עבור לתוכן

מתקשה לבחור איזה מקלדת לקנות

Featured Replies

פורסם

אני בקרוב עומד להחליף מקלדת, אני מחפש מכאנית עם סוויטצ'ים שחורים וכרגע אני די סגור על שתי מקלדות: Roccat Ryos MK או Tt eSports Meka G-UNIT. כרגע אני נוטה יותר לכיוון המקלדת של Thermaltake בגלל הUSB HUB בגב, אבל מצד שני אני לא צריך 12 מקשי מאקרו (מעדיף מקלדת עם חמישה, כנראה יכול להסתדר גם בלי) והרוחב שלה ענקי (5 ס"מ יותר מהמקלדת של Roccat שלה 5 מקשי מאקרו).

איזה שווה לי לקחת מבין 2 אלה? יש מקלדות אחרות שאתם ממליצים עם סוויטצ'ים שחורים? אני מחפש לקנות בארץ במחירים של עד 500 שקל.

תודה!

פורסם

הרגשת את הסוויצ'ים השחורים?

פורסם

מצטרף בערך לשאלה. האם אתה סגור על שחורים ולמה ?

באופן כללי, שתי המקלדות מצועצעות מאוד וממש לא לטעמי, אבל זה כנראה משהו סובייקטיבי.

פורסם

לא בגלל העיצוב של המקלדת אלא ההרגשה.

ההרגשה של השחורים מאוד דומה לממברנה ולכן אני שואל.

פורסם
  • מחבר
לא בגלל העיצוב של המקלדת אלא ההרגשה.

ההרגשה של השחורים מאוד דומה לממברנה ולכן אני שואל.

לא, לא הרגשתי שחורים. אני רגיל לממברנה וזו הסיבה שיותר התחברתי לשחורים כי אין לי מושג איך אני ארגיש אם הפידבק. אני יכול לבקש בטח מחבר לבוא ולנסות את הכחולים.

לגבי מצועצעות חשבתי כשהחלטתי לגבי שתי אלה לפני חודש בערך (אני עכשיו יותר קרוב לקנות אותן אבל אני צריך לראות אם בסופו של דבר אני אסע לאילת או לא מבחינת זה שהן נמצאות בKSP ואייבורי ויש מצב שהן יהיו באילת) שאני אצטרך את המאקרו כי שחקתי לא מעט בRPGs וCiv ועכשיו אני כבר פחות צריך את זה. מבחינת מה שאני צריך מהמקלדת זה יותר בכיוון של מקלדת מלאה (עם הnumpad) ושיהיו בה מקשי מדיה (כמו למשל הלחצן פונקציה והמקשים על הF KEYS בCM Storm QuickFire) וכמובן שתהיה נוחה לגיימינג. אני מניח שאני אוכל להסתדר עם חומים אבל אני לא רוצה כחולים בגלל הרעש של הלחיצה, ברור לי שבהתחלה תמיד יהיה רעש כמו בממברנה בלי קשר בגלל שאני רגיל ללחוץ על המקש עד הסוף אבל בסופו של דבר כשההרגל יעלם בכחולים ישאר הסאונד בלחיצה.

נערך על-ידי FireCharge

פורסם

לדעתי כדאי לך לבדוק מקשים כחולים.

מנסיון שלי, יכול להיות שתאהב את הכחולים. אני עד לפני מספר חודשים השתמשתי רק בממברנה ובמקלדות של מחשבים ניידים, ברגע שהתחלתי להשתמש במקשים כחולים (Razer BlackWidow Ultimate), התמכרתי.

שווה לך מאוד לנסות מקשים. בדקתי בבאג (ברחובות) ונתנו לי לבדוק מקלדות.

הכחולים עושים קצת רעש אך לטעמי זה נוח כי יש פידבק מהמקשים.

פורסם
לא, לא הרגשתי שחורים. אני רגיל לממברנה וזו הסיבה שיותר התחברתי לשחורים כי אין לי מושג איך אני ארגיש אם הפידבק. אני יכול לבקש בטח מחבר לבוא ולנסות את הכחולים.

לגבי מצועצעות חשבתי כשהחלטתי לגבי שתי אלה לפני חודש בערך (אני עכשיו יותר קרוב לקנות אותן אבל אני צריך לראות אם בסופו של דבר אני אסע לאילת או לא מבחינת זה שהן נמצאות בKSP ואייבורי ויש מצב שהן יהיו באילת) שאני אצטרך את המאקרו כי שחקתי לא מעט בRPGs וCiv ועכשיו אני כבר פחות צריך את זה. מבחינת מה שאני צריך מהמקלדת זה יותר בכיוון של מקלדת מלאה (עם הnumpad) ושיהיו בה מקשי מדיה (כמו למשל הלחצן פונקציה והמקשים על הF KEYS בCM Storm QuickFire) וכמובן שתהיה נוחה לגיימינג. אני מניח שאני אוכל להסתדר עם חומים אבל אני לא רוצה כחולים בגלל הרעש של הלחיצה, ברור לי שבהתחלה תמיד יהיה רעש כמו בממברנה בלי קשר בגלל שאני רגיל ללחוץ על המקש עד הסוף אבל בסופו של דבר כשההרגל יעלם בכחולים ישאר הסאונד בלחיצה.

לאור מה שאתה כותב פה הייתי שוקל הזמנה מחו"ל של מקלדת מלאה עם סוויצ'ים אדומים (קורסאייר, דאקי או קולרמאסטר, אם יש להם מקלדת מלאה, לא זוכר) או Das Professional עם סוויצ'ים חומים שאפשר להשיג בארץ (אבל קצת מעל התקציב שציינת).

יש לי מקלדת עם אדומים ומקלדת עם חומים וברור לי לגמרי שהאדומים הרבה יותר נוחים למשחק. זה אפשרי לשחק על החומים והרבה אנשים עושים את זה, לי קצת קשה להתחבר אז אני משתמש בהם רק לעבודה.

צריך לזכור שלדאס-פרו יש חסרונות כמו גימור מבריק למי שמפריע לו, שורת מקשים תחתונה לא סטנדרטית למי שרוצה לקאסטם את המקלדת ומחיר גבוה בארץ (וגם דיי גבוה בחו"ל אם אתה לא מחכה למבצעי נובמבר-דצמבר), אבל חוץ מזה היא עונה על הדרישות שלך.

פורסם
  • מחבר
לאור מה שאתה כותב פה הייתי שוקל הזמנה מחו"ל של מקלדת מלאה עם סוויצ'ים אדומים (קורסאייר, דאקי או קולרמאסטר, אם יש להם מקלדת מלאה, לא זוכר) או Das Professional עם סוויצ'ים חומים שאפשר להשיג בארץ (אבל קצת מעל התקציב שציינת).

יש לי מקלדת עם אדומים ומקלדת עם חומים וברור לי לגמרי שהאדומים הרבה יותר נוחים למשחק. זה אפשרי לשחק על החומים והרבה אנשים עושים את זה, לי קצת קשה להתחבר אז אני משתמש בהם רק לעבודה.

צריך לזכור שלדאס-פרו יש חסרונות כמו גימור מבריק למי שמפריע לו, שורת מקשים תחתונה לא סטנדרטית למי שרוצה לקאסטם את המקלדת ומחיר גבוה בארץ (וגם דיי גבוה בחו"ל אם אתה לא מחכה למבצעי נובמבר-דצמבר), אבל חוץ מזה היא עונה על הדרישות שלך.

אני מעדיף לא להזמין מחו"ל, כל העלויות של המשלוח והכל יעשו את זה כבר יקר או בסביבות המחיר של אם אני אקנה את אותה מקלדת או מקלדת דומה בארץ, במיוחד אם יהיו בעיות בעתיד עם המקלדת, חוץ מזה שאני מעדיף להגיע, לקחת את המקלדת וישר לעבוד איתה מאשר לחכות שבוע+ מיום ההזמנה. חוץ מזה שכרגע יש את כל הקטעים עם הדואר ואין לי מושג מה יהיה בשבועות הקרובים. לגבי אדומים לפי מה שידוע לי הם כמו השחורים רק שצריך פחות כוח כדי להגיע לנקודת קליטה, ככה שזה לא ממש משנה לי.

פורסם

שימו לב לאנטר השמן אם אתם מתכננים לקאסטם את המקלדת. כמעט אי אפשר למצוא אנטר שמן.

פורסם

בחלק מהסניפים של אייבורי יש לוח בדיקה שיש בו מקש אדום, מקש שחור, חום וכחול. זה לא בדיקה מושלמת כי זה מקש אחד אבל בכל זאת זה מאפשר להרגיש את ההבדלים בין הסוויצ'ים השונים. אם אתה יכול להגיע לסניף שלהם עדיף לבדוק לפני הקניה ואז אחרי שבחרת סוויץ' לבדוק איזה מקלדת מומלצת משתמשת בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים