עבור לתוכן

כנראה הדרייבר של הכ.מסך עושה בעיות.help.

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב.

אתמול נתקלתי בתופעה חדשה פתאום שאני נכנס לאתרים עתירי תמונות צבעים וכו' הדפדפן קרס הרזולוציה בחלק מהמסך התעוות.

לפעמים הגיע למסך כחול ורשם memory management.

הוצאתי כרטיסי זכרון העברתי אותם סלוטים והבעיה חזרה הפעם מחקתי את הדרייבר של הכ.מסך ופתאום נעלם הבעיה כאילו מעולם לא היתה. איך שאני מתקין את הדרייברים חוזרת הבעיה שנית ויותר גרוע.

מצרף תמונה של המקרה.

מדובר בכ.מסך hd 4870 ati

5zzdqydm3tzz.jpg

mnfyzny1kt4i.jpg

נערך על-ידי BeN-T

פורסם

לא צרפת תמונה...

איזה דרייבר אתה מתקין? הכי עדכני מהאתר?

תנסה להסיר (לבדוק שעובד תקין) ולנסות להתקין את הדרייבר שבא עם הדיסק של כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

אני מתקין דרייבר של amd, אפילו הלכתי על הדרך הכי בטוח שאתה מוריד מהאתר שלהם קובץ שמזהה את כ.מסך ומתקין לך דרייברים תואמים.

ניסיתי גם דרייברים מ sapphir ובכלל לא שם לא יכלתי לראות כלום.(התמונות מההודעה מעלה הם מהדרייברים של ספיר.)

הבעיה היא שזה פתאום צץ לי משום מקום.

כרגע אני מחקתי את הדרייברים ועושה רושם שאין בעיות

יש דרך לאבחן מאיכן נובעת הבעיה.?

פורסם

אבחנת לבד את הבעיה.

ראית שעם הדרייבר זה עושה את הבעיה ובלי הדרייבר הבעיה נפתרת.

כמו שאמרתי, תנסה להתקין דרייבר יותר ישן (כמו זה שבא לך עם הדיסק של כרטיס המסך) לראות אם זה עובד.

כמובן קיימת האופציה שהבעיה חומרתית אבל קודם צריך לשלול את הדרייבר.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

למרבה הצער חשבתי שזה הדרייבר אבל כנראה שלא ,אלה אולי הוא מגביר את הבעיה.

גלשתי וניסיתי למצוא פתרון באחר האתרים והגעתי לסרטון איך לפתור בעיה שאולי זה זה אבל איך שנכנסתי ליוטיוב התופעה חזרה.

זה קורה ממש באתרים בעלי מידע רב כגון תמונות סרטונים וכו' באתרים רגילים שמרביתם טקסט זה לא קורה(לרב חוץ מכמה קבוצות פיקסלים שמתעוותים)

אנסה להתקין דרייבר ישן

פורסם
  • מחבר

אוקי, לאחר התקנת דרייבר ישן הבעיה חוזרת.

מחקתי תוכנה של הלוח אם שמנהלת חסכון בחשמל(סתם למשל אחרי 10 דקות ללא שימוש במחשב הוא נכנס למצב שינה) חשבתי אולי זה גורם לצריכת חשמל שגויה לכ.מסך.

האם יש אפשרות לבדוק טמפרטורה לכ.מסך?

אני לא יודע למה אבל נראה לי שזו בעיה חומרתית:embarrassed:

פורסם

מה המפרט המלא שלך?

טמפרטורות לכרטיס תבדוק עם MSI AFTERBURNER

פורסם

אם יש לך כבל וידאו אחר תנסה להחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

נא לא לצחוק:hat:

הדברים החשובים:

ספק- tarlmltak 550w

לוח אם -gigabyt ep45-ds3

מעבד -core 2 quad 2.4

זכרון 4 gb

כרטיס מסך ATI 4870 511 MB

המחשב מהרבעון השלישי של 2008 לכן המפרט העתיק.:shocked: אבל עושה את שלו יופי יופי.

עדכון:

לפי מה שאני מבין הטמפרטורה בכרטיס מסך לא משהו בכלל לא?

tfiz3lginnjz.jpg

נערך על-ידי BeN-T

פורסם
  • מחבר

עדכון!

אז ככה:

ללא שום הצלחה עם דרייברים בדיקת מתחים וכל דבר אחר, נשאר לעשות בדיקה אחרונה-בדיקה של הכרטיס מסך אם נשרף\או כל דבר ויזואלי אחר.

מוציא את הכרטיס מסך מפרק מאוורר ואת צלעות הקירור. ומה אני רואה?

על חלק מהשבבים יש קורוזיה ועל חלק מן נוזל שמנוני כזה...מה איך זה הגיע לשם?:x

המחשב סגור, המבנה של הכרטיס מסך סגור וגם חלק שקיבל קורוזיה נמצא עם הפנים מטה.

טוב זה הזמן להוציא איזופרופיל- בתקופה של הצבא הדרך לעשות קצת כסף זה תיקון טלפונים ניקוי מקורוזיה וכל מה שקשור לזה.

איזופרופיל זה חומר שנמצא במעבדות אלקטרוניקה זה אלכוהול (לא זוכר את האחוז) מאוד נקי ואינו פוגע ברכיבים או בהדפס אלקטרוני. ואיתו בעצם מנקים קורוזיה ולכלוכים מאלקטרוניקה.

מברשת שיניים עדינה ועוברים על כל הכרטיס.

ניקוי של המאוורר וגם צלעות קירור.(הלעות קירור קיבלו ניקוי במים וייבוש קפדני עם פאן)

לאחר שעה וקצת שחיכיתי שאכן הכל יבש לגמריי, שמתי חומר לפיזור החום על "המעבד" של הכרטיס מסך שבא במגע עם צלעות הקירור.

הרכבה של כל החלקים למקום הדלקת המחשב בהתרגשות:jump:....ו...הכל עובד! עובד מעולה ללא שום בעיות-כרגע יום שלם בלי תקלות חוזרות.

הגברתי קצת את מהירות המאוורר של הכ.מסך והוא יושב על טמפרטורה של 66-67 ללא מאמץ....שתבינו שלפני הניקוי הוא ישב לי באזור ה-90 עד 104.

וקצת תמונות ששם אפשר לראות את הקורוזיה.

omud3qy0z1gj.jpg

ti2mtmfml4yz.jpg

ztzohdfhmznm.jpg

mgyohjdhrjk2.jpg

פורסם

להבא תקטין את התמונה כי קשה לראות מה קורה שם אז זה היה בסך הכל ארטיפקטים מהכרטיס מסך אני ממליץ לנקות לעיתים קרובות יותר

למורות שכרטיסי מסך הם חמים ו 90 אחוז במאמץ נחשב לבסדר.

התקנתה מחדש את הדריבר האחרון?

פורסם
  • מחבר

חיובי התקנתי את הדרייבר האחרון.

איך אני שם תמונות יותר מזעריות?

פשוט האתר שאני מעלה אליו תמונות נותן לי כל מיני קישורים ואני לוקח את "תמונה ממוזערת לפורמים".

פורסם

:yelclap:

סחטיין

כל הכבוד

פורסם

צייר לדוגמא בכל אופן אני שמח שהבעיה ניפתרה.

פורסם

ממליץ לך להעלות תמונות לאתר imgur.com, לאחר שתעלה תמונה פשוט קח את הלינק המתאים, לפורום תחפש לינק שרשום תחת:

BBCode (message boards & forums)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים