פורסם 2014 בספטמבר 611 שנים בעיה בSTEAM:אני מורידSTEAM>מנסה להוריד משחק>זה כותב לי>(AN ERROR WHILE UPDATING TEAM FORTRESS 2 ( corrupt download>אחר כך עושה לי להורדה QUEUED ולא מוריד בכלל>אחרי כמה דקות מוריד לשנייהו מפסיק ככה כל הזמן למה זה ?מה עשיתי כדי לתקן את זה:-הורדתי ומחקתי-אמרו לי למחוק הכל חוץ מתיקייה אחת ואת הSTEAM.EXE ולא מצאתי את הSTEAM.EXE-שיניתי מדינה בSTEAMבעיה בטורנט:מוריד טורנט>מוריד קובץ טורנט>פותח אותו>וזה כותב לי מוריד מאטאדה(לא זוכר איך כותבים)>אחר כך במשך שנים זה כותב לי מתחבר לעמיתים>ומוריד ל10KBS עכשיו זה גם לא מוריד לי לאט>ישלי אינטרנט של 15MBS ואצל חברים שלי זה מוריד 700KBS ולא רק הורדה אחת ניסיתי עוד ולא עזרמה עשיתי כדי לתקן:-פתחתי פורטים לא עזר-הורדתי ומחקתי לא עזר-שיניתי הגדרות לא עזרהורדות רגילות מהאינטרנט זה מוריד תודה רבה לעוזרים
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים מחבר האם במקרה אתה עובד עם אינטרנט רימון ודומיו?WIN7 HOME Pתשתית בזק ספק 012רימון ודומיו אני לא יודע אבל יכול להיות אתה מתכוון לראוטר אז DLINK
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים אינטרנט רימון זה ספק שמסנן תוכן (בד"כ בשימוש על ידי המגזר החרדי)ויכול להיות מאוד שיש לך סינון ברמת הספק ואתה לא מודע לזהאם זה מחשב נייד הייתי בהחלט שוקל לחבר אותו לרשת אחרת ולראות אם התופעות המוזכרות חוזרות על עצמן
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים מחבר אינטרנט רימון זה ספק שמסנן תוכן (בד"כ בשימוש על ידי המגזר החרדי)ויכול להיות מאוד שיש לך סינון ברמת הספק ואתה לא מודע לזהאם זה מחשב נייד הייתי בהחלט שוקל לחבר אותו לרשת אחרת ולראות אם התופעות המוזכרות חוזרות על עצמןהיה לי עוד מחשב על אותה רשת והוא גם לא עבד וישלי נייח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.