פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים מחבר לא שוויתרתי פשוט בMBR זה כבר היה יותר מהר...אז הלכתי אחורהאין בעיה להתקין שוב.תוכל רק להסביר לי איך להעביר את הביוס לUEFI-?לבטל את הCSM אני יודעלגבי הRUFUS אז זה מדריך שהוא בסדר?http://www.techverse.net/how-to-create-bootable-usb-flash-drive-install-windows-8-1/ ולגבי המחיצות אני מבין שכן צריך לדעת מה רוצים קודם MBR או GPT כי אחרת זה פשוט לא יוצר אותו בהתקנה של הוינדוס אח"כוכן לגבי הSECIRE BOOT לפי המדריך של מיקרוסופט גם צריך לסדר את זה קודם לENABLE (ראית את המדריך הזה?)וכן איך זה שבתמונה בעמוד 6 רואים את הזיכרונות גם בתור UEFI?תודה נערך 2014 באוקטובר 1111 שנים על-ידי I7210I
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים אם אתה עושה בוט בUEFI - אי אפשר להתקין על MBRהמערכת תיצור לבד את המחיצות הנחוצות.אין צורך במדריך לRUFUS - פשוט תטען את הISO ותבחר MBR FOR UEFI COMPUTERS (או משהו בסגנון - לא זוכר את ההגדרה המדוייקת)- - - תגובה אוחדה: - - -Nספיק שתבטל את הCSM ואתה בUEFI BOOT
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים מחבר ולגבי איך שהזיכרונות מוצגים?והSECURE BOOT?והאם יש עוד דברים להכין קודם?
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים אני בלי SECURE BOOT אבל זה יכול לשפר אפילו עוד קצתהזכרונות אצלי במצב AUTO (אבל יש בחירה של ULTRA FAST BOOT)לדעתי אין עוד משהו מיוחד
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים מחבר http://rog.asus.com/wp-content/uploads/2013/03/Boot_Menu-1000x750.jpgסליחה ART שם נערך 2014 באוקטובר 1111 שנים על-ידי I7210I
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים מחבר לא יודע אם קשור אבל זה מופיע ככה,באתר של מיקרוסופט במדריך שקישרתי הם כותבים להתקין עם SCURE BOOT ראית?
פורסם 2014 באוקטובר 1211 שנים מחבר טוב התקנתי מחדש ואני עומד על 19 שניות(מרגע לחיצה על כפתור ההפעלה של המחשב,מרגע ההפעלה דרך הבוט זה הרבה פחות מ19 שניות) ללא עידכונים וללא שום דריבר מותקן,נטו התקנה שהרגע עשיתי מה הלאה?בסאטה מוגדר שיעלה רק הboot driveבusbרק אלו שבשימושps2 לא עולהפוסט דיליי של הלוגו שמתי על אפסוכן לא מופיע לי האופציה של ultra fast boot אלא רק fast boot.ואכן אני לא יכול להגיע לבוט בעליה אלא ררק דרך הוינדוס. נערך 2014 באוקטובר 1211 שנים על-ידי I7210I
פורסם 2014 באוקטובר 1211 שנים נשמע סבירבשביל שcold boot יהיה מהיר יותר אתה צריך להגדיר בwindows בpower options את הfast boot. (לדעתי עשית את זה בדפים הראשונים בהתקנות קודמות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.