פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים שלוםהשתמשתי בVMWARE בכדי ליצור תיקיה משותפת עם המחשב שלי,תחת רשתות- מחשב הרגיל עדיין מופיע המחשב מהVM אע"פ שכבר מחקתי אותו...איך אפשר למחוק את השם משם?תודה
פורסם 2014 באוקטובר 211 שנים מחבר אתם לא מבינים על מה אני מדבר..בתוך "מחשב זה" בצד ימין יש "רשת" מתחת לזה יש מחשב שלא קיים...עושים F5 ולא זז כלום ואין שם מחיקה על השם מחשב
פורסם 2014 באוקטובר 211 שנים התצוגה הזאת היא תוצאה של network auto discovery. אני לא בדיוק מבין מה מטריד אותך כל כך שם...תיכנס לתוך האובייקט של המחשב ותראה מה התוצאה.
פורסם 2014 באוקטובר 211 שנים מחבר שלוחצים על זה אז זה מחזיר שנתיב הרשת לא נמצא וכמובן אי אפשר לגשת לשם...
פורסם 2014 באוקטובר 211 שנים עדיין לא מובן (לפחות לי) מה התקלה ואיפה היא מתרחשת - נא הדבק תמונת מסך ותסמן מה אתה רוצה לא לראות (למרות שאני לא מבין מה הבעיה פשוט להתעלם)מעקב
פורסם 2014 באוקטובר 211 שנים מחבר עשיתי את זה הרבה פעמים מאז אבל גיליתי עכשיו משהו שזה בעצם קשור למכונה וירטואלית שלא קיימת כי עכשיו שהפעלתי את המחשב מחדש אז אני לא רואה את זה ברשת ועדיין לא עלתה המכונה ולכן אני לא רואה מה שמוזר הוא שאני יפעיל את הVM התחנה לא קיימת אז למה זה מופיע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.