פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים מחבר עשיתי לו עכשיו בדיקת מאמץבמצב IDLE הוא 40C ובזמן מאמץ הוא מכפיל את עצמו! זה נורמלי?
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים תבדוק באתר היצרן מה תחומי הטמפ' הסבירים לכרטיס הספציפי הזה, ותדע.אבל המצב בו רק מאוורר אחד מסתובב (לא משנה אם במנוחה או במאמץ) הוא לא תקין ובטח לא בריא\חסכוני. אם הכרטיס עדיין תחת אחריות- ממש אותה.
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים מחבר תבדוק באתר היצרן מה תחומי הטמפ' הסבירים לכרטיס הספציפי הזה, ותדע.אבל המצב בו רק מאוורר אחד מסתובב (לא משנה אם במנוחה או במאמץ) הוא לא תקין ובטח לא בריא\חסכוני. אם הכרטיס עדיין תחת אחריות- ממש אותה.לא כתוב באתר שלהם מה התחומים
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים זה אמור לעזורhttp://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-270-benchmark-review,3769-4.htmlאפשר לראות שיש הבדל לעומת הטמפ' שאתה מקבל.למרות שהטמפ' נוכחיות גם לא קטלניות בגלל שיש מאוורר אחד פעיל.בכל מקרה כמו שנאמר - תממש אחריות אם יש ואל תתן להם לבלבל לך את המוח "כרטיס חכם".
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים מחבר זה אמור לעזורhttp://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-270-benchmark-review,3769-4.html אפשר לראות שיש הבדל לעומת הטמפ' שאתה מקבל. למרות שהטמפ' נוכחיות גם לא קטלניות בגלל שיש מאוורר אחד פעיל. בכל מקרה כמו שנאמר - תממש אחריות אם יש ואל תתן להם לבלבל לך את המוח "כרטיס חכם". איזה באסה... הטכנאי אמר שזה יקח בין שבוע ל3 עד שזה יתוקן והוא רוצה שאני אביא לו את כל הכונן... מה אני אעשה כל סוכות
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים תקרא ספרים חחאז תביא לו אחרי סוכות.או אם אתה מוכן להוציא קצת כסף אז תשאל אם אפשר לשדרג לכרטיס אחר על המקום.
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים מחבר תקרא ספרים חחאז תביא לו אחרי סוכות. או אם אתה מוכן להוציא קצת כסף אז תשאל אם אפשר לשדרג לכרטיס אחר על המקום. אם היה לי כסף בכיף הייתי קונה (יש לי בערך 2500 שקל) חחחח במקום להוציא כסף על אחד חדש אני אקנה ספרים
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים מחבר לא לקנות כרטיס חדש.אלא לשדרג לאחד אחר - שלך+תוספת קטנה = כרטיס אחרסליחה על הבורות אבל עדיין לא הבנתי
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים אתה בא לטכנאי ואומר אם אפשר לשדרג לכרטיס אחר בתוספת תשלום. כדי לזרז עניינים.משמע - אתה מחזיר את הכרטיס שלך + מוסיף עוד X ש"ח שהוא יגיד ותקבל כרטיס אחר.יש מבין ?
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים מחבר אתה בא לטכנאי ואומר אם אפשר לשדרג לכרטיס אחר בתוספת תשלום. כדי לזרז עניינים.משמע - אתה מחזיר את הכרטיס שלך + מוסיף עוד X ש"ח שהוא יגיד ותקבל כרטיס אחר.יש מבין ?אההה... הבנתיאני אשאל אותו מקסימום, תודה רבה לך
פורסם 2014 באוקטובר 111 שנים חחחח במקום להוציא כסף על אחד חדש אני אקנה ספרים רק שלא יעבדו עליך עם "ספרים חכמים"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.