פורסם 2004 במרץ 1221 שנים כל מי שיכול לעזור לי !!.. אני צריך תוכנה שמראה את טמפרטורת המעבד... ועם אני עושה אובר קלוק גם... אז מי שיכול לעזור לי שיתן לי קישור או משו.. תודה לכל מי שיעזור לי!!!!!
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים אני מבין שאתה חדש אז כדאי שתקרא את המדריכים באתר לפני שאתה מבקש דבריםואוברקלוק עושים בביוס דרך אגב(בדרך כלל) ולא עם תוכנות
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מחבר לא הבנת אותי.. אני יודע שאובר קלוק עושים דרך הביוס... אבל אני צריך תוכנה שתראה לי את הטמפרטורה דרך הוינדוס עם אפשאר...למעבד
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים יש לך איזה 5 תוכנות לפחות במדור הורדות פה באתרכנס ותבחרפעם הבאה שיש לך שאלה בסיגנון ציין מפרט מחשב (בעיקר מעבד ולוח אם)
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים HOLY מה קרה ללהגיד לו לשנות הודעה אחי? אני חושב שהוא התכוון לשנות כותרת ובאמת הולי לא מתאים לך
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מחבר אחים שלי אולי תעזרו לי... אני צריך בסך הכל שתיכתבו לי קישור של תוכנה שמראה את טמפרטורת המעבד ..!! תודה..
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים אני אוהב מאוד את התוכנה aida32 יש אותה במדור הורדות באתר... אם אתה עדיין לא מוצא, אז פשוט תעשה חיפושבגוגל מה כל כך קשה ?!
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים שמע אחי אני לא מוצא... פה באתר.. שלח לי בבקשה קישור..אתה לוחץ על ערוך בהודעה הראשונה בתרד (שלך)...זה בצד שמאל למעלה בהודעה אחי.
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים אצלי הקריאה של ה AIDA32 במינוס 10 מעלותאבל ה ASUS PC PROB כמובן קורא במדוייק (כמו שאפשר להבין תוכנה מותאמת ללוחות אסוס..)
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים גם אצלי התוצאות זהות לזה של האינטל ולזה של cpucool ושל aidaתנסה להשתמש בתוכות האלו, מניסיון הם הטובות ביותר.יש גם את speedfan לא?
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים תזכור שלא כל לוח הולך טוב עם תוכנות כמו למשל לוחות INTEL- לוחות יקרים שרק תומכים טוב במעבד של P4 כמו הרבה לוחות אחרים בלי שום אפשרות הגיונית כמעט בביוס כמו למשל בלוחות של ASUS!
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/sandradl_e.htmlלמטה ההורדהזה מראה טמפ ועוד כמה דברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.