פורסם 2014 בספטמבר 511 שנים שלום לכולם, החל מאתמול צצה לי בעיה עם הכרום. קבלתי הודעה קופצת קטנה שגורם אחר שינה לי את ההגדרות של הכרום. מאז הכרום פשט שבק חיים, בהתחלה הייתי בטוח שזו בעיית אינטרנט אבל כשאר צרכני האינטרנט\דפדפנים עובדים כראוי.אז ניגשתי לפתרון הברור של רוגלה מסויימת במחשב הרצתי maleware byts יש לי אנטי וירוס bitdefender הרצתי בדיקה מלאה, הרצתי spybot ע"פ המלצת פורומים של גוגל, כלום לא עזר.ניסית למחוק ולהתקין מחדש, לא עבד.אני לא מצליח לעלות על הבעיה.... אני גם לא מצליח למצוא את ההודעה שקפצה לי בחיפושים אינטרנטלא התקנתי שום דבר חדש גם...אולי מישהו נתקל או חשוב על פתרון אני אשמח לעזרה.תודה רבה
פורסם 2014 בספטמבר 511 שנים ניסית לאפס את ההגדרות של הכרום ? ניסית להסיר את כל סרגלי הכלים והתוספות שיושבים לך על הדפדפן ? אם ניסית ולא עזר תעדכן - יש עוד כמה פתרונות אפשריים.
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים נסה למחוק אותו עם איזה תכנת UNINSTALLER (אישית ה-REVO מועדף עלי) ובד"כ עליה יש גם אופציה של clean browser שתמחוק לך את כל הקוקיס והזנבות הלא רצויים שכל מיני אתרים מדביקים ללא רשותך.ואז תתקין מחדש
פורסם 2014 בספטמבר 811 שנים קרה לי פעם שהכרום התחיל לסנן לי אתרים בצורה לא מוסברת...איפוס של הדפדפן להגדרות ברירת המחדל שלו פתרו את הבעיה https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=en
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.