עבור לתוכן

לא מצליח להיכנס לBIOS

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה

אתמול במשך שש שעות (מתסכלות) ברצף ניסיתי להיכנס לBIOS, הלוח הוא GIGABYTE EP43-DS3L.

אלו השלבים שעשיתי אתמול:

1. עדכון גרסא.

2. ניסיתי להוריד TOUCH BIOS, הלוח שלי לא תומך.

3. קניתי מקלדת PS\2, עובדת במחשב אחר, לא עובדת במחשב הזה, שאני מחבר אותה היא מקפיאה את מסך הפוסט (עד שאני מוציא ואז המחשב עולה), לא ניתן להגדיר אותה בווינדוס (המחשב לא מזהה אותה בכלל!).

4. שינוי הערך ברגיסטרי I8042PRT, לא עזר.

5. אני עם G15 בדרך כלל וידוע שהמקלדת לא נדלקת לפני הווינדוס, אלא אם כן סימנת בביוס שיקבל מקלדת USB (מה שאני לא יכול לעשות כי אני לא מצליח להיכנס).

6. איפסתי את הביוס ואת הCMOS, הDEAFULT בביוס הוא לא לקבל מקלדת USB, זה כמובן לא עזר.

7. ניסיתי לנתק הכל ולהשאיר רק את המקלדת (שתיהם), ניסיתי כל חיבור אפשרי של USB.

אם מישהו יוכל לעזור לי אני יותר מאשמח, זה תסכל אותי לגמרי, אני בסך הכל רוצה להתקין ווינדוס מDOK ורוצה לשנות את הBOOT .

תודה מראש, שרון.

פורסם
  • מחבר

שאלה קטנה, אם אני אנתק את הHDD ואפעיל את המחשב רק עם הDOK מחובר האם הוא יעלה את הBOOT DOK?

אם כן האם אצטרך ללחוץ על משהו לאשר?, כי המקלדת לא תעבוד לי...

פורסם

תנסה לחבר מקלדת אחרת.usb ותחבר את זה לusb 2.0 לא ל3.0

פורסם
  • מחבר

יש לי רק USB 2.0, וחיברתי שלוש מקלדות שונות USB (שתי פשוטות והG15), ועוד אחת PS\2.

אני אובד עצות, ביום ראשון מגיע המחשב החדש, ואני רוצה להעביר את זה לאחותי עם התקנה נקייה.

פורסם

אם אתה מתנק את הארד דיסק, הוא לא ניכנס ישר לביוס?

פורסם
  • מחבר

זה אמור להיות ככה?, זה הדבר היחיד שלא ניסיתי לנתק הHDD.

אני יסיים פה כמה דברים, אנסה ואעדכן אותך.

פורסם

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

הוצאתי את הhdd, הביוס לא עלה, המחשב הציג לי את השגיאה : Disk boot failure - Insert system disk and press Enter .

הכנסתי את הdok, המחשב העלה אותו, נראה הלוגו הכחול של מייקרוסופט אבל נתקע על הלוגו.

מה אתה אומר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים