עבור לתוכן

חסר קובץ רוט, מכשיר לא עולה, תקוע על ריקוברי

Featured Replies

פורסם

שלום,

ניסיתי למחוק את הל התוכן שבSD הפנימי של המכשיר דרך האפשרות של האחסון בהגדרות, וזה לא עבד, אז חיפשתי מידע בגוגל, והלכתי לפי ההוראות פה:

viewtopic.php?f=77&t=73864&p=581442&hilit=%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A7%D7%AA+SD#p581442

מה שקרה זה שאחרי שעשיתי ריבוט, המכשיר נכנס ישר לריקוברי, ורשם שהוא לא מוצא את הקובץ רוט.

עכשיו אי אפשר להדליק את המכשיר, זה מחק דברים שלא צריך כנראה.

צריך לצרוב רום מחדש אולי? המחשב מזהה כשאני מחבר אותו, אך לא נותן אפשרות להכניס קבצים.

אם מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה זה יעזור לי מאוד, צריך פה עזרה.

תודה רבה ויום מקסים!

פורסם

איזה מכשיר זה ?

אני לא מבין גדול אבל לצערי נראה לי שלא תיהיה ברירה אלא לצרוב רום חדש .

פורסם
  • מחבר

אופס שכחתי לרשום..

זה סמסונג גלקסי I9000T S1

כן זה גם מה שאני חשבתי. הבעיה היא שאני חושב שאפשר לעשות זאת רק דרך האודין, כי המחשב לא מזהה אותו ככנון נשלף, וכשאני נכנס לריקוברי, עושה רושם שאפשרויות לא מתפקדות שם כמו שצריך- יש שם שורות של ERORR.

אלא, אם כן יש דרך הריקוברי שלא הצלחתי להגיע אליה.

בכל מקרה, אשמח להכונה לצריבת רום דרך האודין.

תודה!

פורסם

תקשיב,אתה כנראה עשית פורמט למחיצת הסיסטם שלך,מה שאומר שאין לך מערכת הפעלה במכשיר! מה שתעשה הוא כזה: כנס ל download mode (הפעלה+מקש הבית+הנמכת ווליום) וצרוב רום סטוק דרך אודין.

אם הסתבכת כתוב לי:)

פורסם

עשיתי לפני חודש בערך צריבת רום על GALAXY S I9000 עם HEIMDALL.

פורסם
  • מחבר
תקשיב,אתה כנראה עשית פורמט למחיצת הסיסטם שלך,מה שאומר שאין לך מערכת הפעלה במכשיר! מה שתעשה הוא כזה: כנס ל download mode (הפעלה+מקש הבית+הנמכת ווליום) וצרוב רום סטוק דרך אודין.

אם הסתבכת כתוב לי:)

כן גם אני חשבתי על זה בתור האפשרות היחידה... טוב אז עשיתי את זה, וגם עדכנתי אחר כך עם הסיאנוגן, כך שהמשימה בוצעה בהצלחה.

זה מענייו למה הOS נמחק לי, כי לא עשיתי פורמט לתיקיה של הסיסטם. אלה רק ל: cache data sdcard

תודה רבה לכולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים