פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים קראתי את המדריך אשר מופיע פה באתר ועדיין יש לי כמה שאלות...האם הכבלים DATA להארד דיסק ולכונן מגיעים כחלק מהקנייה או שאני צריך לרכוש בעצמי? מה זאת אומרת לקנות ברגים? המארז לא מגיע עם ברגים בעצמו?מה זה בורג THUMB ואיזה מברג דרוש בשבילו?האם תמיד משחה טרמית תבוא עם המאוורר או שאני צריך לקנות אקסטרה משחה?האם אפשר עזרה בהבדלה בין הקונ' הבאים בספק?תודה מראש עמרי אריאלי
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים מגיעים מספר כבלים עם לוח האם.לקנות ברגים? על מה מדובר?בורג thumb הוא בורג עם ראש גדול ומחורץ המאפשר לסגור אותו עם היד ללא מברג. בכל מקרה יש לו גם ראש פיליפס.משחה תרמית תמיד מגיעה עם הקירור. לא צריך לקנות עוד אבל כדאי לרענן אותה אחרי 3-4 שנים.עזרה בקונ'?
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים מחבר בדיקה מחודשת של המדריך הראתה שורה שפספסתי הברגים אמורים להיות מצורפיםקונ'= קונקטורים
פורסם 2014 בספטמבר 511 שנים כשאתה קונה ספק אז בד"כ יש תמונות של קונקטורים ושמם על הקופסא או במדריך.בד"כ ספקים מצוידים בקונקטור גדול של 20/24 פינים שמתחבר ללוח האם וקנקטור של 4/8 פינים שגם כן מתחבר ללוח האם ואמור לספק חשמל למעבד.בנוסף יש כבלי מתח SATA ומולקס שמספקים חשמל לכוננים קשיחים וכוננים אופטיים.וקונקטור/ים לכרטיס מסך שבד"כ רשום עליהם PCI-E והם מורכבים מ- 6/8 פינים.
פורסם 2014 בספטמבר 511 שנים מחבר כשאתה קונה ספק אז בד"כ יש תמונות של קונקטורים ושמם על הקופסא או במדריך.בד"כ ספקים מצוידים בקונקטור גדול של 20/24 פינים שמתחבר ללוח האם וקנקטור של 4/8 פינים שגם כן מתחבר ללוח האם ואמור לספק חשמל למעבד.בנוסף יש כבלי מתח SATA ומולקס שמספקים חשמל לכוננים קשיחים וכוננים אופטיים.וקונקטור/ים לכרטיס מסך שבד"כ רשום עליהם PCI-E והם מורכבים מ- 6/8 פינים.תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.