עבור לתוכן

המסך נכבה בזמן משחק

Featured Replies

פורסם

התקנתי כרטיס מסך חדש על המחשב,

המחשב רץ בצורה טובה עד הפעלת משחק כלשהו, המסך פשוט הופך לשחור תוך דקות, כאילו נכנס למצב שינה אך המחשב עדיין דולק. עדכנתי דרייברים והבעיה נמשכת.

תודה

פורסם

מה המפרט המלא שלך ?

איזה מסך יש לך?

על איזה משחק מדובר והאם זה קורה בעוד משחקים או בשימוש רגיל של המחשב?

זה נשמע כמו בעיית דרייבר אבל אי אפשר לדעת עד שלא תתן יותר מידע

פורסם
  • מחבר

ספק כוח A.PFC 350W FAN12 CI-POWER CWT.

מעבד אינטל GHz 3MB CORE I3 1150 41603.6.

לוח אם - USB3 HDMI HASWELL 1150 H81M-E34 MSI.

זכרון - GEIL EVO VELOCE 4GB DDR3 1600Mhz.

כרטיס המסך החדש שהותקן - Sapphire Radeon R7 250 1GB GDDR5.

התופעה חוזרת על עצמה בכל משחק שהוא, אך לא בגלישה באינטרנט.

המסך סמסונג SyncMaster 2494.

עריכה: הופיע עכשיו מסך שחור גם בזמן גלישה באינטרנט, בזמן הורדה ישירה.

נערך על-ידי balo45

פורסם
  • מחבר

תודה,

ביצעתי את המדריך אך הבעיה עדיין לא נפתרה.

הרצתי FIFA, האיכות גבוהה והמהירות מצוינת, אבל לאחר דקה וחצי המסך הפך לשחור וכבה.

פורסם

תעשה בדיקת מאמץ עם התוכנה OCCT לכרטיס מסך ולמעבד

תנטר טמפרטורות במנוחה ובמאמץ ותגיד לנו תוצאות

פורסם
  • מחבר

התקנתי את התוכנה, וכשהפעלתי את הבדיקה המסך כבה תוך חצי דקה.

פורסם

איזה כרטיס היה לך לפני?

אני כמעט בוודאות חושד בספק כוח שלך שהוא ג'נרי ולא מצליח להחזיק את הכרטיס במאמץ ושאר המערכת

אני ממליץ לך לא לנסות לאמץ את הכרטיס או לשחק עד שיגיעו המומחים ויתנו מידע יותר מפורט

פורסם
  • מחבר

היה לי Intel hd graphics 4400

פורסם

אז כמו שאמרתי אני ממליץ לך לא להשתמש בכרטיס מסך עם הספק הנ"ל לפחות עד שיגיבו ויאשרו או ישללו את מה שאני אומר

בנתיים תנתק אותו ותשמש בכרטיס המובנה

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ניתקתי.

אחפש המלצה לספק בפורום במתאים,

תודה.

פורסם

מבחינת ספק הכח:

1. CWT היא חברה שמייצרת ספקי כח למספר לחברות, כך שספק הכח הוא לא בדיוק גנרי, אבל זה לא ספק כח שאני הייתי בוחר לעצמי מ-2 סיבות:

א. הייתי מעדיף ספק כח מחברה מוכרת ואמינה יותר.

ב. הספק של 350W הוא דיי נמוך לטעמי.

2. מבחינת ההספק הנדרש למערכת - מעבד Core i3 דורש כ 50W, וכרטיס מסך R7 250 דורש כ 60W. גם אם נניח בהגזמה ששאר המערכת דורשת 100W, הרי סה"כ נדרש הספק של כ 210W, דבר שספק הכח אמור לעמוד בו, כלומר ספק הכח הנוכחי הוא לא חלש מדיי.

הגורמים האפשריים לבעיה:

1. ספק כח לא תקין. יש לנסות ספק כח אחר.

2. כרטיס מסך לא תקין. יש לנסות כרטיס מסך אחר במחשב או את כרטיס המסך הזה במחשב אחר.

3. בעיה בלוח האם (אולי בחריץ ההרחבה לכרטיס המסך).

4. בעיית טמפרטורה - למרות שצריכת ההספק ופליטת החום של כרטיס זה היא דיי נמוכה ייתכן שהכרטיס מתחמם מדיי. יש לבדוק שהמאוורר של כרטיס המסך מסתובב ושגוף הקירור שלו מותקן בצורה טובה (מחובר בצורה יציבה לכרטיס).

נערך על-ידי smalul

פורסם

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1226&pid=2028&lid=1#

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD=class: txtbk_14, bgcolor: #FFFFFF, align: left] arrow_right.pngSystem Requirements[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][TABLE=align: center]

[TR]

[TD=class: txtgry_12]

• PCI Express® based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard.
  • 1024MBMinimum of system memory.
  • Installation software requires CD-ROM drive.
  • DVD playback requires DVD drive.
  • Blu-ray™ / HD DVD playback requires Blu-ray / HD DVD drive.
  • 400 Watt Power Supply is required

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

- - - תגובה אוחדה: - - -

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1226&pid=2028&lid=1#

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD=class: txtbk_14, bgcolor: #FFFFFF, align: left] arrow_right.pngSystem Requirements[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][TABLE=align: center]

[TR]

[TD=class: txtgry_12]

• PCI Express® based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard.
  • 1024MBMinimum of system memory.
  • Installation software requires CD-ROM drive.
  • DVD playback requires DVD drive.
  • Blu-ray™ / HD DVD playback requires Blu-ray / HD DVD drive.
  • 400 Watt Power Supply is required

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

מה שכתוב באתר של היצרן בקשר לספק הכח הוא בד"כ כסת"ח, למקרה שלמשתמש יש ספק כח גנרי שלא מספק את ההספק המוצהר עליו. לכן הם ממליצים על ספקי כח חזקים יותר.

רק שיהיה ברור - כרטיס מסך שאין לו חיבורי מתח נוספים אלא מקבל את ההספק הדרוש לו מחיבור ה PCI Express יכול למשוך עד 75W (זה לפי תקן ה PCI Express). מעבד Core i3 הוא בעל TDP של 54W, כלומר הוא מושך הספק של בערך 50W מספק הכח. נניח שהמעבד וכרטיס המסך דורשים ביחד 130W במקרה הקיצוני ביותר ושאר המחשב דורש עוד 100W (מעשית הרבה פחות). זה עדיין רק 230W, וזה הרבה פחות מההספק המקסימלי שספק איכותי של 350W אמור לספק. גם אם הספק לא הכי איכותי, הוא עדיין אמור לתת הספק כזה. לכן המסקנה שלי הייתה שמשהו לא תקין בספק הכח, בכרטיס המסך או בלוח האם, ובכדי לאשר או לשלול רכיב מסויים חייבים להחליף רכיבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים