שאנחנו חיים בו גורם לי לשנוא את המין האנושי.

יש אנשים טובים ונחמדים בעולם אבל הם מיעוט חסר כוח, הרוע, הברייונות והעבריינות שולטים בני האדם לעולם לא יסתדרו אחד עם השני, אפילו בתוך המדינה הקטנה שלנו אנחנו לא ממש מסתדרים.

לכן כל פעם שאני רואה טרגדיות, וכל פעם שאני רואה קבוצה כזו או אחרות מנסה לכפות את עצמה על אחרים ועל ישראל אני מוצא נחמה בזה שבסוף כולם יפסידו.

דיבור אלים שאינו מחויב המציאות מעיד על אלימות כבושה שתתפרץ ברגע מסוים ולאו דוקא רגע נכון.

אתה כדבריך "כמעט לא מזיק", מעניין מה נמצא מעבר לכמעט.....

אתה רואה הרבה רע, הורסים את העולם, אתה שונא את המין האנושי....

אתה יודע מי מדבר כך...שמאלנים חובבי חיות ועצים המוכנים לרצוח בני אדם ואף רצחו בני אדם.

הנה לך משפט מפתח חשוב: "כל מה שנחוץ לרעים כדי לנצח, הוא שהטובים לא יעשו דבר".

גם אדם טוב היושב ואוכל פופקורן ולא עושה דבר, מסייע לרעים לנצח.

הרוע פועל כל הזמן, לרוע קל יותר לנצח כי הוא משלם במזומן. בכסף, בהנאה, בכוח, בשלטון, באגו.

הטוב דורש השקעה ומאמץ רצופים, והוא משלם בצ'ק דחוי שאין לו תמיד כיסוי.

לכן כשיושבים הטובים ולא עושים דבר, הרוע פורח כמו יבלית בגינה לא מטופחת.

.

פורסם

אני ממליץ לך בחום לנהוג ברומניה או במדינה מזרחית אירופאית כלשהי (למעט צ'כיה) או במדינת עולם שלישי כדי להבין עד כמה רמת הנהיגה בארץ לא רעה בכלל. ישראלים לא נוהגים ברמה של בריטים/גרמנים/צרפתים, אבל בהשוואה לאמריקאים ישראלים נוהגים מצויין. כמובן שיש טרגדיות כמו הפסיכופט הזה שעקף אוטובוס בקו הפרדה רצוף וחיסל משפחה שחזרה מטיול, אבל טרגדיות כאלה מתרחשות בכל העולם.

שלא תבין לא נכון אני כן מבין על מה אתה מדבר. תרבות הנהיגה בארץ נובעת מהעומסים המטורפים שיש בכבישים. דמיין שאתה הייטקיסט שנוהג בפחית ליסינג שלו שעה וחצי לכל כיוון חמישה ימים בשבוע. זחילה בפקקים, חום, שעמום ברכב, לחץ בעבודה, לחץ בבית. אם אני הייתי צריך לצאת כל ערב מרמת החייל ברכב הייתי כבר מזמן יורה בעצמי. הייתה תקופה שיצאתי לעבודה בשש וחצי בבוקר רק כדי לא לעמוד בפקקים האיומים בכניסה לתל אביב.

אני יכול לנחם אותך בעובדה שעד סוף העשור המדינה עומדת בפקק אחד גדול. כל שנה עולות על הכביש 200 אלף מכוניות חדשות. העומסים גדלים משנה לשנה. תחבורה ציבורית לא קיימת. בקיצור תוציא רישיון לאופנוע.

פורסם

אני אומנם די נכנס מאוחר לדיון הזה, אבל יכול להגיד לך שלהאשים את "האנשים" זה חצי נכון, תרבות הנהיגה וכל מה שנוגע בנהיגה בארצנו הוא פשוט בדיחה, מורי נהיגה מלמדים אותך איך לעבור טסט ולהחנות את הרכב נכון, לא מעבר.

אין פה שום חינוך של ספורט מוטורי או נהיגה כמו שיש בשאר העולם, כל ילד עם יונדאי חושב שהוא שומכאר (ילדים אני חוזר שוב, רכב עם 2/3 דלתות זה לא תמיד רכב ספורט, גם אם רשום עליו לפעמיים), אז תתחיל מפניה לשר התחבורה שאולי יעלה לנו את הכבישים החדשים והמשופצים להפליא לקצת יותר ממאה או מאה ועשר קמ"ש (המכוניות שלנו מזמן כבר לא נהוגת בידי קיטור ונושאות 8 כוחות סוס), תגיד את זה לשרת החינוך, שהדור הבא של הנהגים צריך לעבור חינוך עוד בבתי הספר, תגיד את זה לשוטרים שיתמקדו בלתפוס נערים ונהגים ששתו, פורעי חוק בערים ובכבישים בין עירונים, ויפסיקו לסחוט אותנו עם מצלמות בכבישים שמהירות של 80קמ"ש נראת כאילו עשו לנו דווקא.

ותאמין לי אני יכול רק להמשיך אבל לא יתן הרבה, עשייה זה הכי טוב שאנחנו יכולים, גם אני כל פעם שאני נוהג אני מצחקק ברכב על ההתנהגות בכביש, אבל אם זאת חוטא בחוסר סבלנות ועוקף אנשים שהחליטו שהנתיב האמצעי והשמאלי הם נתיבי שיוט של 80 קמ"ש, תצעק עלי, תצעק על אבא שלי (שדרך אגב עד היום נוהג עם יד אחת מחוץ לחלון), תצעק על המורה נהיגה שלו או שלי, אבל הכל התחיל הרבה לפנינו ואתה זה שבוחר איך להתחנך (עד גבול מסוים, כמה אפשר לנסוע אחרי זקנה בנתיב השמאלי ולשחק אותה מהבהב).

לגבי הפופקורן, סע לקולונוע גם יותר טעים שמה :)

פורסם

אם ישראלים דומים במשהוא לבריטים זה הצד של הכביש שבו הם נוהגים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים