פורסם 2004 במרץ 1221 שנים חחח כיביתי לו את כל האפשרויות החשובות תמיכה ב-DX9 בכלל!!עכשיו הוא סתם כרטיס נחמד אם תמיכה ב-DX7 בלי אפשריות רבות ;Dמה אתם אומרים אל התוצאה המדהימה 311 נקודות 8) 8) 8) 8)כמובן אני מדבר אל 3DMARK03 אני הולך לנסות עכשיו 2001SE וכמובן AQUAMARK מעניין חח לאיזה רמה הוא ירד ;D
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים אתה גבר... אין לך מה לעשות?? אולי תוסיף רדיאטור למעבד כדי שיתחמם אם כבר? אתה הורס כרטיס נהדר תן לו כבוד
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים זה הורס?זה כולה בתוכנה REDLINKER אני נכנס לאפשרויות מדקדמות ומשם מוריד תמיכה...
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים חחחלא מזמן לקחתי את הR9800NP של אח שלי ועשיתי לו downclock למינימום האפשרי בPowerStrip (משהו כמו 240 לליבה ו180 לזיכרון)הורדתי לו את הרוחב פס מ18000~ ל13000
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים ץוריד רדלינקר ותוריד תמיכה ב-DX9 ואז תעשה דאוןקלוק למהירות הזאת ויצא כרטיס חרא חחח אבל אם רוחב פס גדול עדיין :-X
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים שמרתי אל אחותי הקטנה כל היום בבית לא היה לי מה לעשות :'( :'( ועכשיו לילה ואין לי כוח לצאת
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים דיי אנשים מה השתגעתם לגמרי מה נדפק אצלכם צאו מזהעוד מעט תגישו בקשה לפתיחת פורום "דאונקלוקינג וחימום"מה זה נותן לכם בכלל לא הבנתי ..
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים עוד מעט תגישו בקשה לפתיחת פורום "דאונקלוקינג וחימום"LOL ;Dאתם יכולים אחרי זה להחזיר את הכרטיס למצב הרגיל נכון?
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים אין לך משהו יותר טוב לעשות בחיים? : :-\ אם אתה כל כך משועמם, תביא לי אותו אני רוצה כרטיס כזה
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים סליחה אבל מגמת ה"DOWNCLOCKING" נמצאת בעלייה ענקית בכל רחבי צ'ילה, קניה, תל-מונד ואפילו באוזבאקיסטן רואים סימנים להתפתחות הנושא הזה...למיטב ידיעתכם DOWNCLOCKING לא רק מוריד מביצועי המסך, אם מורידים את הקירור מופיעים גם ארטיפקטים!תוצאה מיוחלת בקרב כולנו.אני אפילו שברתי את השיא והבאתי את הרמה של הכרטיס שלי לרמתו של RIVA TNT עם 8MB (!) של זיכרון.לכן אני רואה עצמי ראוי לקבלת התואר הנכסף: "BEST DOWNCLOCKER IN A VIDEO CARD SERIES"תודה רבה על התמיכה והעזרה!מי שבאמת מעוניין (בוז לך VATOS בוז לך) בפורום DOWNCLOCKING וחימום שיגיד לי ואני ישלח אליו עצומה. NORTON ALERT:THE AMOUNTS OF SPAN IN THIS MASSAGE IS CRITICALREQUESTING DE PROGRAMMING OF THE HARD DISK
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים חחחחחח מטורפים לגמרי אתםאבל שיהיה לכם בהצלחה..אני קורא טיגר לכל בעלי ה R9800XT להגיע לרמה של circus logic 0.5mb !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.