עבור לתוכן

מערכת עולה לאט

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני רואה ביוטיוב הגדרות שמשנים לתדר של המעבד וכל מיני...את זה עוד לא עשיתי השאלה אם זה גם קשור בכלל.

• תגובות 221
  • צפיות 49.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא קשור

פורסם
  • מחבר

זה מתחיל ליאש ששום דבר לא עוזר

פורסם

אגב, המהירות שציינתי היא לפני שהתקנתי משהו על המחשב - כלומר אין קשר לעדכונים/דרייברים וכו'

פורסם
  • מחבר

עוד יותר גרוע....אצלי זה צב לעומתך

פורסם

תנסה לשנות את מהירות המעבד ל"טורבו" בזמן ה BOOT (תקרא בתחתית התמונה למה זה משמש)

R8QyQVUl.jpg

ההגדרה הזו נמצאת בלשונית "מתקדם"---"הגדרות המעבד".

פורסם
  • מחבר

אני רואה שיצאה גירסה חדשה לביוס לפי האתר של אסוס,איך אני מעדכן?מוריד את הקובץ לdok ושם לו ולוחץ על הכפתור בלוח שיישאב מהdok?

amady שיניתי ולא נתן משהו יותר מידי..:-(

פורסם

יש כמה דרכים..

הפשוה ביותר:

תעביר את קובץ הביוס ל DOK, בביוס לך ללשונית "TOOLS" ושם תהיה לך אפשרות להיכנס למצב "עדכון ביוס".

פורסם
  • מחבר

אגב אני רואה שם כמה עידכונים לא של הביוס,איך לדעת האם אני צריך לעדכן אותם או לא?

פורסם

MAXIMUS VII RANGER BIOS 1104

תוריד את הקובץ הזה ותעדכן.

הקבצים שיש תחת BIOS-Utilities קשורים לעדכון תחת ה DOS או עדכון ישיר מ ה USB "המיוחד" שיש בלוח.

פורסם
  • מחבר

וצריך גם אותם?

כרגע אני הולך לשים רק את ה1104 בuab ודרך הez mode לעדכן,צריך עוד משהו בdok שלי להכניס?

פורסם

בישביל לצרוב דרך ה ez mode אתה צריך רק את קובץ הביוס העדכני.

פורסם
  • מחבר

אגב באותו הדף של העידכונים יש עוד עידכונים שצריך לשים?בצ'יפסט?כרטיס רשת משהו אחר..?התקנתי מהדיסק שהגיע עם הלוח נכון לעד עכשיו

פורסם

באתר יש את אותם הדרייברים רק בגרסה עדכנית יותר (הדרייברים בדיסק הם בגרסה העדכנית לתאריך שבו צרבו את הדיסק).

אישית אני מעדיף להכין "דיסק" דרייברים עדכני משלי כל שנה בערך.

*גם באתר היצרן עצמו הדרייברים לא תמיד הכי עדכניים ועדיף לגשת למקור ישירות (אינטל/חברות אחרות שיש לך צי'פים שלהן על הלוח).

פורסם
  • מחבר

העידכון עבר בשלום...ואין שינוי,אני כבר לא יודע מה לעשות...יש עוד רעיונות?מסך הבוט זה פשוט כמעט דקה,אחרי זה זה רץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים