עבור לתוכן

בעיה בזיכרון RAM

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב נייח עם

Core i7 920

GIGABYTE EX58 Extreme

4GB RAM.

עכשיו הנה הבעיה, מציג לי שיש לי

4GB RAM (2GB usuable)

עד עכשיו זה לא הפריע לי.. עד ששיחקתי Bioshock Infinte וזה ביקש ממני לסגור את התוכנה כי אין לי מספיק זיכרון!!

כרגע לקנות זיכרון הוא לא אופציה (אני חיילת).

יש איזשהו פתרון לזה?

יש לי מערכת הפעלה של Windows 7 64-bits, ככה שלא אמור להיות בעיה..

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

אין לך הרבה ברירות תצטרכי להוסיף זיכרון, סטיק 1 של 2GB ואת משחררת את צוואר הבקבוק הזה.

פורסם
  • מחבר
אין לך הרבה ברירות תצטרכי להוסיף זיכרון, סטיק 1 של 2GB ואת משחררת את צוואר הבקבוק הזה.

לעזאזל.

אם אוסיף זכרונות שונים ממה שיש לי?

כאילו, חברה שונה, זה ייצור בעיות?

יש לי זכרונות של

G.Skill HZ 4GB (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL7

פורסם

מה מתח העבודה שלהם? 1.5V , 1.65V?

רצוי כמה שיותר קרוב לתכונות של הזיכרון הקיים ויש מקרים לפעמים שלא כדאי לערבב אבל בד"כ אין בעיות.

פורסם

תשמעי.. אני לא מבין גדולאבל אני חושב שהשאלה צריכה להיות אחרת.. למה את לא מקבלת את כל ה-4GB שיש לך? אם יש לך 64BIT זה אמור לקבל את כולם... בכל מקרה... את יכולה גם לקנות זיכרונות פשוטים.. אם מעבד כמו שלך חבל לא לשים 8GB

פורסם
  • מחבר
מה מתח העבודה שלהם? 1.5V , 1.65V?

רצוי כמה שיותר קרוב לתכונות של הזיכרון הקיים ויש מקרים לפעמים שלא כדאי לערבב אבל בד"כ אין בעיות.

1.5, באזור הזה.

אני משתדלת לחפש יד-2.. מהסיבה הפשוטה שזה התקציב שלי.

תשמעי.. אני לא מבין גדולאבל אני חושב שהשאלה צריכה להיות אחרת.. למה את לא מקבלת את כל ה-4GB שיש לך? אם יש לך 64BIT זה אמור לקבל את כולם... בכל מקרה... את יכולה גם לקנות זיכרונות פשוטים.. אם מעבד כמו שלך חבל לא לשים 8GB

אני יודעת. רציתי 8GB ממזמן.. אבל היה לי 100 שקל אחרונים והצלחתי להשיג את הזכרונות שיש לי. אם יכולתי יותר.. לא הייתי מהססת.

ולמה אני לא מקבלת את כל ה4GB שלי? בגלל זה אני פה ובשביל זה פתחתי את הנושא הזה.

אבל קיבלתי את התשובה..

חששתי שיהיה לי צוואר בקבוק.

פורסם

לדעתי לא משתלם לה להגיע לסה"כ של 6GB כי גם זה יחסית צוואר בקבוק (למשחקים ה"כבדים" יותר) כמו כן לתפעול שותף של המחשב

אני חושב שהלוח שלך תומך בDUAL CHANEL אז שני סטיקים של 2X4 יעשו את העבודה

http://www.tms.co.il/product/11866

יתקנו אותי החכמים אם באמת חייב DUAL CHANNEL אם אפשר להשתמש בסטיק בודד של 8GB אז אפשר לחסוך ולמצוא אחד ב 350 ש"ח +-

אגב לפי המנואל של גיגבייט כדי שהDUAL CHANNEL יעבוד את צריכה לחבר את הזיכרונות לפי זה

When enabling Dual Channel mode with 2 memory modules, be sure to install them in the DDR3_1 and DDR3_3 sockets

http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/motherboard_memory_ga-ex58-extreme.pdf

Gigabyte-EX58-EXTREM-layout.jpg

כנראה בגלל שלא חיברת אותם כמו שצריך את לא מקבלת את כל ה4GB

נערך על-ידי guylederer0

פורסם
  • מחבר
לדעתי לא משתלם לה להגיע לסה"כ של 6GB כי גם זה יחסית צוואר בקבוק (למשחקים ה"כבדים" יותר) כמו כן לתפעול שותף של המחשב

אני חושב שהלוח שלך תומך בDUAL CHANEL אז שני סטיקים של 2X4 יעשו את העבודה

http://www.tms.co.il/product/11866

יתקנו אותי החכמים אם באמת חייב DUAL CHANNEL אם אפשר להשתמש בסטיק בודד של 8GB אז אפשר לחסוך ולמצוא אחד ב 350 ש"ח +-

אגב לפי המנואל של גיגבייט כדי שהDUAL CHANNEL יעבוד את צריכה לחבר את הזיכרונות לפי זה

When enabling Dual Channel mode with 2 memory modules, be sure to install them in the DDR3_1 and DDR3_3 sockets

http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/motherboard_memory_ga-ex58-extreme.pdf

כנראה בגלל שלא חיברת אותם כמו שצריך את לא מקבלת את כל ה4GB

זה נשמע כמו פתרון טוב.

אנסה את זה עכשיו.

פורסם

גיא עם 6870 1GB לא יהיה משחק שינצל לה את כל ה 6GB.

כיוונתי ל 2GB כי נשמע שהיא מחפשת את המינימום הנדרש להוציא כדי שהסיפור יעבוד.

הילה זה חשוב לדעת אם זה 1.5V או 1.65V, אם את יודעת את הדגם המדויק של הזיכרון זה יעזור לדעת.

ואני רוצה להבין הווינדוס כותב שזמין רק 2GB? או שזמין 4GB ו2GB בשימוש?

פורסם

אתה צודק ... אבל זה די בזבוז לקנות 2GB

אני לא נכנס לה לרעיונות אבל זאת מחשבה לעתיד שאולי היא תשתדרג בכרטיס חזק (לא רואה סיבה למה לא בעתיד) וככה 8GB יבואו ליידי ביטוי יותר טוב (ואז בכלל היא תתקע עם 6GB ו3 מודלים שלא יהיה לה מה לעשות איתם ( גם ככה הלוח שלה תומך עד 4GB לחריץ )

בנוסף שנינו יודעים שמספיק 10 טאבים פתוחים בכרום כדי כמעט לנצל 4GB בלי בעיות ...

שוב זה שיקול שלה ...

פורסם

מסכים..

היא תצטרך להחליט מה עדיף לה.

ואגב גם את מיתוס ה dual tripel chanel אפשר להוריד מהפרק ההבדלים לא מורגשים הם יופיעו רק בבנצ'ים אבל בשימושי יום יום לא תרגיש בהבדל.

בכל מקרה לדעתי למצוא סטיק בודד של 2GB או 4GB ביד 2 זה אפשרי ואפילו לא יקר (זה לא DDR2 שקשה למצוא) וזו האופציה הזולה.. רק חשוב לוודא תאימות מראש עד כמה שאפשר.

פורסם
  • מחבר
גיא עם 6870 1GB לא יהיה משחק שינצל לה את כל ה 6GB.

כיוונתי ל 2GB כי נשמע שהיא מחפשת את המינימום הנדרש להוציא כדי שהסיפור יעבוד.

הילה זה חשוב לדעת אם זה 1.5V או 1.65V, אם את יודעת את הדגם המדויק של הזיכרון זה יעזור לדעת.

ואני רוצה להבין הווינדוס כותב שזמין רק 2GB? או שזמין 4GB ו2GB בשימוש?

רשמתי את הדגם המדוייק..

G.Skill HZ 4GB (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL7

ודרך אגב, החלפתי את הזכרונות ל1 ו-3,

ועכשיו זה מציג לי שיש לי 4GB וכולם בשימוש.

לפני כן זה הציג שיש לי 4GB אבל רק 2 בשימוש.

וכמובן שאני אשתדרג בכרטיס מסך חזק יותר. אבל כשזה יקרה, כך גם הלוח אם והמעבד, בנוסף לזה.. כל החלקים בעצם חוץ מהמארז.

כרגע אני רק רוצה לשחק במספר משחקים בלי שהמחשב שלי יתלונן שאין לו מספיק זכרון.

בכל מקרה, זה מציג לי עכשיו שיש לי 4GB מלאים, הפתרון הזה בהחלט עבד.

תודה רבה :)

אם מישהו מכיר בנאדם שמוכר זכרונות DDR3 בזול.. אשמח לדעת.

(רק עוד חודשיים לשחרור.. ואז סוף סוף אוכל להשתדרג במחשב גיימינג מטורף בתקציב של 7K.)

פורסם

שמח שעבד לך ויש לך 4GB

אני לא חושב ששווה לך כרגע לשדרג ... יש לך מערכת יחסית טובה והמעבד טוב מספיק כדי לא להיות צוואר בקבוק

הדבר היחידי שהייתי ממליץ לך לשדרג לכרטיס מסך יותר טוב ( תלוי במשחקים שתשחקי רזולוציה וההגדרות )

וכמובן ל8GB זיכרון

אם תרצי עדיין להוסיף עוד סטיק של 2GB כדי לקבל סה"כ 6GB תצטרכי להביא לנו את הדגם המלא שרשום על צד הזיכרונות ( לא מצליח למצוא להם זכר באתר של G.SKILL ) כדי לדעת בכמה וולט הם עובדים ( מחיפוש קטן ראיתי שיש סיכוי שהם עובדים על 1.9v אז זה נתון מאד חשוב להמשך ... )

נערך על-ידי guylederer0

פורסם

גיא הימרת נכון על סטיק שלא יושב טוב..:)

מחזק את זה שרק שדרוג של כרטיס מסך יעשה פלאים אבל על זה תשאלי כשזה יהיה רלוונטי כי אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד.

לגבי הזיכרון שלך hz לא אומר לי כלום, נסי באתר שלהם למלא את המאפיינים ולזהות את הדגם המדוייק:

http://www.gskill.com/en/series/desktop-memory

פורסם
  • מחבר

ע"פ התוכנה הזאת זה 1.5.. או שזה פשוט המתח שהזכרונות מקבלים נכון לעכשיו?

[ATTACH=CONFIG]6811[/ATTACH]

וכשאשדרג כרטיס מסך אצטרך גם ספק חדש. 550V פשוט לא מספיק לכרטיס מסך חייתי יותר ועוד הארד דיסק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים