עבור לתוכן

מה עושים כשהמאוורר מודבק לכרטיס מסך ?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות את ההרקולס רדאון 8500LE

קראתי את הכתבה הזאתי ושם כתוב+תמונה

http://www.tech-report.com/reviews/2002q1/prophet-8500le/index.x?pg=2

Hercules specs a tiny Orb-inspired heat sink on the 3D Prophet FDX 8500LE, with a translucent blue fan. The setup certainly looks cool, but the heat sink seems far too diminutive to be able to do much in the way of cooling. We'll get into exactly how well it works later in the review.

There's no RPM-rating for the Hercules fan, but it's barely audible when you have a standard processor fan running.

Like it or not, you're pretty much stuck with the heat sink/fan that Hercules gives you with the 3D Prophet FDX 8500LE, because Hercules glues the heat sink right onto the GPU; it would take a brave soul with a screwdriver to pry it off. I would far rather see Hercules go with a removable pin, or even screw-mounted heat sink here. At least then you're left with the option of switching the stock cooling for something more silent, or something that's going to cool the GPU more effectively.

goo.jpg

פורסם

מורידים בזהירות ? ;D

עכשיו ברצינות, אתה יכול לנסות את השיטה של להכניס למקפיא, לתת לדבק לקפוא ואז להסיר בזהירות...

או לנסות להסיר בזהירות עם מברג...

או לחמם ולקוות שהדבק יתרכך ויהיה קל יותר להסרה.

בכל אופן, לא פשוט, ומצריך הרבה סבלנות... ועצבים...

פורסם
  • מחבר

כרטיס במקפיא ? זה לא נשמע טוב

הוא לא יירטב ויתקלקל ?

פורסם

זהו, גם לי יש כרטיס עם היטסינק מודבק

מה עם האדי קור במקפיא?

פורסם

ניראה לי שצריך לכסות אותו במשהו

פורסם

עכשיו ברצינות, אתה יכול לנסות את השיטה של להכניס למקפיא, לתת לדבק לקפוא ואז להסיר בזהירות...

או לנסות להסיר בזהירות עם מברג...

או לחמם ולקוות שהדבק יתרכך ויהיה קל יותר להסרה.

בכל אופן, לא פשוט, ומצריך הרבה סבלנות... ועצבים...

פורסם

תוזיז אותו ימינה שמואלה ובלי להרים ולהוריד

פורסם

הוא מודבק אל הכרטיס, או מחובר? (בברגים)

ולא, אם שמים כרטיס בפריזר, בתוך שקית (לאטום אותה טוב טוב) לא יקרה כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים