פורסם 2004 במרץ 1221 שנים יש משהו שקשה לי להבין וזה חשוב לי מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב נייד. ברור לי שפנטיום M בא עם חבילת סנטרינו. אבל יש מעבד נוסף ולא סנטרינו שנקרא פנטיום 4M שמגיע עד מהירויות של 2.6 מגההרץ (בדרך כלל על הסמל של אינטל תופיע האות M). חלק גדול מהניידים החדשים הם עם מעבד מסוג זה--- אבל חלק אחר של הניידים יכילו מעבד אינטל פנטיום 4 רגיל ללא M. אין לי מושג מה ההבדל הטכני ובביצועים. מישהו יודע יותר ממני? אשמח לקבל הפנייה למקום שבו אפשר לקבל מידע! למשל מה דעתכם על המחשב הבא שלא מכיל 4M ושם הדגם הוא HP PAVILION ZX5010 שעולה 8000 ש"ח: מעבד: Intel® Pentium® 4 - 2.66GHz מסך: 15.0 inch XGA זיכרון 512MB DDR PC2700 333MHz (2x256MB ( הרחבה עד 2GB ) דיסק קשיח: 40GB , כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer drive Digital Media Reader (5 in 1) (SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card) Integrated Digital Bay (docking bay) for its HP USB Digital Drive תקשורת: מודם V.92, כרטיס משולב 10/100, One type I or II PC card slot גרפיקה: 64MB dedicated video memory ATI MOBILITY RADEON 9200 graphics רמקולים: Harman/Kardon® speakers יציאות:1 VGA Port, 3 USB 2.0 Ports, 1 IEEE-1394, 1 Parallel Port, 1 RJ-11 modem connector, 1 RJ-45 Ethernet connector, S-Video TV Out, Headphone-out, microphone-in ports ולעומתו המחשב הבא של IBM THINKPED R40E שעולה 7000 ש"ח: Processor - Intel Pentium 4-M 2.2 GHz Cache Memory - 512 KB - L2 cache RAM - 256 MB (installed) / 1 GB (max) - DDR SDRAM - PC2100 - 266 MHz Hard Drive - 1 x 30 GB Optical Storage - CD-RW / DVD-ROM combo - plug-in module Display - 15" TFT active matrix - 24-bit (16.7M colors) Graphics Controller - ATI Radeon 330M DVMT Audio Output - Sound card Telecom - Fax / modem - CDC - 56 Kbps Networking - Network adapter Input Device - Keyboard, TrackPoint, UltraNav Battery - Lithium ion Average Run Time - 3.4 hour(s) Operating System - Microsoft Windows XP Professional Manufacturer Warranty - 1 year warranty תודה
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים Pentium-Mהכי חסכוני בחשמל (אורך החיים של הסוללה מירבי)Pentium4Mחסכוני יחסית בחשמלPentium4יאכל את הסוללה כמו משוגע, רק אם אתה מחפש לחסוך כסף ומוכן להיות תלויי בחיבור לשקע החשמל.הביצועים של כולם בעיקרון אותו הדבר (בין P4 ל P4M אין בכלל הבדל בביצועים, ה Pentium-M מקביל בביצועים אבל בתדר נמוך בהרבה).
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מחבר לכמה זמן תספיק סוללה בממוצע במחשב פנטיום 4 רגיל חזק כדוגמת ה-HP שכאן? אני יודע שזו שאלה שמאוד מאוד תלויה בשימוש אבל הייתי רוצה לקבל איזשהו סדר גודל.התשובה הקודמת עזרה לי מאוד תודה!
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים כמו כל לפטופ בהתחלה הסוללה מחזיקה יותר זמן.אני מאמין שמשהו כמו 1.5 שעות כשהוא יהיה חדש, אולי שעתיים.
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים פנטיום אמ אשר מבוסס אל סנטרינו או בעצם המשכו של פנטיום 3 טואלטין...הם פשוט לקחו את הליבה וסחטו אותה כמעט עד המקסימום...פנטיום אמ במהירות 1.8גיגה יכול חופשי לעבור פנטיום4 אמ במהירות של 2.6-.2.8גיגה :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.