פורסם 2004 במרץ 1321 שנים אז סוף סוף אחי נתן לי את הHARDCANO5 שלו במתנה על זה שעזרתי לו לבנות פאןבאס, ועכשיו שאלה.אני רוצה לחבר את החיישן של ההארד קנו למעבד שלי, כדי לבדוק אחת ולתמיד את החום האמיתי של המעבד שלי כי יש לי לוח של אביט (IS7).אבל אחי כבר באמת לא יודע איפה הוא שם את המדבקות הטרמיות. אז השאלה היא אם כל סלוטייפ פשוט יכול לעשות את העבודה?ורק עוד פיסת מידע שגיליתי.שבוע שעבר שאלתי כאן אם אפשר לחבר את המפסק 3 מצבים (H\L\M) של ההארדקנו למאוורר אחר חוץ מה40MM הגרוע (5CFM חחחחח) שלו. אז פתחתי היום וגיליתי שכן.המאוורר והמפסק למעשה מופרדים ביינהם. למאוורר יש חיבור 3 פינים שיכול להתחבר ללוחאם, ומהמפסק יוצאים מספר כבלים:1. שקע 3 פינים שהולך למאוורר שרוצים לשלוט עליו2. שקע 4 פינים (מולקס) נקבה, שמתחבר לספק בשביל מתח (רק 2 רגליים כמובן)3. חוט אחד (צהוב) שהולך לשקע 3 פינים שהולך ללוח אם רוצים לדעת מה המהרות של המאוורר שמחובר למפסקזהו.תודה לעונים
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מתחת למעבד?במפרט כתוב שיש לך מעבד פנטיוםאיפה יש לך מקום להרכיב מתחת למעבד בדיוק..?אני הדבקתי עם חתיכה קטנה של סלוטייפ\מסקינטייפ לא יודע את ההבדל בינהםאבל בדרך כלל TT מביאה עם הסנסורים שלה מדבקה קטנה לבנה כזאת זה הרבה יותר טוב
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מחבר אבל אחי כבר באמת לא יודע איפה הוא שם את המדבקות הטרמיות. כתבתי. אני יודע שהם נותנים מדבקות. פשוט לי אין אותן... בכל מקרה, עכשיו ראיתי את התמונה הזאת: (כן, זה ענק.) ורק עכשיו ראיתי שיש שם למטה נגדים (או כבלים, לא רואה מה זה) אז נעבור לאפשרות השניה שהצעת. אני אחבר לסינק קרוב למעבד אבל לא עליו. תודה בכל מקרה סלוטייפ (או צלוטייפ) זה דבק שקוף - ניילון דביק. מסקנטייפ זה נייר דבק. עשוי נייר.
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים גם לי יש את אותה שאלהאני יכול לחבר את החיישן של הסמארטפאן עם צלוטייפ? זה יחזיק? זה יהיה טוב?
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים ורק עכשיו ראיתי שיש שם למטה נגדים (או כבלים, לא רואה מה זה)לא זה ולא זה.....סתם ג'וקים....פשוט קטנים...ד"א-קבלים.
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים מוזר הקטע הבאת תמונה של פנטיום 4 כנראה סוקט 478 (או שלא?)ואצלי בסוקט וגם במעבד (סלרון 2.4) על כל התחתית יש פינים.. אז איך זה?? אולי התמונה לא של סוקט 478..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.