עבור לתוכן

המשחק קורס

Featured Replies

פורסם

היי.

פרסמתי את השאלה בפורום אחר אבל נראה לי שמחקו לי את זה אז אני אשאל פה את זה.

יש משחקים שכשאני מעביר לאיכות הכי גבוהה בהם ולפעמים גם בבינונית זה קורה המחשב פשוט קורס... לא בדיוק קורס, במשחק אחד המחשב פשוט קופא אחרי כמה שניות שהמשחק נדלק ויש לי על המסך No Singal Input ואני לא יכול לשמוע כלום.. לא את המוסיקה שהייתה פתוחה קודם ולא סקייפ ולא כלום.

במשחק אחר שהוא טיפה יותר כבד (Battlefield 4) אני משחק זמן מה ואז פתאום יש לי פסים בגוון אפור-חום כזה אבל אני עדיין יכול לשמוע את הכל.

בהתחלה חשבתי שהבעיה במסך בגלל שזה התחיל לקרות רק מאז שקניתי מעבד חדש,לוח אם חדש ועוד זכרון.. ואף פעם לא הייתה לי שום בעיה עם הכרטיס מסך...

אבל אז ניסיתי את זה על מסך אחר ועדיין יש את הבעיה.

עידכנתי את הדרייברים כמה פעמים לכמה גרסאות שונות ועדיין אותו דבר..

ביקשו ממני לעשות בדיקת מאמץ ורציתי בדיוק לשאול: אם עדיין כדאי לעשות אותה כי המילא אני מכבה את המחשב בזמן שהוא קורס...

וביקשו ממני לתת את המפרט המלא שלי אז הנה הוא:

מעבד: I7 4790 3.6

קירור למעבד: Freezer Xtreme Rev.2

כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 7950 3GB BOOST

לוח אם :Asus B85M-G

ספק: Corsair VS650

זכרון: 16 ג'יגה 1600 של g.skill

דיסק קשיח: אני לא יודע עליו כלום חוץ מזה שהוא 1T

כונן אופטי רגיל.. למרות שלא נראה לי זה חשוב.

וזהו אני חושב...

ויש לי רק מאוורר אחד מסתובב..

פורסם

טוב, הסיפור של הפסים הצבעוניים זה כרטיס מסך באופן מובהק, למה היית צריך להליף כל-כך הרבה חלקים ?

פורסם

וזהו אני חושב...

ויש לי רק מאוורר אחד מסתובב..

המשפט האחרון ניראה לי הכי חשוב בכל הסיפור.

יכול מאוד להיות שבזמן מאמץ כל המערכת שלך והכרטיס מסך בפרט, מגיעים לטמפרטורות גבוהות מידי וזה בהחלט יכול לגרום לקריסות, תקיעות, ושאר ירקות.

תבדוק טמפרטורה של הרכיבים בזמן מאמץ ומנוחה.

ישנם לא מעט תוכנות שיכולות לתת לך את הנתונים הנ"ל, לדוגמא hwmonitor.

פורסם
  • מחבר
המשפט האחרון ניראה לי הכי חשוב בכל הסיפור.

יכול מאוד להיות שבזמן מאמץ כל המערכת שלך והכרטיס מסך בפרט, מגיעים לטמפרטורות גבוהות מידי וזה בהחלט יכול לגרום לקריסות, תקיעות, ושאר ירקות.

תבדוק טמפרטורה של הרכיבים בזמן מאמץ ומנוחה.

ישנם לא מעט תוכנות שיכולות לתת לך את הנתונים הנ"ל, לדוגמא hwmonitor.

מעבד מגיע למקסימום של 72-75 מעלות וככה גם הכרטיס מסך...

מה אני צריך לעשות בשביל איפה הבעיה?

מה לדעתכם הבעיה?

נערך על-ידי BulbuloNi

פורסם

לפי דעתי קירור המחשב לא מספק חלש רק מאוורר אחד ועכשווי קייץ חם יותר ובגלל זה נהרס לך הכרטיס מסך

פורסם

אני לא יודע איך בצעת את הבדיקות, אבל אני ממליץ לך להשתמש בocct.

בכל אופן, יש גם סבירות כי הכרטיס מסך שלך לא נפגע פיזית אלה מגיע לנקודת "קריסה" ולא בהכרח מעיד על תקלה בחומרה.

תבצע בדיקה עם התוכנה שהצעתי לך, אני משוכנע שהיא תציג לך נקודתית את הבעיה אם זה במעבד, זכרונות, או בכרטיס מסך.

נערך על-ידי YoniDahan

פורסם
  • מחבר
אני לא יודע איך בצעת את הבדיקות, אבל אני ממליץ לך להשתמש בocct.

בכל אופן, יש גם סבירות כי הכרטיס מסך שלך לא נפגע פיזית אלה מגיע לנקודת "קריסה" ולא בהכרח מעיד על תקלה בחומרה.

תבצע בדיקה עם התוכנה שהצעתי לך, אני משוכנע שהיא תציג לך נקודתית את הבעיה אם זה במעבד, זכרונות, או בכרטיס מסך.

הבעיה היא שהמחשב קורס... אם אני אבצע את הבדיקה ואז אגרום לבעיה המחשב יקרוס... זה ישמור את הבדיקת מאמץ?

פורסם

אתה תדע לפחות למה הוא קרס ... קודם תעשה בדיקת מאמץ למעבד אחרי זה לכרטיס

תנטר טמפרטורות

פורסם
  • מחבר
אתה תדע לפחות למה הוא קרס ... קודם תעשה בדיקת מאמץ למעבד אחרי זה לכרטיס

תנטר טמפרטורות

אני לא יודע איך לבדוק...

וגם איפה אני רואה את זה?

אני אדליק את התוכנה, אדליק את המשחק ואז המחשב יקרוס. אחרי זה אני אדליק אותו, ואז איפה אני רואה את התוצאות?

פורסם

אתה עושה בדיקת מאמץ ומסתכל על הנתונים שהתוכנה מראה לך בזמן אמת ... עם עשית בדיקה לכרטיס והמחשב קרס לך אתה יכול לדעת שכנראה הכרטיס גורם לזה ולא משהו אחר

פורסם
  • מחבר
אתה עושה בדיקת מאמץ ומסתכל על הנתונים שהתוכנה מראה לך בזמן אמת ... עם עשית בדיקה לכרטיס והמחשב קרס לך אתה יכול לדעת שכנראה הכרטיס גורם לזה ולא משהו אחר

אני לא יכול לראות את הנתונים בזמן אמת!!

אני מדליק את התוכנה..

אדליק את המשחק.

ואז המחשב יקרוס

מתי אני אמור להסתכל על הנתונים?

פורסם

אתה לא הבנת נכון

אתה מפעיל OCCT בוחר בדיקת GPU

ואז מריץ ( הבדיקה מאמצת את הכרטיס אתה לא צריך לעשות כלום ) ובזמן הבדיקה יש לך נתונים של המעבד והכרטיס אז תסתכל על הטמפרטורות עד ש״יקרוס״

ותשתף אותנו בממצאים

פורסם
  • מחבר
אתה לא הבנת נכון

אתה מפעיל OCCT בוחר בדיקת GPU

ואז מריץ ( הבדיקה מאמצת את הכרטיס אתה לא צריך לעשות כלום ) ובזמן הבדיקה יש לך נתונים של המעבד והכרטיס אז תסתכל על הטמפרטורות עד ש״יקרוס״

ותשתף אותנו בממצאים

אהה אוקיי, אני אפרסם פה תמונה של התוכנה.. תגיד לי מה אני צריך למלא שם

http://gyazo.com/b5263c9e49f8078867552f1e272d09da

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים