עבור לתוכן

בעייה במדפסת

Featured Replies

פורסם

יש לי מדפסת HP 6500A PLUS עם יחידת הדפסה דו צדדי

יש לי קובף וורד 100 דפים מאוחסן על דיסק מלפני 3 שנים שמאז ומתמיד בעבר הדסתי ממנו הדפסה דו צדדי 4 עמודים לגליון

כיום אני מנסה להדפיס ממנו ולא מצליח מדפיס לי חצאי עמודים לגובה מצורף תמונה

להסכיר נסיתי להדפיס בוורד 2007 וגם בוורד 2003 ולא הלך אותו בעייה

אם אפשאר עזרה משהו

תודה

פורסם

לא ממש הבנתי.

זה מדפיס לך חצי עמוד למעלה, חצי עמוד למטה ואותו דבר בצד השני של העמוד?

זה לא מה שרצית?

מה בדיוק אתה רוצה שיקרה?

עריכה:

זה מה שאתה רוצה לעשות?

https://www.google.co.il/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=print+multiple+pages+per+sheet+word

נערך על-ידי jackhammer

פורסם

גם לי הבעיה לא הכי מובנת. רק כדי שנהיה מסונכרנים:

עמוד - צד אחד של דף נייר. לדף נייר יש שני צדדים ולכן יש בו 2 עמודים.

"עמוד לוגי" - אני לא בטוח שקיים בכלל מושג כזה, אבל לצורך הבהרה בלבד נגדיר עמוד שנראה במחשב (על המסך) כ"עמוד לוגי".

הדפסה דו-צדדית - הדפסה על שני הצדדים של דף הנייר, כלומר שני עמודים על אותו הנייר.

לא ברור לי למה הכוונה ב"הדפסה דו צדדי 4 עמודים לגליון". אם הכוונה היא להדפיס 4 "עמודים לוגיים" על דף נייר אחד באופן דו-צדדי, אז הייתי מצפה שבכל צד של הנייר יהיו 2 "עמודים לוגיים".

בקשר למדפסת עצמה - אני רואה שמדובר במדפסת שמוגדרת כבעלת יכולת הדפסה דו-צדדית לפי המידע שבאתר ZAP. אני לא רואה את זה בעמוד המוצר באתר של HP (קישור). אם היכולת הזו עבדה בעבר, אז אני מניח שמדובר בבעיה של דרייבר. נסה להוריד ולהתקין את הדרייבר המעודכן מהאתר של HP.

אני רוצה להציע שיטה אחרת שבה אני משתמש - אני הופך את הקובץ ל PDF, ואז משתמש ב Foxit Reader לצורך הדפסת מספר "עמודים לוגיים" בעמוד פיזי אחד. אם אני רוצה "הדפסה דו-צדדית" אני מדפיס את העמודים הזוגיים מצד אחד של הנייר, מחזיר אותו הפוך למדפסת ומדפיס מהצד השני שלו את העמודים האי-זוגיים. זה לא הכי יעיל אם המדפסת אמורה לעשות את זה בעצמה, אבל זה עובד.

פורסם

סמלול, באופיס יש גם אופציה כזאת (לפחות מאופיס החדשים, לא יודע איזה גרסא יש לך) של הדפסת מספר עמודים על דף נייר אחד (בין אם זה דו צדדי או חד צדדי)

פורסם

אופיס הוא לא המקור היחיד ממנו אפשר להדפיס - באותה מידה הטקסט אותו יש להדפיס יכול להיות בקובץ txt פשוט שניתן לפתיחה עם notepad. בכל מקרה, אני הצעתי דרך חלופית להדפסה לאור העובדה שמה שהוא ניסה לא עבד לו כמו שהוא רצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים