עבור לתוכן

לוח וזכרונות לA64, לOC.!

Featured Replies

פורסם

שלללללום :)

אני מתכנן OC כבד על מערכת 64 ביט המבוססת על ה3000+

אני זקוק ללוח הכי הכי טוב לOC כרגע עם כל הפ'יצרים! בלי הגבלת תקציב לקטע הזה.

ולזכרונות מצויינים במחיר די נמוך אבל שיהיו מצויינים לOC :) תודהה.

אה, זכרו אני יכול לקנות מחול ה-כ-ו-ל לכן תביאו חנויות מחול :))

פורסם

מה התקציב?

קשה בלי סכום מקסימום

פורסם

1024/512 זכרון?

פורסם
  • מחבר

1024/512 זכרון?

1024, תקציב ללוח לא משנה מצדי שיהיה יקר הכי טוב לOC ולזכרונות, המממ 2000

פורסם

Shuttle AN50R nForce3 150 Athlon 64 Skt754

Mushkin Black Level II PC3500 -> אם תצליח למצוא ... יש להם צ'יפ BH5 או OCZ PC3700 עם זכרונות BH5.

הלוח הוא הטוב ביותר היום לאוברקלוק אבל אני במקומך הייתי מחכה חודשיים ללוחות החדשים ... תמכיה בדואל צ'נל וצ'יפסט חדש בכלל ... הייתי מחכה חודשיים ... אם לא אז השאטל הוא הטוב ביותר לאוברקלוק היום. אמינות ל-A64 הייתי הולך על האסוס K8V deluxe.

פורסם

המושקין מ-א-ו-ד יקרים, ורק ג'יגה שלהם יעלה לך יותר מהלוח-אם, אולי אפילו יותר מהמעבד.

חוץ מזה, גם אותם קשה למצוא בחו''ל והם לאט לאט נכחדים. לדעתי תלך על A-DATA PC4000 או OCZ PC3500/3700 Platinium.

לגבי הלוח-אם - הייתי מחכה לצ'יפסט K8T800-Pro שייצא בקרוב, רק מהסיבה שתהיה בו נעילת מפרצים.

פורסם
  • מחבר

המושקין מ-א-ו-ד יקרים, ורק ג'יגה שלהם יעלה לך יותר מהלוח-אם, אולי אפילו יותר מהמעבד.

חוץ מזה, גם אותם קשה למצוא בחו''ל והם לאט לאט נכחדים. לדעתי תלך על A-DATA PC4000 או OCZ PC3500/3700 Platinium.

לגבי הלוח-אם - הייתי מחכה לצ'יפסט K8T800-Pro שייצא בקרוב, רק מהסיבה שתהיה בו נעילת מפרצים.

מתי הוא יוצא אם מותר לשאול ? אנלא לחוץ בזמן.

פורסם

עם הלוחות שישנם כרגע בשוק אי אפשר לעשות OC

תחכה עוד מספר חודשים לציפסטים חדשים שיאפשרו OC

כאמור בנתיים זה בלתי אפשרי

פורסם

אוברקלוק כיום הוא אפשרי מאוד עם הלוחות אם והמעבדים של היום. כיום נעילת ה AGP PCI היא בעייתית ולכן תוצאות האוברקלוק אינן מדהימות אבל אין בעיה לעשות אוברקלוק. השבוע או שבוע הבא אמור לצאת לחנויות לוח חדש של DFI של nforce3 250 שאמור להיות מעולה ...

אני הייתי מחכה חודש ורואה איך השוק מתפתח ומה האפשרויות שיעמדו בפניך עוד חודש. אם אתה לא רוצה לחכות קח את השאטל שציינתי למעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים