עבור לתוכן

זקוק להמלצה לעכבר גיימינג ?

Featured Replies

פורסם

אז אני עם G400S כבר כמעט שנה ובגדול מרוצה מאוד, אבל לפני כמה ימים נדפק לי אחד הכפתורים ולאור זה שקיבלתי זיכוי של $44 רציתי לקנות עכבר חדש.

אין לי אפשרות לקנות אותו בחו"ל אז אני צריך לקנות בארץ או להזמין מאתר ששולח לארץ.

הייתי קונה עוד G400S אבל בארץ הם עולים 290 ש"ח וגם קצת מבאס שנדפק לי הכפתור. לא שזה בהכרח אומר שזה יקרה שוב ופה בארץ יש אחריות לשלוש שנים, אבל אם כבר קונים חדש אז למה לא להתחדש ולנסות דברים אחרים ?

תקציב עד 200 ש"ח, חיישן אופטי חובה, עד 4000 DPI, חוטי חובה, כפתורים לשינוי DPI על גבי העכבר (לא מתחת) חובה. לא צריך כפתורים בצדדים, אולי אפילו עדיף שלא. לא מצליח ללחוץ עליהם בזמן משחק. האחיזה שלי קצת מוזרה, זה שילוב בין CLAW ל-PALM.

CLAW באיזור של האצבעות, PALM באיזור של החלק התחתון של היד שצמוד מאוד לגב העכבר. אני מניח שאסתדר עם כל עכבר שמיועד לאחד מהשניים.

אשמח לקבל המלצות.

או לחילופין, אם אתם מכירים מישהו שיתקן לי את הכפתור בארץ בעלות של עד $44 גם הולך ;-)

פורסם
  • מחבר

מקפיץ, אולי בכל זאת המלצה לעכבר חוטי עם כפתורי DPI ?

פורסם

אם אתה מוכן להשקיע, שקול לקנות את ה-Steelseries Rival. הוא מעט יקר יותר מה-G400s (ניתן להשיג אותו בבאג ב-299 ש"ח).

בעל חיישן אופטי מדוייק חדש יותר מזה של ה-G400s וללא Prediction/angle snapping. מתאים לאחיזת Palm.

פורסם
  • מחבר

קצת יקר אבל הוא נראה מצוין, אני אתחיל לראות קצת ביקורות, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים