עבור לתוכן

טרוריסטים בכבישים.

Featured Replies

פורסם

בטח כבר דברו על הנושא הזה רבות, אבל הנהגים בארץ גורמים לי לחשוב שאוליי היתה הצדקה לשואה(חחח).

לנהוג במרכז זה כמו לנהוג במערב הפרוע.

הנהגים פה בזים לחוקי התנועה, אם הם בכלל יודעים את חוקי התנועה מלכתחילה.

הם יחתכו מעבר חציה שעוברת בו אשה בהריון רק כדי להיות גיבורים ולחכות כמה מטרים אחר כך ברמזור אדום.

נמעס כבר מנהגים פה, רק אני שם לב שהנהגים בארץ הם פסיכופטים רצחניים?

מה הבעיה לשים מצלמות במקומות המועדים לפורענות, ואני לא מדבר על עבירות מהירות אלא על עבירות כמו לנסוע במעבר חצייה בזמן שחוצים אותו הולכיי רגל או לעקוף בצומת או לסוע באדום.

נמעס כבר מהנהגים פה, לפחות שהאסלאם ירצח פה את כולם אז אני לא יזיל דמעה.

פורסם
  • מחבר

זה שיש יותר גרוע זה לא מעודד.

אנחנו לא כמו בהודו אבל אנחנו די קרובים לרוסיה הייתי אומר.

רק מדינת משטרה תעבוד בארץ, הישראלים מבינים רק כח ואלימות.

צריך להשתיל לכל תינוק מצלמה בתחת שתצלם אותו כל היום חחח.

נערך על-ידי Sargon

פורסם

ממש לא קרובים לרוסיה,התנועה פה סבירה ביותר ביחס לארצות אחרות.

harugim06.png

פורסם
  • מחבר

צריך להשוות מדינות באותו סדר גודל, אי אפשר להשוות מדינה של 300 מיליון איש למדינה שלנו.

כמות מכוניות, צפיפות וכו.

איך זה שאנחנו פתאום במקום כזה טוב? הריי תמיד דברו על כמה תאונות דרכים יש במדינה שלנו, אז אלא אם כן זה השתנה דרסטית בשנים האחרונות זה פשוט לא הגיוני.

במדינות אחרות באירופה אפילו משאיות עוצרות להולכיי רגל, פה מעבר חציה זה רק בשביל לסמן לך כמה צעדים עוד נשארו להולך רגל כדי שתספיק לעקוף אותו.

צריך גם לכולל פציעות ונכויות כי יכול להיות שבגלל שבאופן כללי המהירויות בארץ יותר נמוכות אז יש פחות הרוגים.

אז אלא אם כן היה שינוי דראסטי במדינה, או שפשוט כל העולם חרא כמו ישראל או יותר גרוע זה לא נשמע אמין.

נערך על-ידי Sargon

פורסם

Sargon, זו השוואה מנורמלת. השאלה היא איך נרמלו: אם, מה שנשמע סביר כי זו הדרך הקלה, לפי מספר תושבים, אז ההשוואה מוטית לטובתנו כי הארץ קטנה יחסית וכתוצאה מכך נוסעים בה פחות. אם נרמלו לפי מס' מכוניות זה קצת יותר טוב, אם נרמלו לפי מרחק נסיעה זה אידאלי (אבל די קשה לביצוע). בכל מקרה המצב בארץ באמת לא רע והולך ומשתפר (כנראה בגלל השיפור במיגון כלי הרכב).

יש מדינות שבהן הנהיגה גרועה יותר, גם באירופה. למשל איטליה. ואם נכניס גם מדינות פריפריה, אז ביוון הנהיגה הרבה יותר גרועה מאשר בארץ ובטורקיה בכלל אסון.

פורסם
  • מחבר

גם אם בסופו של דבר אין פה הרבה הרוגים, אז יש פה היררכיה של בריונות בכבישים. ויכול מאוד להיות באמת שהארץ שלנו קטנה אז נוסעים בה פחות מאשר מדינות אחרות וזו הסיבה העיקרית למעט הרוגים.

ככל שהכלי רכב יותר גדול ככה הוא מטיל טרור על כלי הרכב הקטנים ממנו, וההולכי רגל הם בכלל סתם גוקים מעוסים שהסיבה היחידה שלא דורסים אותם זה בגלל שקשה לא להיתפס אבל כל ישראלי ממוצע היה דורס הולכי רגל אם הוא לא היה נתפס.

פורסם
בטח כבר דברו על הנושא הזה רבות, אבל הנהגים בארץ גורמים לי לחשוב שאוליי היתה הצדקה לשואה(חחח).

לנהוג במרכז זה כמו לנהוג במערב הפרוע.

הנהגים פה בזים לחוקי התנועה, אם הם בכלל יודעים את חוקי התנועה מלכתחילה.

הם יחתכו מעבר חציה שעוברת בו אשה בהריון רק כדי להיות גיבורים ולחכות כמה מטרים אחר כך ברמזור אדום.

נמעס כבר מנהגים פה, רק אני שם לב שהנהגים בארץ הם פסיכופטים רצחניים?

מה הבעיה לשים מצלמות במקומות המועדים לפורענות, ואני לא מדבר על עבירות מהירות אלא על עבירות כמו לנסוע במעבר חצייה בזמן שחוצים אותו הולכיי רגל או לעקוף בצומת או לסוע באדום.

נמעס כבר מהנהגים פה, לפחות שהאסלאם ירצח פה את כולם אז אני לא יזיל דמעה.

בידיעה על תאונות דרכים הצלחת להכניס ביטויים של שנאה חולנית ומטורפת המעידה על הכותב שאינו שולט בעצמו כלל:

"הצדקה לשואה", "פסיכופטים רצחניים", "שהאסלאם ירצח פה את כולם אז אני לא יזיל דמעה"...

לא אתפלא כלל אם אתה אחד מאותם נהגים "פסיכופאטים" שאתה מתלונן עליהם.

ואין לי ספק שאתה אדם אלים מאד ומסוכן לציבור.

.

פורסם
  • מחבר

תשמע, אני שונא שמאלנים וחושב שהערבים דופקים אותנו. אבל הנהגים פה בכבישים די מרושעים.

אני משתדל תמיד לעצור להולכיי רגל אם אני רואה בברור שהם מחכים במעבר חציה או אם הם אפילו רק מתקרבים. יש פה אנשים שיש מעבר חציה עם שני נתיבים והולכי רגל מתחילים לחצות אז הם עוקפים בנתיב השני.

ראיתי גם אנשים נוסעים נגד כיוון התנועה בכביש של שני נתיבים(לאותו הכיוון) כדי לחסוך עוד כמה שניות של נסיעה.

הביטויים האלה נובעים מתסכול שאני צריך לסבול ולהתעצבן כמעט כל יום שאני נוסע לעבודה וחזרה.

יש אוכלוסיות הרבה יותר גרועות בעולם מהישראלים כמו הערבים והרבה מהאירופאים. אבל קשה לי "להיות ציוני" כשכל יום אני צריך לנסוע לצד בריונים מלאים באגו ושעושים מלחמות על הכביש.

עריכה: מה שאני באמת לא מבין זה איך זה שפנים מול פנים אני רואה הרבה אנשים נחמדים במקומות מסויימים אבל על הכביש כולם נוסעים חרא.

נערך על-ידי Sargon

פורסם
תשמע, אני שונא שמאלנים וחושב שהערבים דופקים אותנו. אבל הנהגים פה בכבישים די מרושעים.

אני משתדל תמיד לעצור להולכיי רגל אם אני רואה בברור שהם מחכים במעבר חציה או אם הם אפילו רק מתקרבים. יש פה אנשים שיש מעבר חציה עם שני נתיבים והולכי רגל מתחילים לחצות אז הם עוקפים בנתיב השני.

