עבור לתוכן

מערכת עולה לאט

Featured Replies

פורסם

נגמרו לי הרעיונות...

• תגובות 221
  • צפיות 49.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עשיתי התקנה מחדש של הכל! אני עכשיו מוריד עידכונים,יש לי שני דיסקים של gpt שלא כמו קודם עשיתי את שניהם ישירות בהתקנה ,על הssd מותקן הוינדוס השני סתם ריק,התקנתי את כל מה שהגיע עם הלוח כולל הטכנולוגיה של אינטל לאיכסון ועם הmegician ביטלתי את הcsm וכרגע נבחר הwindows boot אני יחכה שיגמרו העידכונים נראה מה יצא.

שאלה:איך עושים בוט מהדיסק במצב שאין את האפשרות לבחור ממנו בכלל?או שלא עולה למשל הוינדוס מאלף ואחד סיבות...כשיש לך uefi בוט

פורסם

החבילה הזאת של אינטל ממליצים להתקין בעיקר בשביל הדריוור המעודכן שיש בו לבקר הSATA.

אין צורך לעשות כלום אחרי ההתקנה.

מחר אני אנסה לחפש מה עוד יכול להיות הסיבה שהULTRA FAST BOOT לא נכנס לפעולה אצלך.

פורסם
  • מחבר

אז התקנתי..הכל עכשיו מותקן כולל העידכונים כולל הכל בכל,

יתכן שהספק אגב עושה בעיה לגבי הבוט?אני צריך להחליף אותו פשוט...הוא לדעתי לא מספיק חזק.

דבר שני,שאני מפעיל את המחשב יש כונן מסויים שלדעתי לא עובד וכשמפעילים אז הוא מתחיל לעשות רעש,של סיבובים..לא כתבתי את זה עד עכשיו כי הוא גם עובד בשקט אני לא יודע להצביע אם הוא לא בסדר אולי צורת העבודה שלו ככה אבל זה הנתונים.

אני מתחיל לחשוב שכל השינויים עשו בנתיים רק יותר זמן המתנה מאשר היה בעבר...

פורסם

יש פה סרטון שאמור להיות דומה יחסית לתהליך אצלך.

תבדוק שלא פיספסת משהו

How to setup UEFI - BIOS for native UEFI bootload…: http://youtu.be/amwujljr7pY

פורסם
  • מחבר

כן זה ככה אצלי אני ינטרל עוד כמה דברים,אבל אני מתחיל לחשוב שזה קשור לספק..יש בזה משהו?

פורסם

לא סביר

גם אצלך בבוט אתה רואה את הלוגו של ROG?

פורסם
  • מחבר

כן

פורסם

אני עם מפרט דומה לשלך (אבל לוח של ג'יגהבייט) ואצלי הבוט באיזור ה10 שניות.

יכול להיות שהלוח שלך עושה בדיקה לזכרון בבוט? תבדוק אם אפשר לבטל את זה.

פורסם
  • מחבר

איפה האופציה הזאת?מישהו אמר לי לבדוק את זה ואני לא מוצא את זה,איך זה נקרא?

אגב בסרטון הוא עשה את כל התהליך ליפני ההתקנה של הוינדוס ואני אחרי אני מניח שזה לא משנה אבל זה נקודה גם

פורסם

מניח שזה תחת הטאב של הזכרון (איפה שאתה מגדיר תדר/מתח וכו')

פורסם
  • מחבר

ניתקתי את הבדיקה ועדיין זה תקוע על המסך של הrog הזה,יש שיפור אבל לא ל10 שניות המדוברות

פורסם

אתה עדיין יכול להכנס לביוס בצורה רגילה (f2 או del)?

פורסם
  • מחבר

כן אני נכנס ככה כל הזמן...יש לי איזה חצי דקה את הלוגו של ROG בשביל ללחוץ del וכ'ו

פורסם

אז משהו עדיין לא בסדר...

פשוט תמשיך לשחק עם זה

אגב, בדיוק התקנתי windows 10

מגרד את ה8 שניות ברסטרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים