עבור לתוכן

בעיה בשורת ההתחל

Featured Replies

פורסם

יש לי לפטופ חדש (ווינדווס 8) ופתאום משהו נדפק בו, נכון יש את השורה הזאת למטה איפה שההתחל? אז משהו השתבש בה, איפה שאמור להיות הסמל של ההתחל אין אותו אלא אם מעבירים עליו את העכבר ואז הוא מופיע (בתמונה העברתי את העכבר ובגלל זה רואים אותו), כל הסמלים שיש שם (אינטרנט, וורד וכאלה) התרחקו קצת מהצד הימני, בצד שמאל מופיע הסמל של ההתחל ומעליו יש קבוע סמל של הגדרות, ובנוסף לכל כשאני מעבירה את העכבר בצד השמאלי של המחשב לא מופיעים הדברים שהופיעו פעם (איפה שהיה הכיבוי, ההגדרות וכל השאר..).

הנה תמונה, אני מקווה שתבינו למה אני מתכוונת:

https://imagizer.imageshack.us/v2/13...537/tWTD9B....

איך אפשר לסדר את זה?

הכוונה שלי היא לסדר את הסמלים שיופיעו כמו שהיו פעם כי משהו שם השתבש, ולהחזיר את מה שמופיע בצד שמאל כשמעבירים את העכבר...

כשאני מפעילה מחדש זה מסתדר לכמה שניות ואז שוב חוזר להיות ככה..

צילמתי תמונה של איך שזה אמור להיראות:

https://imagizer.imageshack.us/v2/13...745/navoS3....

תודה! :)

פורסם

פתאום? ככה ווינדוס 8 עובד. הרווח בצד ימין זה הכפתור show desktop, וב 8 לפני העדכון ל 8.1 אין כפתור התחל. צריך להעביר את העכבר מעל הפינה השמאלית התחתונה של שורת המשימות ואז מופיע הכפתור

הקישור לתמונות שבור אז אני לא רואה אותם, אבל נשמע שיש לך תחליף התחל כלשהו שרץ בעלייה של המחשב ואז קורס

פורסם
  • מחבר

ככה זה נראה:

Jpxudb.jpg

וככה זה אמור להראות:

navoS3.jpg

יכול להיות שמההתחלה היה לי 8.1 כי ככה זה נראה עד אתמול..היה לי את ההתחל בצד ימין ולא בצד שמאל וראו את השעה בצד שמאל.

פורסם

בהחלט משהו מוזר.

לגבי מה שאמרתי קודם - להחליף ימין ושמאל עבור מערכת בעברית. אבל בכל מקרה זה אמור להראות כמו בתמונה השנייה. (וזה 8.1 כמו שזה נראה לפי התמונה השנייה)

התקנת תוכנה חדשה לפני שזה קרה? מה זה האייקון בצד שמאל ליד הסימן של הסוללה/mcafee? הוא לא אמור להיות שם במערכת נקייה.

פורסם

לשם בדיקה - תעביר את כל הסרגל צמוד ימינה - הכוונה היא שבמקום שהוא יהיה בצד התחתון של המסך הוא יהיה צמוד לצדו הימני - לגובה

פורסם
  • מחבר

איך מחליפים ימין ושמאל עבור מערכת בעברית?

והתקנתי משהו כמה ימים לפני שזה קרה, יכול להיות שזה בגלל זה?

הסמל העגול האדום הזה הוא של lenovo solution center..הוא היה מההתחלה אם אני לא טועה.

וכשאני מעבירה את הסרגל ימינה מה אמור לקרות?

פורסם

תראה אם אתה יכול ללחוץ על הכפתור כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

לא :(

- - - תגובה אוחדה: - - -

אוי לחצתי על משהו וזה הסתדר!

תודה בכל זאת :)

- - - תגובה אוחדה: - - -

עוד שאלה קטנה, מה זה? צריך את זה או שכדאי למחוק?

IwweQ7.jpg

פורסם

יותר נזק מאשר תועלת

רק מלראות את המסך הזה זה נראה לי יותר וירוס מאשר תוכנה שבאשכרה עוזרת

בקיצור - אם אין בעיות אין מה לתקן

פורסם

מעניין על מה לחצת...

מדהים כמה שהתוכנות האלה נראות לגיטימיות למי שלא מבין במחשבים וכמה נורות אדומות הם מדליקות אצל מי שכן מבין...

להעיף להעיף להעיף!!

עדיף עם תוכנות הסרה יעודיות כמו revo (לא יודע איך התוכנות האלה נקראות) כדי שתסיר את כל הזנבות שהזבל הזה משאיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים