עבור לתוכן

מחשב נייד למשחקים עד 7000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג איפה קונים ואם בכלל מרכיבים .

בקיצור לא יודע כלום!

פורסם

לאיזה צרכים בדיוק?

תקציב גמיש?

אם כן הייתי מציא לך אולי את המחשב של ACER שנדון כאן באחד הדיונים..

חנויות שמוכרות ניידים:

www.lamir.co.il

www.pch.co.il

www.hardware.co.il

www.ksp.co.il

פורסם

משחקים

פורסם

ה-HP PAVILION 5010EA שמישהו הזכיר כאן באחד הדיונים האחרים עולה 7500 ש"ח ומגיע עם R9200M 64mb וזה אמור להיות מספיק טוב לרוב המשחקים כיום (אם כי לא בהגדרות הגבוהות ביותר, וסביר להניח שהוא יגמגם במשחקים עתידיים).

מעל לזה קשה למצוא בארץ ניידים עם Radeon9600 Mobility.. פשוט מכיוון שניידים במקורם לא ממש נועדו בשביל משחקים..

בייחוד בארץ כנראה שהשוק לא מספיק גדול לזה.

נראה לי שב-KSP יש נייד עם כרטיס כזה.. אבל זהו איזשהו ברנד לא מוכר בשם Zeus שהם מיבאים בעצמם מהמזרח.

פורסם

תגיד אין לי שום אופציה לבחור חלקים?

פורסם

רק אם אתה קונה את המחשב ישירות מהחברה... כלומר להכנס לדוגמה לאתר של דל או HP או קומפאק או כל חברה אחרת ולקנות מחשב שאתה עושה לו קונפיגורציה (ברירת חלקים) אישית לפי הצרכים שלך ולפיכך גם המחיר של המחשב יהיה... מחשב חזק בעל מעבד חזק וכרטיס מסך טוב למשחקים יעלו בהתאם (אפשר להמציא משהו ממש ממש טוב בסביבות 8000 שח) אבל בנוסף יש להוסיף שליחה של המוצר לארץ, דבר שעולה די הרבה לפעמים

אני אישית וויתרתי על דבר מהסוג הזה עקב המחיר היוצא בסביבות ה-10K שח וגם עקב החוסר באחריות מוחלטת למוצר בארץ (יכול להיות מצב לאחריות חלקית אצל חברה שיש לה שלוחה בארץ, דוגמת HP.. אבל לא בדקתי את הדבר עד הסוף..)

אם אתה מחפש מחשב נייד חזק למשחקים ההמלצות היחידות שלי אליך הן הזאוס ב-KSP שעולה מעט יחסית אבל לך תדע מה יקרה איתו או עד כמה הוא מסוגל באמת להחזיק מעמד, או מחשב נייד נוסף מצויין של קומפאק שעולה כ-9000 שח אבל נותן ביצועים מעולים יחסית למחירו

לינק למוצר של קומפאק: http://pccenter.co.il/details.asp?id=821&lead_id=&look=

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים