עבור לתוכן

בעיה עם המעבד והזיכרון במחשב

Featured Replies

פורסם

יש במחשב של אחי 8 גיגה בייט DDR3 ומעבד G2020 ולוח אם גיגהבייט H61

שמתי לב לבעיה מאוד מוזרה שמפעילים GOOGLE CHROME ובמקביל פותחים משחק מחשב פתאום המחשב מקבל כבדות נוראית והדפדפן של גוגל כרום שהיה 800 מגה קופץ ל 1.5 GB ואפילו עד 2.5 אם אני אעבוד רק ב GOOGLE CHROME כמה דפדפנים יסגור ואז אעבור לשחק במשחק הדפדפן לא יזלול כמות כזאת של זיכרון

וב FF זה לא קורה לי עם משחק או בלי משחק הזיכרון שצורך הדפדפן נשאר קבוע ואני אוהב לעשות הכול במקביל לפתוח כמות של דפדפנים במקביל משחק במקביל כמה דברים

הדבר הכי הזוי שאני משחק WOT אז המעבד מגיע ל 20-30 אחוז מאמץ לא רציני אבל שאני משחק ב ENEMY FRONT המעבד לא יורד מ 80 אחוז נטו משחק !!!! בלי כלום מסביב ומגיע רוב המשחק 90-100 אחוז מאמץ זה מטורף לאללה !!!

אם אני אפעיל את המשחק במקביל ל GOOGLE CHROME המחשב יתקע , קורה לי שלפעמים אני מקבל הודעת שגיאה ENEMY FRONT.EXE פשוט קורס יכול להיות שהמעבד או החומרה לא עומדים בזה המעבד כמעט כל המשחק על 90-100 אחוז מאמץ

ה G2020 פר ליבה הוא לא חלש בכלל , למה המעבד כל כך מתאמץ ? ולמה שאני גולש במקביל למשחק הדפדפן מתחיל לצרוך יותר נפח ?

יש לי 8 גיגה ושהפעלתי את המשחק ENEMY FRONT במקביל עם GOOGLE CHROME כמה דפדפנים הגעתי למצב שה PF היה על 10GB ויש לי סה"כ 8 משמע הכונן הקשיח טחן !!

המחשב נקי מווירוסים אין כלום , לא יודע מה לעשות

ניקיתי הכול כל התוכנות כולל דיפרג 100 פעם אין אני נואש :(

פורסם
  • מחבר

**** הקפצה ****

הפעלתי כמה דפדפנים של GOOGLE CHROME נקי !!! ללא משחק ללא כלום ותראו מה קרה :

b67msl.jpg

333hoa0.jpg

בבעיה זהה עם גוגל כרום ?

ותסתכלו על המעבד G2020 משחק : ENEMY FRONT משחק נטו ללא שום דבר ברקע

20ubwv7.jpg

כל המשחק על 90 אחוז מאמץ ? למה ? אפילו רשום בדרישות של המשחק דרישות מינימום מעבד C2D

נערך על-ידי Chumlee

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים