פורסם 2014 בספטמבר 511 שנים היי אז אני מנסה כרגע לפרמט תWIN7 שלי, אז הכנסתי דיסק של המערכת, עשיתי RESTART וחיכיתי שהכל יעלה עכשיו הבעיה שיש מסך כחול של WINDOWS אחרי ההמתנה של הREADING FILES ואז כלום אחרי זה לא קורה.. ניסיתי גם דיסק אחר וזה אותה תוצאה, וזה כן BOOT FROM CD ROM זה בחיים לא היה לי תמיד פירמטתי כרגיל כמה פעמים עם אותו דיסק עזרה?
פורסם 2014 בספטמבר 511 שנים אם מדובר בדיסק יכול להיות שהכונן לא קורא אותו כל-כך טוב (בלאי של הכונן) או שהדיסק נשרט במהלך הזמן וכדו', הייתי ממליץ לך לנסות מדיסק התקנה אחר (-אפילו תשכפל את הדיסק הקיים לדיסק חדש ללא שריטות) או אפילו מדיסק און קי.
פורסם 2014 בספטמבר 511 שנים מחבר טוב אז כמו שאמרתי כבר ניסיתי מ3 דיסקים שונים שהיו לי וזה לא עבדואיך אני יקרא את זה מUSB? הקובץ הוא בדיסקזאת אומרת שאני אצטרך להוריד מחדש הכל ולצרוב הכל מחדש שוב אולי
פורסם 2014 בספטמבר 511 שנים מחבר טוב אז צרבתי עכשיו מחדש וזה אותה הבעיהעכשיו אני יודע בוודאות שזה לא הדיסק- - - תגובה אוחדה: - - -אם מדובר בדיסק יכול להיות שהכונן לא קורא אותו כל-כך טוב (בלאי של הכונן) או שהדיסק נשרט במהלך הזמן וכדו', הייתי ממליץ לך לנסות מדיסק התקנה אחר (-אפילו תשכפל את הדיסק הקיים לדיסק חדש ללא שריטות) או אפילו מדיסק און קי.טוב משו פה לא הגיוני צרבתי דרך הUSB וגם עשיתי ממנו BOOT וזה עדיין אותה בעיה!מישו מוכן לעזור??
פורסם 2014 בספטמבר 511 שנים טוב, הייתי ממליץ במקביל על ביטול של כל מחיצות הדיסק הקשיח - תוכל לעשות זאת דרך ההתקנה של WinXp או מכל כלי שירות סטנדרטי שעולה ב Boot ואז נסה להתקין מחדש.אם זה לא ילך - נתק את כל ההתקנים ההיקפים של המחשב בזמן ההתקנה חוץ ממה שאתה חייב - בעיקר התקני usb.
פורסם 2014 בספטמבר 511 שנים מחבר אוקיי קרה משו דפוקזה טען לי הכל ואמר שצריך לעשות RESTARTעשה וזה התחיל הכל מחדש :OOO נערך 2014 בספטמבר 511 שנים על-ידי xxxlr1
פורסם 2014 בספטמבר 511 שנים כשזה מסיים ומבקש RESTART אתה צריך להוציא\להגדיר שהBOOT יהיה מהדיסק הקשיח ולא מהדיסק\USB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.