עבור לתוכן

מחשב נייד חדש עם בעיות בטעינה ובתגובה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני יודע שהכותרת לא ממש אניפורמטיבית או ברורה מספיק אבל באמת שאני כבר לא יודע מה לכתוב.

שכן שלי רכש מחשב נייד חדש מדגם: Dell inspiron 7537

בנוסף הוא רכש כונן SSD:

Samsung Evo 250GB.

הוא הביא לי את המחשב, הוצאתי את ההארד דיסק המובנה, עשיתי העברה (פעולה שכבר עשיתי בעבר ולא יצרה בעיות), הכנסתי את ה- SSD החדש והפעלתי את המחשב.

דבר ראשון הופיע לי הודעה שקשורה למטען של המכשיר:

"The AC power adapter type cannot be determind. This will prevent optimal system preformance.

Strike the F3 Key (Before the F1 or F2 Key) if you do not want to see power warning messages again.

Strike the F1 Key to continue, F2 to run setup utility "

חשוב לציין שהמחשב חדש מאריזה מקורית. המטען הגיע עם הלפטופ כך שאין מדובר במטען חלופי.

לחצתי F3 לבינתיים והמשכתי הלאה.

אך המחשב באמת עושה בעיות. הייתי אומר שזה פסיכולוגי. אבל אי אפשר לטעות. קודם כל אני לא מצליח להפעיל את מצב ה-Rapid של הכונן. לקחתי בחשבון שאולי זה לא קשור. אבל בלי קשר הביצועים שלו מאד איטיים. יותר מזה. גם לא הצלחנו להפעיל עדיין את מערכת ההפעלה (למרות שהמחשב מחובר לאינטרנט) וגם לא קבלנו את הרישיון של תוכנת האבטחה מקאפי (אמור להיות כלול רישיון ל-15 חודשים נדמה לי. אולי אפילו 36, בכל אופן יש רק חודש ניסיון)

ואפילו לא נתן לנו ליצור חשבון מיקרוסופט ועל כן אני עובד כרגע עם חשבון מקומי.

אה והבעיה הכי הזויה שראיתי: לפעמים אני לא מצליח להריץ מבחן ביצועים דרך Samsung Magican בטענה שאין מספיק מקום על הכונן (מה שכמובן לא נכון)

אותו כנ"ל עם התקנת כרום (גם בזה בחיים לא נתקלתי)

הבעיה הזו הסתדרה היום, הצלחתי להתקין כרום. אבל או שיש כאן כמה בעיות לא קשורות או שיש באמת בעיה חשמלית כלשהי שמשפיע גם על הביצועים מול הכונן.

חשבתי שאולי זה בעיה ב- SSD. אבל הודעה דומה בנוגע לשנאי הופיע גם בתוך ווינדוס. זה לא נראה לי קשור ל- SSD.

יכול להיות שיש כאן כמה בעית לא קשורות.

מה אתם מציעים לעשות? להחזיר את ההארד דיסק ולראות מה המצב?

להתקשר לתמיכה שלהם?

נתקלתם בתופעות דומות?

כל הצעה תתקבל בברכה.

נ.ב אם אתם צרכים עוד מידע (סקרין שוט או כל דבר אחר) רק תגידו.

בתודה מראש על כל עזרה שתינתן.

בברכה,

ליאור.

פורסם

לדעתי יש לך 2 בעיות שונות. אחת עם המטען והשנייה בהעברה שביצעת. הכי פשוט, קח את הדיסק המקורי, תחזיר אותו ותראה מה קורה

פורסם
  • מחבר

עדכונים:

הרצתי פיצ'ר מובנה של אבחון והכל נראה בסדר. (זה משהו כזה מובנה במחשבים של דל מחוץ לווינדוס)

ווינדוס הציע לעשות תיקון וזה בהחלט נראה שזה שיפר את הביצועים. עכשיו גם הצלחתי להפעיל את הראפיד מוד של ה- SSD וזה נראה טוב.

עכשיו הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא יכול לפתוח את ההגדרות של Windows 8

(Change PC Settings)

מה שמונע ממני גם לפתוח חשבון מיקרוסופט ולהתקין ווינדוס 8.1.

מישהו נתקל בזה? יש פתרון לזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים