עבור לתוכן

מסך " LCD 17

Featured Replies

פורסם

עד 3,000 ש"ח אני מציע את ה-EIZO FlexScan L550. ב-3,200 את ה-IIyama E431S DVI וה-EIZO Flexscan L557. כולם מבוססים על שפופרת ה-HYDIS.

• תגובות 37
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

היה לא מזמן פה באתר כזאת השווה של מסכי אלסידי, וסוני יצאה הכי טובה

אז למה לא ללכת על סוני

פורסם
  • מחבר

מה בעצם ההבדל בין שפופרת SAMSUNG לשפופרת HYDIS ?

פורסם

עד 3,000 ש"ח אני מציע את ה-EIZO FlexScan L550. ב-3,200 את ה-IIyama E431S DVI וה-EIZO Flexscan L557. כולם מבוססים על שפופרת ה-HYDIS.

עד כמה שידוע לי ה-L557 לא מבוסס ה-HYDIS, מה גם שאני מאד אשמח שתראה לי איפה אתה יכול להשיג אותו בבערך 3200, כי בכל מקום שאני מחפש הוא לא יורד מתחת ל-3400 במקרהה טוב... לי יש תמסך הזה, מבחינת איכות תמונה אין לו מתחרים אבל הוא לא הכי מהיר והוא יקר רצח מה שדיי מוריד אותו כרגע מעניין הדיון של מחליך ל-Q17...

פורסם

נכון לאתמול ב-MAG.CO.IL ניתן היה להשיגו ב-3,200 ש"ח. היום המחיר הזול ביותר הוא 3,295 ש"ח ו-MAG כבר לא מוכרים אותו:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=11608

מנין הבנת כי ה-L550 אינו מבוסס על שפופרת ה-HYDIS?

פורסם

אנשים אנחנו צרכים מסך בתקציב 2600-2700 ש"ח.. מקסימום 2800...

מעבר לזה אנחנו גולשים יותר מדי מהתקציב..

פורסם

האמת שEIZO L550 נראה בחירה מעניינת, אבל אין עוד אף ביקורת עליו אז קשה לדעת. אבל הוא עולה 3000.

פורסם

כמו שביודומב אמר הוא מעט מעל התקציב, זה לא אומר שהבוא לא יוכל להיות אופצייה מענינת אבל אנחנון עדיין צריכים למצוא משהו בטווח המחירים הנמוך שיוכל להיות כמו ה-Q17.

אגב רן, כמה בטוח אתה מה שיש עדיין בארץ הוא לא הדגם הטוב? יצא לי לראות אחד לפני שבוע ולא ראיתי הבדל משמעותי כלשהו !

פורסם

אני חושב שכרגע אין לנו מלך כמו הQ17 המנוח

בקרוב יגיעו כמה מתמודדים חדשים - אחד מהם זה ה

BenQ FP783

http://www.benq.com/news/20031215.html

כנראה שיהיה באיזור ה2500 שקל...

ואם הוא ייתן ביצועים במציאות כמו הביצועים שלו "על הנייר" אז יש לנו מלך חדש

פורסם

באיזה חנויות באיזור המרכז אפשר לראות את המסכי הללו בפעולה?

כדי שאני אוכל להחליט בשבילי מה עדיף?

פורסם

טוב לאחר בירור עם היבואן ה-L550 מבוסס על ה-AU OPTRONICS ולכן הוא יורד מהפרק.

פורסם

טוב אני קונה את הe431s עכשיו לפני שאני קונה זה בטוח hydis ?כי בגוגגל לא מצאתי כלום

פורסם

סליחה שאני מקפיץ פשוט זה2800 שקל ורציתי להיות בטוח אז מישהו יודע אז הe431s מבוסס hydis

פורסם

אני לא מבין עדיין מה רע בVIEWSONIC VP171 חוץ מזה שלדעת אחד מחברי הפורום הוא קצת חשוך... הוא זכה בהשוואה של טום מקום שני אחרי ההרקולס.

פורסם

הבעיה בו היא שהוא מבוסס על פאנל ה-AU Optronics.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים