עבור לתוכן

ככל הנראה כרטיס מסך לא מדליק את המסך

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך GT610, כרגע המסך מחובר לVGA שבלוח אם. המסך עובד, הספק מאיכות טובה עובד, הכבל תקין, המאוררים עובדים

חיברתי כבל DVI לכ"מ זה לא עוזר, הכבל עצמו תקין. יכול להיות שהמחשב עולה לאט יותר אבל אין ציפצופים חריגים

הוצאתי והככנסתי את הכרטיס, לא עזר, לא ידוע לי על קפיצת מתח, עומס עודף או ריח שרוף

כיביתי בלילה הדלקתי בערב, מסך לא נדלק

יש רעיונות ?

אז זה הספק, האם ספק חדש 380 של אנטק יספיק לי ?

אני עדין לא רוצה להוציא אותו מהאריזה

לא מתליח לעשות חיפוש באתר כדי למצוא מתי בערך קניתי

תודה

פורסם

אם הבנתי נכון, חיברת כרטיס מסך ללוח אם שיש לו כרטיס מסך מובנה.

את המסך חיברת ליציאה של כרטיס מסך המובנה בזמן שמחובר הכרטיס הלא מובנה (GT610). והמסך לא מראה מה שצריך?

בזמן שמחובר כרטיס מסך הלא מובנה GT610 כרטיס מסך המובנה מתבטל.- ברוב המוחלט של הלוחות אם.

אם הבנתי אותך לא נכון, וחיברת את מסך לכרטיס GT610 ליציאת DVI שלו והמסך לא הגיב אז נסה ליצאות אחרות שלו.

נערך על-ידי _gl_

פורסם
  • מחבר

סליחה שלא הייתי ברור

המסך היה מחובר קבוע לכ"מ 610, מאתמול הפסיק לעבוד בלי סיבה. הכרטיס לא מדליק את המסך, לביינתים אני משתמש בקבוע של לוח האם כדי שאני אוכל לכתוב פה

הכבלים והמסך עצמם תקינים,

פורסם

נסה לנתק את הכבל של המסך בצד המחשב, להדליק את המחשב ורק לאחר שמתחיל לעלות חבר מחדש את המסך. נתקלתי בתופעה כזו במחשב הקודם שלי, זה ככה"נ היה הספק.

פורסם

המחשב לא עובד עם כרטיס המסך החיצוני (ה GT 610) אבל כן עובד עם כרטיס המסך המובנה. החשוד המיידי - כרטיס המסך. אפשרויות נוספות - לוח האם (אולי בעיה בתושבת ה PCI Express X16) וספק הכח (פחות סביר, כי מדובר כאן בכרטיס מסך שלא דורש חיבור לספק הכח שגם ככה עובד בהספק נמוך). אני הייתי מנסה את כרטיס המסך במחשב אחר או כרטיס מסך אחר במחשב שלך בכדי לקבוע האם הבעיה היא בכרטיס המסך או בלוח.

פורסם

תנקה מגעים של הכרטיס מסך באמצעות מחק רגיל (מחק של עיפרון) וכוהל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים