פורסם 2014 בספטמבר 1211 שנים שלום לכולם!קניתי השבוע מחשב חדש וכבר קרו לי המון בעיות עם המחשב ואשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ1. בעיה כללית שקרתה כמה פעמים: יש לי ווינדווס 8.1 וכבר כמה פעמים קרה שפתאום קופא לדקה ואז ואז מראה לי מסך שאומר שהמחשב יופעל מחדש עם אחוזים למטה אבל האחוזים תקועים על 0% ולא זזים ואני נאלץ לכבות את המחשב פיזית. הדבר הזה קורה לא בגלל משהו ספציפי זה קרה לי 3 פעמים פעם באמצע משחק fifa14 פעם באמצע משחק pes 14 ופעם סתם באמצע גלישה באינטרנט בגוגל כרום2. יש לי כרטיס מסך sapphire radeon r9 280x bulk oc 3gb הורדתי את elder scrolls skyrim ובאמצע המשחק פתאום כל המסך משתבש ומתמלא קווים חשבתי שזו בעיה של המשחק אבל היום זה קרה לי באמצע המשחק וכשיצאתי מהמשחק המסך המטושטש המשיך גם על שולחן העבודה עצמו ונאלצתי לכבות את המחשב וזה קרה לשניה גם בfifa 15 demo השאלה היא האם זו בעיה של הכרטיס מסך? כי ראיתי באינטרנט שכרטיס מסך שעבר oc עושה בעיותאשמח אם תוכלו לעזור תודה! נערך 2014 בספטמבר 1211 שנים על-ידי elibugi12
פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים מחבר הכי חשוב - עשית אוברקלוקינג לכרטיס ???לא יודע אני קניתי כרטיס יד 2 מtms מחשבים אבל כתוב במפרט oc אז נראה לי שהוא כן עבר oc
פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים מחבר היי ביררתי עכשיו ולא אין אוברקלוקינג בכרטיס הבעיה היחידה יכולה להיות דרייבר?
פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים יש מצב טוב שהכרטיס מסך תקול OC אומר שהכרטיס מומהר על ידי החברהאני מעריך שיש לך כרטיס מסך על המעבד אתה יכול להוציא את הכרטיס היעודי מלהתקין את הדריבר של הכרטיס המובנה ולבדוק אם התקלה עדיין קיימתאזהרה : לא לגעת בחלקים במחשב לפני שמנתקים את החשמל למחשב נערך 2014 בספטמבר 1411 שנים על-ידי eli1024
פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים מחבר כן הבעיה היתה בדרייבר של הכרטיס מסך מחקתי ועדכנתי והסתדר ב"ה תודה רבה!
פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים למרות הרושם מתגובות קודמות, אין בעיה לעשות OC לכרטיס, כמובן אחרי בדיקות לחץ.
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים אם הכרטיס הוא מדגם OC כלשהו זה אומר שהוא כבר עבר OC מהמפעל.זה אומר שיש לך אחריות על התדרים המוגברים.אז קח בחשבון שבשביל לעשות OC נוסף צריך להיות יותר זהירים כי הוא כבר נמצא על OC מהתדר המקורי שלו.
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים הOC מהמפעל הוא לא כזה גבוה... אם המערכת שלך מאווררת היטב והכרטיס מסך בטפרטורה טובה, יש מקום לדחוף אותו קצת.אם הכרטיס מספק אותך, אל תשחוק אותו בינתיים עד שיגביל אותך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.