עבור לתוכן

יש לי כמה שאלות בנוגע ל-OC שאני עומד לבצע בזמן הקרוב

Featured Replies

פורסם

אני קונה

מעבד:

AMD ATHLON XP 2500

1.83GHz 333MHz L2-512K Barton

לוח אם:

ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD

DualDDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0

זיכרון:

אין לי מושג של איזה חברה

512MB 400DDR

כרטיס מסך:

radeon 9200 128 MB DVI TV-OUT

יש לי כמה שאלות לגביי ביצוע האוברקלוק:

1)אני צריך לקנות לזיכרון צלעות קירור כל שהן? כמה הם עולות אם כן?

2)עד איזה מהירות אני יכול להמהיר את המעבד? (מהירות בטוחה שלא תהרוס את המעבד)

3)אני יכול לעשות אוברקלוק עם הזיכרון הזה? אני צריך לעשות אוברקלוק גם לזיכרון?

4)המליצו לי לקנות וולקנו 12 למעבד. אבל שמעתי יצא מאוורר חדש מסדרת וולקנו שהוא מאוד שקט ועולה אותו מחיר בערך כמו הוולקנו 12.

קוראים לו silentboot או משהו כזה. (מקווה שהבנתם למה הכוונה שלי). אז כדאי לי לקנות אותו או את הוולקנו 12?

5)אני יכול לעשות אוברקלוק לכרטיס המסך? מה זה יועיל לי אם אני אעשה לא אוברקלוק? אני צריך לקנות לו אמצעי קירור כל שהוא? כמה הוא יעלה לי אם כן? יש לי על כרטיס המסך כבר מאורר שהגיע איתו מותקן.

פורסם

1. אין ממש צורך בצלעות אם הזכרון לא מגיע איתם, הם גם לא מוסיפים הרבה..

2. המהירות לא תהרוס את המעבד, מה שיכול להרוס אותו זה מתח גבוהה & מעלות גבוהות.

3. אתה יכול לעשות לזכרון OC אם אתה עובר את המהירות המוצהרת שלו שהיא 400MHZ, אם אתה צריך זו שאלה אחרת אבל מומלץ להיות ביחס של 1:1 בין המעבד לזכרון.

4.הסיילנט בוסט הוא אכן קירור שקט , אך הביצועי קירור שלו בהתאם, כלומר יותר נמוכים וכמובן הוא פחות טוב מהוולקנו12..

5. אתה יכול לעשות OC לכרטיס מסך, זה מוסיף עוד מהירות FPS (מהירות פריימים לשנייה) למשחקים/תוכנות גראפיות כמו בינצ'מרקים. הקירור עליו לרוב מספיק , אך אם אתה רוצה להחליף אותו זה במטרה לקרר אותו יותר ואם אתה רוצה עוד כמה מגהרצים לסחוט ממנו.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אבל כמה דברים שלא הבנתי:

1) מה זה מתח גבוהה? אתה אמרת שמתח גבוהה יכול להרוס את המעבד

2) מה המהירות הכי גבוהה שמישהו הצליח להגיע עם המעבד שאני הבאתי פה? אבל מהירות טובה שלא תוקעת את המחשב.

3)כרטיס מסך איך אני יודע כמה FPS יש לו? ואיך אני יודע כמה FPS להוסיף לו?

4)מה זאת אומרת שהמעבד והזיכרון צריכים להיות ביחס של 1:1? ולזיכרון אני לא יודע אם אני צריך או לא לעשות OC, פשוט שמעתי שאפשר לעשות אז חשבתי זה מאוד מועיל

פורסם

טוב אני יודע לענות רק על שאלה 3 אז אני יענה עליה...

לכרטיס מסך עצמו אין FPS

FPS זה המהירות(בערך) שבה המשחק שבו אתה משחק רץ, לדוגמה, אם המשחק רץ ב20 fps אז הכרטיס מסך שולח תמונה למסך 20 פעמים לשניה (זה יחסית איטי), אתה מבצע אוברקלוק לכרטיס מסך ו\או למעבד כדי להעלות את זה למספר כמה שיותר גבוה, כדי שהמשחק ירוץ לך בצורה חלקה ובלי הפרעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים