עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש - אין תצוגה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני כבר ממש מיואש! חיברתי היום את הספק החדש ועדיין אין תצוגה - מה זה כבר יכול להיות??

פורסם

לא כל כך הבנתי,האם ניסית חיבור אחר שעל הכרטיס במחשב שלך? לא אצל החבר,אלא במחשב שלך?

פורסם

חבר גם את כרטיס המסך וגם את ספק הכח במחשב שבו כרטיס המסך כן עבד. אם עובד - הבעיה היא בלוח שלך, למרות שעם ה 9500GT הוא כן עובד.

כמו כן תנסה את מה ש Mr.House הציע - תבדוק יציאות תצוגה אחרות. יכול להיות שהכל תקין אבל כרטיס המסך שולח את הפלט שלו ליציאה שאינה מחוברת למסך משום מה.

פורסם
  • מחבר
לא כל כך הבנתי,האם ניסית חיבור אחר שעל הכרטיס במחשב שלך? לא אצל החבר,אלא במחשב שלך?

כן - ניסיתי לחבר גם דרך ה-DVI ולא רק דרך ה-HDMI (למרות שבשניהם השתמשתי בכבל HDMI פשוט הפעם השנייה הייתה עם מתאם)

פורסם

אני מבין שאתה בטוח בכבל HDMI שאתה משתמש כי הוא עובד אצל חבר, ואין לך יציאת VGA/D-SUB בכרטיס מסך ,הבנתי נכון?

תנסה לחבר את הכרטיס מסך ולאפס את ביוס בהפעלה הראשונה אחרי החיבור, תאורטית זה לא אמור לשנות אבל היו מקרים שזה פתר לי בעיות הזויות.

בגלל שהבעיה איכשהו קשורה להבדל בין הכרטיסי מסך תתמקד לבדוק האם הכרטיס ממסך באמת יושב כמו שצריך בלוח: אולי נטוי לכוון מסוים בגלל גודל או משקל או לא נכנס עד הסוף בתפסן . תנסה להכניס את הכרטיס מסך בלי הפס מתכת מסביב לחיבורי יציאות שלו.

נערך על-ידי _gl_

פורסם
  • מחבר

אני בטוח בכבל HDMI כי הוא עבד על 2 כרטיסי מסך אחרים. ניסיתי להשתמש בו גם ע"י מתאם HDMI ל-DVI אבל גם לא עזר.

ביצעתי כבר איפוס BIOS ע"י הוצאת הסוללה לכמה דקות אבל זה גם לא עזר.

ובדקתי שהכרטיס יושב טוב הרבה פעמים. שום דבר לא עזר עד עכשיו.

אני כרגע מתכתב גם עם GIGABYTE לגבי הלוח וגם עם SAPPHIRE לגבי הכרטיס.

עדכון: גיגבייט בדקו כרטיס R9 270 על הלוח שלי ועבד להם חלק. לקחתי את המחשב לטלויזיה אחרת ושם הייתה תצוגה ככה שהבעיה כמעט בוודאות בטלויזיה שלי (בדקתי על הטלויזיה שלי 3 כבל HDMI שונים ככה לא מאמין שזה בגלל הכבל) למרות שלא הייתה לה בעיה עם הכרטיס מסך הקודם.

נערך על-ידי Cupid Me

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים