עבור לתוכן

סרטים מסויימים מקרטעים כשאני על מסך מלא

Featured Replies

פורסם

מקווה שאני במקום הנכון, כי לא כל כך ידעתי לאן להפנות את השאלה.

הבעיה: ישנם סרטים מסויימים שכאשר אני שם אותם על מסך מלא, הסרטים פשוט מקרטעים ובקיטועים קלים שחוזרים לאחור כמה וכמה פעמים וזה בלתי נסבל ולא מובן. כשאני מוריד את הסרט ממסך מלא זה לא קורה ויש סרטים שהקיטועים הללו לא קורים בכלל גם כשאני על מסך מלא.

אם זה חשוב, אני משתמש ב - BSPlayer ויש ברשותי את הדרייבר העדכני ביותר של הכרטיס מסך. גם עם הדרייבר הישן יותר זה עשה בעיות בסרטים מסויימים.

יש למישהו קצה חוט? המפרט בחתימה, תודה.

פורסם

ניסית בנגן אחר? יכול להיות שהבעיה היא עם BSPlayer, נסה להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה ותבדוק שמעודכנת אצלך הגירסא האחרונה של Java

פורסם

אני יודע על מה אתה מדבר היה לי את זה גם. אני משתמש במסך טלויזיה בתור מסך ראשי והיה לי את אותו סיפור. לא הצלחתי לפתור את זה אבל הצלחתי להפחית משמעותית את הריצודים כששיניתי את קצב רענון המסך בהגדרות מתקדמות מקש ימיני>רזולוציית מסך>הגדרות מתקדמות>כרטיסיית צג. שם תשחק טיפה עם הקצב.

אגב זה נפתר לגמרי רק אחרי שהחלפתי טלויזיה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש, אבל הבעיה לא נתפתרת. אולי אני אתקין תוכנה אחרת, אבל מה מקור הבעיה ולמה זה פתאום התחיל? זה לא בעיה במסך, נכון?

פורסם

אמרתי לך אחי אצלי רק ההחלפה של המסך פתרה את הריצודים.

אגב ניסית את מה שהצעתי??

פורסם

אתה משתמש במקרה בMADVR לרינדור הוידאו?

אמרתי לך אחי אצלי רק ההחלפה של המסך פתרה את הריצודים.

אגב ניסית את מה שהצעתי??

זה לא ריצודים, יש לו תקיעות וקרטועים.

פורסם
  • מחבר
אתה משתמש במקרה בMADVR לרינדור הוידאו?

זה לא ריצודים, יש לו תקיעות וקרטועים.

לא משתמש ב - MADVR. לא מבין מה השתבש בתוכנה הזאת, באסה רצינית.

פורסם

הBSPLAYER בדיוק כמו כל נגן גנרי אחר, עושה שימוש בחבילות קודקים ופילטרים ורנדרים.

יש כל כך הרבה הגדרות וגרסאות ואפשרויות שיכולות להשפיע על ביצועים, שאני לא בטוח שאתה יודע בכלל מה קורה שם אצלך בדיוק.

יכול להיות שהתעסקת עם ההגדרות? או שהתקנת חבילות הקשורות לוידאו כל שהן?

פורסם

תוריד VLC או Media Player Classic Home Cinema ותסיר כל קודק או חבילת קודקים שהותקנו.

התוכנות האלו מגיעות עם כל הקודקים שהן צריכות כדי לנגן.

אם יש לך בעיה גם איתן רוב הסיכוים שזו לא בעיית קודקים או הגדרת נגן.

פורסם
  • מחבר
הBSPLAYER בדיוק כמו כל נגן גנרי אחר, עושה שימוש בחבילות קודקים ופילטרים ורנדרים.

יש כל כך הרבה הגדרות וגרסאות ואפשרויות שיכולות להשפיע על ביצועים, שאני לא בטוח שאתה יודע בכלל מה קורה שם אצלך בדיוק.

יכול להיות שהתעסקת עם ההגדרות? או שהתקנת חבילות הקשורות לוידאו כל שהן?

לא שידוע לי. בנתיים הורדתי VLC שאיתו אני מנגן את הסרטים כשעם BS אני רק מוריד תרגומים.

פורסם

שמע חביבי יש לך מחשב די חזק.

אני במקומך הייתי מתקין משהו קצת יותר מעודכן ועוצמתי שיודע לנצל את החומרה שלך כמו שצריך.

הנה מדריך ישן וקצת מבולגן.

כמובן שצריך לחפש גרסאות חדשות לכל הרכיבים, אבל בעיקרון זאת התחלה טובה.

פורסם
  • מחבר
שמע חביבי יש לך מחשב די חזק.

אני במקומך הייתי מתקין משהו קצת יותר מעודכן ועוצמתי שיודע לנצל את החומרה שלך כמו שצריך.

הנה מדריך ישן וקצת מבולגן.

כמובן שצריך לחפש גרסאות חדשות לכל הרכיבים, אבל בעיקרון זאת התחלה טובה.

תודה, רק איפה המדריך?

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל זה אחד המדריכים היותר מסורבלים ולא מובנים שיצא לי לקרוא. האמת שזה גם מדריך די מורכב ואלי אעבור עליו בעתיד. יש משהו כזה עם מדריך יותר מובן? האם האיכות משתפרת פלאים עד כדי כך ששווה לנסות? יש לי מסך FHD סטנדרטי עם פנאל IPS, עדיין יבחינו בהבדלים גדולים?

פורסם

מברירת המחדל של הנגנים? כן יש הבדל מורגש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים