עבור לתוכן

מערכת עולה לאט

Featured Replies

פורסם

אפשר גם מדיסק

• תגובות 221
  • צפיות 49.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש תגובה מעניינת בקישור שהבאת קודם.

There is an Easier way!

Use a Backup tool Make a backup of your current Win8 system, (i used Acronis, but Ghost and other should work.

Using a bootup tool (acronis boot disk, or other usb/ODD startup tools) Format the disk in GDP.

Then adjust your bios settings for UEIF Start-up.

Install Fresh copy of Windows 8, or Windows 7* on the newly formatted Hard Drive.(Check the BIOs for a UEIF Startup option for your installation media there should be two boot options for your media now).

After Windows has installed, Check Disk Manager to see that you have the 100mb EFI partition.

Then use your backup tool to restore your original Windows installation over the new system. Making sure to uncheck any options for restoring the "MBR" .

Bam ya done.

*Like many people, i don't have a Windows 8 install disk, So i used a Windows 7, install disk, then used my Windows 8 install files to upgrade the newly installed Windows 7. This worked because the Windows 7 install disk was x64.

פורסם
  • מחבר

זה אותה גברת בשינוי אדרת..לקחת את הגוסט או את הדיסק הצלה של האקרוניס ולהתקין זה אותו דבר זה כביכול מערכת אחרת

פורסם

זה פשוט להתקין WINDOWS כדי שתיצור לך את מחיצת הEFI עם הקבצים הנחוצים לאיתחול UEFI

פורסם

בדיוק.

ואחר כך אתה משחזר את הגיבוי של הוינדוס בלי הMBR.

פורסם
  • מחבר

זהו שאין לי את הגיבוי...עכשיו יש לי דיסק הצלה אני יגבה לי התקנה נקיה אחרי שאני יתקין מחדש :)

פורסם

בהצלחה.

אחרי שהכל מותקן ובתקווה שעובד כמו שצריך ועולה ממש מהר, יהיה נחמד אם תעלה סרטון שמראה את ההבדל.

אולי אפילו תערוך את שני הסרטונים לסרטון אחד בו הם רצים במקביל עם טיימר.

פורסם
  • מחבר

אני יצלם את המצב עכשיו ו..אח"כ..יהיה ליפני ואחרי!:)

פורסם

שים לב

במצב UEFI - בבוט אתה אמור לראות את השמות של המערכות שמותקנות לך ולא את הכוננים עצמם

תוודא לפני ההתקנה שזה מאופשר בביוס (לא מכיר את הביוס של האסוס)

מצ"ב דוגמה אצלי

פורסם
  • מחבר

אשמח אם תרחיב קצת מה אני אמור לראות כי למשל כרגע בבוט אני רואה את השמות של הכוננים כמו שכתבת אבל לגבי אח"כ אני לא יודע וכתבת לראות ליפני ההתקנה אם זה מאופשר...איזה אופציה לחפש שם?

פורסם

אולי משהו עם CSM...

תעלה תמונות מהביוס שלך (אין לך אפשרות לעשות PRINT SCREEN בביוס?)

פורסם

זה אמור להיות דומה לזה:

Boot_Menu-1000x750.jpg

פורסם

תבטל את הcsm ותפעיל את הsecure boot. כשאתה בוחר התקן לעלות ממנו את ההתקנה שים לב שיש שם כמו windows boot manager או שכתוב בצד uefi

פורסם

הוא עדיין יוכל להעלות התקנה של וינדוס מהDVD ללא הCSM?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים