פורסם 2014 בספטמבר 2111 שנים המשחק רץ חלק אבל כל פעם שמגיע קטע של טעינת קטע המשך המשחק נתקע , הוא כותב שהוא טוען אבל נתקע על זה (המוסיקה של המשחק ממשיכה לעבוד ברקע ,הסמל של הטעינה זז ובמנהל המשימות הוא פועל)לפי מה שקראתי יש את הבעיה הזאת לעוד אנשים שחלקם הצליחו להיפטר זמנית מהבעיה , אני לא .זה מה שניסיתי בנתיים ממה שראיתי בפורומיםלכבות FXAA U ואת volumetric fog בהגדרות גרפיקה במשחקלעדכן דרייברים למחוק קבצים מתקיית tempלתקן קבצי DLL לעשות תיקון לקבצים דרך התוכנה UPLAY (ממנה קניתי את המשחק)לבטל זמנית את האנטי וירוס ביטול Windows Aeroלמחוק את השמירות ולהתחיל מחדש כרגע אני מוחק ומתקין מחדש , נראה אין ילך (אני לא אופטימי , ניסו את זה כבר ) עידכון : מחקתי והתקנתי מחדש , המצב יותר גרוע , המשחק עולה וישר קופא.זה המפרט :amd phenom ii x4 690t 3.0GHZ gigabyte ga-78lmt-s2psapphire hd 6870 1gb gddr5WIN 7 ,64bit4 RAM תודה. נערך 2014 בספטמבר 2111 שנים על-ידי avielq5w
פורסם 2014 בספטמבר 2211 שנים קודם כל, המחשב שלך עומד בדרישות המשחק? (אני לא מכיר את המשחק הזה אז אני לא יודע)איזה הארד דיסק יש לך?בסטים יש אופציה לעשות "ווידוא תוכן". הוא מריץ בדיקה של כל הקבצים של המשחק. תנסה לעשות את זה בUPLAY.ואם שום דבר לא עוזר אז תפנה לתמיכה של המשחק. בשביל זה יש תמיכה
פורסם 2014 בספטמבר 2211 שנים מחבר תודה.. איך בודקים את הארד דיסק? יש את זה בcpu-z? המחשב עומד בדרישות של המשחק. המשחק עבד מצויין עד לקטע מסויים שגם הוא הפסיק לעבוד אחרי התקנה מחדש. עשיתי את הבדיקה הזאת ב uplay. נשלח הודעה גם לתמיכה שלהם, אין מה להפסיד.
פורסם 2014 בספטמבר 2211 שנים המשחק עבד מצויין עד לקטע מסויים שגם הוא הפסיק לעבוד אחרי התקנה מחדש. כל הזמן אותו קטע??
פורסם 2014 בספטמבר 2211 שנים מחבר כן למרות שפעמיים (מתוך 20 ניסיונות בערך) הצלחתי להתקדם קצת עד שהרגו אותי ושוב התחילה הבעיה כרגע המשחק לא עולה בכלל, מופיע הכיתוב שיש בהתחלה ונעצר שם.
פורסם 2014 בספטמבר 2211 שנים תנסה להוריד ממש את כל האפקטים והרזולוציה ותחזור לקטע הבעיתי לראות מה קורה.
פורסם 2014 בספטמבר 2211 שנים מחבר שכחתי לכתוב אבל ניסיתי להוריד את האפקטים אבל לא את הרזולוציה, בכל מקרה אני לא יכול להיכנס עכשיו בכלל למשחק. אני אנסה למחוק ולהתקין שוב, נראה אם יעזור.
פורסם 2014 בספטמבר 2811 שנים מחבר לא עזר מחקתי שוב וכרגע אני מתקין על כונן C במקום D ... תודה על העזרה .
פורסם 2014 בספטמבר 2811 שנים מחבר בC נמצא הWINDOWS , אני משתדל לא להתקין עליו משחקים אלא רק בכונן D אבל אני רוצה לבדוק אם זה קשור ...אין לי את הדגם המדויק אבל אני ידוע שהוא HDD של WD , אתה מכיר דרך לבדוק ?
פורסם 2014 בספטמבר 2811 שנים מחבר מסתבר שיש לי כונן של סמסונג (למרות שאני זוכר שבחלפתי לWD ) , בכל מקרה הדגם הוא HD502HJ .
פורסם 2014 בספטמבר 2811 שנים מה אמרו לך בתמיכה של יוביסופט?לפני שתתחיל לרדוף אחרי בעיות חומרה או תוכנה במחשב (שישפיעו על השימושים האחרים שלך במחשב) תראה מה הם אומרים. אולי יש בעיה ידועה במשחק.ניסית לעדכן את המשחק לגרסא האחרונה?
פורסם 2014 בספטמבר 2811 שנים מחבר האמת שעוד לא פניתי אליהם מחוסר זמן , אבל הבעיה די ידועה ופנו אליהם כבר ... אתמול קראתי שמישהו כתב שהבעיה הסתדרה לו אחרי שהוא התקין את המשחק ב C במקום ב D שזה מה שאני מנסה כרגע .אני אעדכן כשהוא יסיים להוריד ולהתקין.עריכה:סיים להוריד ועדיין לא עובד אני אפנה אליהם ונראה מה יהיה .תודה על העזרהעריכה נוספת: נראה לי שעליתי על משהו. כשאני מוריד את הרזולוציה של המסך (של המסך עצמו ולא המשחק) , המשחק כן עולה אבל נתקע צעד אחד קדימה... איפה שמופיע האולפן של המשחק וכד' שיש בפתיחת כל משחק. נערך 2014 בספטמבר 2811 שנים על-ידי avielq5w
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.