עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית סמארטפון חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

האמת שאני כבר די מבולבל, יש יותר מידי אפשרויות ואני לא יודע מאיפה להתחיל.. אני אנסה לכתוב מהם הדברים החשובים שאני מחפש ומקווה שמישהו יוכל לעזור להתאים לי סמארטפון חדש. אז ככה: כרגע אני משתמש באייפון 4 שהיה סבבה לי לגמרי לפני שהתחיל להיתקע, אבל ממש לא מפריע לי לעבור גם לאנדרואיד.

אני מחפש מכשיר לא גדול, בערך בגודל של אייפון 4, אפשר קצת יותר גדול אבל לא להגיע למימדים של G3 לדוגמה.

אני משתמש די בסיסי, לא רואה סרטים/סדרות ולא משחק במשחקים.. לאומת זאת- הרבה באינטרנט וחשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר, בעל סוללה חזקה,לא גדול ושלא אצטרך להחליף אותו בזמן הקרוב.

תודה רבה מראש!

פורסם

מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

התקציב גמיש. העיקר שיהיה שווה את המחיר.. גם אייפון 6 אני יכול לקנות כי יש לי חבר שטס עוד מעט לחו"ל..

פורסם

חבל על הכסף.

לשימושים כפי שתארת מספיק מכשיר בסגנון המוטו G ב-1000 ש"ח, ואם להתפרע משהו כמו נקסוס 5 או G2 בסביבות 1600 ש"ח.

לשימושך, כל דבר שמעבר לזה יהיה זריקת כסף.

איפה בחול ?

אם בארה"ב המוטו והנקסוס מסובסדים לרמה של 350/200$ בהתאמה.

מתי בחו"ל ?

כי החודש אמור לצאת הנקסוס 6, מה שיביא את מחיר הנקסוס 5 לרצפה (סדר גודל של 200-250$).

פורסם

אותו הת'רד רק שפה כתבת שחבר שלך טס לחו"ל, היית יכול פשוט לערוך או להגיב בדיון הקודם שלך.

http://hwzone.co.il/community/threads/552574-%D7%90%D7%99%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9F-6-%D7%90%D7%95-G3#.VDYxlBaPIUc

נראה לי שהכי עדיף לך iPhone 6 למרות שמבחינת סוללה OnePlus One לוקח בהרבה אבל הוא גדול מידי בשבילך.

וem28 הוא רוצה גם משהו שהוא לא יחליף בזמן הקרוב כי אני מניח שהוא תקופה מאוד ארוכה עם הiPhone 4 אז הוא רוצה להוציא על מכשיר שישאר איתו המון זמן גם אם זה בזבוז לשימושים שלו.

פורסם
  • מחבר

חחח נכון, האמת היא שאני טס מחר אבל עדיין לא החלטתי מה לקנות ולכן ירדתי מזה בינתיים. חבר שלי טס עוד שבועיים (לאירופה), הוא קונה אייפון 6 ויכול לקנות גם לי על הדרך..

וכן אתה צודק, חשוב שלא אצטרך להחליף את המכשיר בזמן הקרוב (ובגלל הסיבה הזו דווקא אייפון 6 טיפה מרתיע כי אפל מוציאים עידכונים חדשים שתוקעים גרסאות קודמות כדי שהצרכנים יקנו טלפונים חדשים)

פורסם

דווקא iPhone 4 בגרסה 7.1.2 עם Tweak או 2 מסדר את העניין לחלק מהאנשים ומספק וכמובן שצריך להגדיר פה ושם כי אני רואה אצל האנשים הקרובים אליי(מי שעם iPhone כמובן) תמיד מורידים כל מיני אפליקציות אבל אף פעם לא נכנסים למרכז העדכונים להגדיר איזו אפליקציות יציגו התראות כשהמסך נעול ואז יוצא שיש להם מלא אפליקציות מיותרות ולא חשובות שסתם מדליקות את המסך המון פעמים בזמן שהם לא נוגעים במכשיר כל זה בלי קשר לבהירות שחלק מהאנשים פשוט נשארים על בהירות מקסימלית ואין לי מושג איך אפשר ככה.

לגבי העדכונים נראה לי אולי ש4S ומעלה לא מקרטעים או שאני טועה וזה החל מ5 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים