פורסם 2014 בספטמבר 1611 שנים בארגון שבו אני עובד יש מחשבים עם אופיס 2007, אני צריך להסיר ממנו כמעט את כל הפיצ'רים ולהשאיר פיצ'ר מסויים, אח"כ להתקין אופיס 2013 על גבי המחשב.אני מנסה להפעיל פקודה:setup.exe /modify Pro אבל זה לא נותן לי לערוך את הקובץ.setup /admin ולערוך מה להתקין ומה לא, אבל זה לא עובד.אני צריך להפיץ את זה לכמות של מחשבים ולכן אני לא יכול לעבור כל מחשב ולעשות שינוי ב"הוספה/הסרה" בלוח בקרה.מישהו מכיר דרך לעשות זאת, או שעבד פעם עם modify/תודה רבה נערך 2014 בספטמבר 1611 שנים על-ידי guyby
פורסם 2014 בספטמבר 1611 שנים היי,לא יהיה יותר פשוט להסיר לגמרי את אופיס 2007 ואז לבצע הפצה לפיצ'ר הספציפי הזה ? ואז להתקין אופיס 2013 ?
פורסם 2014 בספטמבר 1811 שנים או פשוט להבין את ההיגיון ולהתקין את ה2013 עם פתרון חדש יותר ? לא יודע אם זה המקרה אבל ככלל , אל תקבלו ישר בהבנה כל מה שאומרים לכם לעשות, תנסו להבין למה עושים את זה ככה , ואם יש דרך לשפר תציעו אותה או שתבחנו אותה ואז תציעו אותה .
פורסם 2014 בספטמבר 2111 שנים מחבר בינתיים הלכתי על הפתרון הפשוט אבל מעיק של:להסיר את 2007 במלואו, להתקין מחדש את הפיצ'ר של 2007 ואז את 2013.לנסות לשפר את המצב... מנסים אבל לך תשכנע מתכנת להמיר את האפליקציה שבנוי בVB6 ל-NET.ברבוס - כתבת GPO, לא נראה לי שאפשר להסיר משם רק חלק מהאופיס.בכל מקרה רציתי משהו שירוץ נסתר ושקט בתחנות ויבצע פעולה של modify כמו שעושים מלוח בקרה ומסירים רק חלק מהפיצ'רים
פורסם 2014 בספטמבר 2311 שנים ב GPO אפרש הכל , במידע ואתה מכין חבילת הפצה מתאימה לכך , בנוסף יש לך כלי הפצה של מקרוסופט נוספים נערך 2014 בספטמבר 2311 שנים על-ידי barbos
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.