ראיתי גם אנשים נוסעים נגד כיוון התנועה בכביש של שני נתיבים(לאותו הכיוון) כדי לחסוך עוד כמה שניות של נסיעה.

הביטויים האלה נובעים מתסכול שאני צריך לסבול ולהתעצבן כמעט כל יום שאני נוסע לעבודה וחזרה.

יש אוכלוסיות הרבה יותר גרועות בעולם מהישראלים כמו הערבים והרבה מהאירופאים. אבל קשה לי "להיות ציוני" כשכל יום אני צריך לנסוע לצד בריונים מלאים באגו ושעושים מלחמות על הכביש.

קודם כל כשאתה כותב על נושא כתוב לענין, שלוט בעצמך ואל תתחיל לרצוח את כל העולם.

כשאתה כותב בצורה כזו מתלהמת וחסרת שליטה, הנושא שכתבת עליו הולך לאיבוד.

גם תגובתך זו היא מתלהמת ומשתוללת, אינך כותב לענין, אינך מחפש את הסיבות, וכמובן שאינך מחפש פיתרונות.

אתה רק צועק, בועט, ומקלל, מוציא קיטור....

חשבת פעם על האפשרות להבין בעיות, למצוא את הסיבות, להציע פיתרונות...

כי זו הדרך היחידה לפתור בעיות באמת.

השתוללות רק מייצרת בעיות, לא פותרת אותן.

.

פורסם

Sargon,

אתה לא זה שאמר שהוא שמח שיש התחממות גלובאלית שהורסת את כדור הארץ, רק בגלל שזה פוגע ומעציב את שוחרי איכות הסביבה יפי הנפש?

ועכשיו אתה מייחל לכך שמוסלמים ירצחו את כולם בארץ, בגלל שנהגים מעצבנים אותך על הכביש. וכמובן מוסיף בחצי בדיחה-חצי רצינות שאולי הייתה הצדקה לשואה בגלל זה.

ושיא הפאתטיות - כאשר אתה רואה ש"קול האמת" מתנגח בך, מייד אתה מכריז שאתה שונא שמאלנים, אולי כדי להזכיר לו שאתם באותה "חבורה".

חבוב, אתה זקוק לטיפול נפשי. יום אחד זה יתפרץ ואתה עוד תפגע בחפים מפשע.

פורסם
  • מחבר

יש הבדל בין להיות אלים לבין לייחל להחרבת המין האנושי.

כל היופי הוא שאני אישית כמעט ולא מזיק למרות הביטויים החריפים שלי.

אני יכול לשבת על הספה, לאכול פופקורן ולראות איך בני האדם הורסים את העולם שלהם במו ידייהם מבלי שאני יזיז אצבע.

אז אוליי אני מתבטא בחריפות אבל אני לא אלים ואני די חסר חשיבות במה שקורה פה בעולם.

יכול להיות שפשוט אני רואה את כל הרע בבני האדם ואני לא מתנחם בזה שיש רע גדול יותר במקום אחר.

הטרור והטרגדיות והעולם האלים והמושחת שאנחנו חיים בו גורם לי לשנוא את המין האנושי.

יש אנשים טובים ונחמדים בעולם אבל הם מיעוט חסר כוח, הרוע, הברייונות והעבריינות שולטים בני האדם לעולם לא יסתדרו אחד עם השני, אפילו בתוך המדינה הקטנה שלנו אנחנו לא ממש מסתדרים.

לכן כל פעם שאני רואה טרגדיות, וכל פעם שאני רואה קבוצה כזו או אחרות מנסה לכפות את עצמה על אחרים ועל ישראל אני מוצא נחמה בזה שבסוף כולם יפסידו.

פורסם

ולא היית מעדיף לשים את הפופקורן בצד ולנסות לשנות משהוא ?

לעניין הטרוריסטים בכבישים, נראה שהכמות של תאונות כמו דריסה במגמת עלייה. זאת יכולה אפילו להיות פעילות טרור מכוונת

פורסם

Sargon, כיתה ב'3 זה דלת אחת ימינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים