פורסם 2004 במרץ 1321 שנים חחחחחח מעניין עד לאיחזה רמה אפשר לרדת אם גיפה 5950 מהמהירות המטורפת שלו!?!?
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים עצה למנהלים: במקום לנעול את התארד (מה שסביר להניח שיקרה שיראו את השטויות שרצות פה) אולי תעבירו אותו לפורום "כללי"כי בכל זאת דאון קלוקינג זה דבר קיים (אידיוטי בטירוף.. אבל קיים)אבל גם אין ממש קשר לנושא הכללי שפורום תצוגה וגראפיקה מיצג..
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים הלו הלו מישהו בבית?המנהלים (למקרה שלא ידעת) הם ראשי מחתרת הDOWNCLOCKING!!!בעולם!!
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים דיי אנשים מה השתגעתם לגמרי מה נדפק אצלכם צאו מזהעוד מעט תגישו בקשה לפתיחת פורום "דאונקלוקינג וחימום"LOL קרעת אותי!!!יודעים מה, אם זה יעזור לכם אני מוכן לנדב GeForce 2 MX 100/200 למטרות הניסוי!
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים אני עושה ניסוים אם MX400 חחח סתם כרטסי מעפן של חברת קבר פאור קולור היום היא חברה מעולה לכל הדעות אבל בתקופה שהם יצרו כרטיסי GF הם היו חרא של חברה
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים מדהים כמה ספאם אתה יכולים ליצור בזמן שאנשים מסויימים *אהם *אהם צריכים לחקור פונקציות טריגונומטריות ושורשים... לפחות אתם מצחיקים את עצמכם ננעל :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.