עבור לתוכן

סט סירי נירוסטה מספק לא אמין BUYTHEWAY.CO.IL

Featured Replies

פורסם

היי חבריה,

היי אנשים,

ביום 26/08/14 רכשנו סט סירי נירוסטה 12 חלקים(סירי שריפה וחריכה יותר מדויק) מהספק BUYTHEWAY.CO.IL' לאחר כ-10 ימים קבלנו את הסירים אפילו ציינו שהסירים אמנם דקים אך אין לנו טענות ,שמרנו את

הסירים לחג ראש השנה. וכאשר בישלנו בהם מרק עוף ,הסיר נחרך וטעם של שרוף במרק אשר כמובן נזרק לפח ,ניסינו סיר שני וחיממנו רק חיממנו גרגירי חומוס וכנ"ל הסיר נחרך הן בצדדים והן בתחתית

.בפנייתינו לספק BUYTHEWAY התעלם ממני בטענה שאיני יודע לבשל.שרות לקוחות של וואלה גם הוא מתעלם ומסתתר אחר הטענה שחלפו 14 יום וכי הסירים היו בשימוש. באם לא אשתמש איך אדע שהסירים

פגומים ולא שווים אגורה שחוקה?יתרה מכך בתגובת הלקוחות המופיעה באתר וואלה לגבי הסירים הללו 30% לא מרוצים ולחלקם טענות חריכה ושריפה. וואלה שופס ידעו זאת אך המשיכו למכור. היש לי מה

לעשות?תמונת הסיר כפי שהוא נראה אחר ניסיון שלישי שלא צלח בחומרי הסרת שומן

פורסם
  • מחבר

היי,

כפי שציינתי וואלה שופס השיבו לי כי מאחר ונעשה שימוש לא נוכל לעשות מאום פנה לספק ,פניתי לספק הוא העלה סברה שאיני יודע לבשל וכי האחריות שלו נוגעת רק לידיות הסיר כאשר הפניתי את תשומת ליבו כי לפי וואלה שופס 30% לא מרוצים השיב העיקר שהשאר אין להם טענות

שורה תחתונה ,אין עם מי לדבר

פורסם

קניתי לא מזמן מחבת וסיר טפלון במחיר משתלם באושר עד.

בדרך כלל אני קונה רק דברים איכותיים ויקרים, אבל הם נראו טוב אז אמרתי ננסה.

מסתבר שהם מעולים!

עלו לי כמה עשרות שקלים כל אחד, ועברו את מבחן המציאות בצורה יוצאת מן הכלל.

אאל"ט יש עכשיו סירי נירוסטה במחירים זולים בסניפים של אושר עד.

אם הם איכותיים כמו הסירי טפלון שהם מכרו אז כדאי מאוד לקנות.

פורסם
  • מחבר

תודה חבריה,

הפניתי את התלונה לאמון הציבור ונקווה לטוב,

חג שמח

אהוד

- - - תגובה אוחדה: - - -

חבריה,

הבעיה נפתרה על הצד הטוב ביותר

מנכ"ל החברה מר משה בן דוד איתי אישית והבטיח לזכות אותי במלוא הסכום ללא החזרת הסירים עצמם

אני רוצה לציין כי שיחה זו עשתה לי טוב על הלב ולא בגלל החזר הכספי אלא בגלל האנושיות של מנכל חברה וזו גדולתו של אדם מעבר לרווח הכספי

מכאן הנני מודה לו על השרות האישי והאנושי

תודה לך מר משה בן דוד

אהוד

פורסם

זה בזכות התלונה שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים