עבור לתוכן

מנסה להתקין ווינדוז חדש על הארדיסק חדש ואין תגובה

Featured Replies

פורסם

הארדיסק חדש חצי טרה של ו.דיגיטל

ווין xp פרו חדש מהניילון

הביוס מסודר להפעיל את הדיסק ומזהה את ההארדיסק..אין תגובה אבל

גם כשהוא אומר לי להכניס דיסק הפעלה וללחוץ כפתור אז אני לוחץ והוא פשוט לא עושה כלום..לא מופיעה לי אותה הודעה שוב ושוב..

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

ווינדוס XP חדש מהניילון??? איך?? לא רק שלא מוכרים את המערכת הזאת, כבר הפסיקו לתמוך בה....

לא הבנתי מה ההודעה שאתה מקבל "שוב ושוב".

הגדרת בביוס לעלות מהדיסק?

פורסם
  • מחבר

לא יודע..100 שקל עטוף בניילון

הגדרתי בביוס הפעלה מהסידירום בתור עדיפות ראשונה..המחשב לא מגיב..גם יש צפצוץ אחד בהתחלה,הרגיל,ועוד אחד חזק כמה שניות אחריזה..מזה אומר הצפצוף השני?

פורסם
  • מחבר

גיליתי שיש לי ביוס של AMI..ויש כנראה 2 צפצופים(הראשון,הסמוי הזה,כשמדליקים תמחשב,ועוד אחד כמה שניות אחרי..)

מזה אומר בדיוק? האם וירוס יכול להרוס חומרה אגב? הארדיסק-זכרונות-לוח אם?..

פורסם

העיניין שה XP חדש מהניילון וזה שזה לא עובד קצת קשור חחחח.. תבדוק את הדיסק במחשב שעובד ותראה אם רץ משהו

פורסם

תבדוק בחוברת של הלוח אם שלך מה אומרים הצפצופים. אם אין לך פיזית את החוברת אתה יכול לחפש בגוגל. לפי הדגם של הלוח. היום כמעט כל החוברות נמצאות דיגיטלית באינטרנט

פורסם
  • מחבר
העיניין שה XP חדש מהניילון וזה שזה לא עובד קצת קשור חחחח.. תבדוק את הדיסק במחשב שעובד ותראה אם רץ משהו

אין לי כלכך מחשב אחר בשביל לנסות ולראות שהדיסק עובד..קניתי אותו מחנות מחשבים..הוא אמר שנתקע עם סטוק וכבר אפחד לא קונה אז יביא לי אותו במחיר עלות..

ולעניין הצפצופים..אני לא בטוח אם זה אחד או שניים ולכן העליתי כאן את שני הבעיות המתוארות..להלן

DRAM refresh failure-The programmable interrupt timer or programmable interrupt controller has probably failed..צפצוף 1

-memory parity failure-A memory parity error has occurred in the first 64K of RAM. The RAM IC is probably bad שני צפצופים

עכשיו ככה...הביוס מזהה תזכרון..גם כשאני מנתק סטיק אחד הוא מזהה את השני..ההארדיסק מזוהה כנל גם הסידי-רום

כשאני מדליק תמחשב פשוט יש לי מסך שחור עם קו אחד קטן ומהבהב..כאילו מחכה שאני אכתוב משו

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב..לעניין הצפצופים..המידע הוצא מהאינטרנט והוא כללי לגבי ביוס של AMI ולא ספציפי ללוח אם שלי(שאין לי מושג מהו חוצמזה שהוא של MSI)

פורסם

אז תפתח את המחשב ותראה איזה דגם זה.

זה נראה בכל מקרה כמו בעיה שקשורה בזכרונות, לפי דעתי הסלוטים.

אבל יכול להיות משהו יותר עקיף כמו ספק גרוע, או אפילו פינים ספציפים במעבד עקומים ולא מתקשרים טוב עם הזכרון.

כל מקרה לא יודע כמה הוא לקח לך על הווינדוס הזה אבל לא הייתי משקיע הרבה במחשב הזה (לא יודע למה יש לי הרגשה שהוא ישן)

פורסם
  • מחבר

המחשב לא כזה ישן E6850 או משו כזה..משרת אותי מעולה..קצת משחקים והרבה אינטרנט

אתה אומר אולי ספק? כי גם ספק החלפתי לפני חודש..בקשר לפינים במעבד..למה שייהרסו לפתע?

אני בכלל בטוח שכל העניין התחיל מוירוס כלשהו שלא הצלחתי למצוא..ואז בדקתי הארדיסק HDTUNE והוא מצא 99% בד סקטורס חחחח..ואחרי ריסטרט אחד המחשב כבר לא עבד..המחשב עבד על הפנים,אבל עבד,במשך שבוע לפחות..האם כשגררתי את המצב הזה הזקתי לו?

בכלמקרה..לשלוח אותו למעבדה וזהו?

פורסם

99% bad sectors????

אין סיכוי שהדיסק יעלה בכלל אם זה ככה...

אבל אני עדיין לא מבין איזה שגיאה אתה מקבל?

ההתקנה של ווינדוס מתחילה בכלל? אתה רואה לוגו של ווינדוס כלשהו? תפריט כלשהו?

לאיזה שלב אתה מגיע?

פורסם
  • מחבר

כלום..היה פעם אחת שהוא רשם אוסף אינפורמציה על המחשב..ואז זה נתקע ככה למשך די הרבה דקות אז עשיתי ריסט.וזהו! מאז כלום..מדליק ת'מחשב יש צפצוף או שניים ומופיע קו קטן ומהבהב..וזהו

מקווה שהבעיה לא בלוח אם כי לוח אם חדש=מחשב חדש כבר..ותגיד..יש מצב וירוס,לא משנה אם זה רוגלה או וירוס או טרואיני,יש מצב שהוא הורס חומרה כמו הארדיסק וזכרון?

פורסם

אתה חייב לבדוק 2 דברים:

א. האם הצורב שלך קורא דיסקים בכלל (אחרים, לא עם ה-XP)

ב. אם כן, האם במחשב אחר ניתן לקרוא את הדיסק XP שלך

לפחות תהיהי בכיוון של פתרון (למרות שלא הייתי מתקין XP בשנת 2014..)

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ אבל אני רוצה לעדכן ויש לי הרבה מה להגיד

קודם כל הוצאתי איזה 1000 שקל על המחשב הזה בחודש האחרון..החלפתי היום גם זכרון וסידירום

קיצר ביצעתי התקנה של ווינדוז..מתישהוא אחרי הרבה מאוד נסיונות ושגיאות הגעתי למצב שאני עושה בוט מההארדיסק ומתחיל את החצי שעה הזו של ההתקנה האוטומטית..בתהליך הזה נתקלתי בהרבה שגיאות גםכן ו אבל זה המשיך בכלזאת למרות כמה קבצים חסרים..עכשיו זה נתקע בשלב הבאמת סופי שהוא עושה השלמת התקנה(פיינלייזינג איסטוליישן) 3 דקות לסיום פשוט נתקע..מה לעשות? פרמוט והתקנה מחדש לגמרי או ריפייר או להחליף דיסק מהחנות שקניתי אותו ב100 שקל?

פורסם

זה שהוצאת 1000 שקל זה יפה. לא יודע אם זה הכרחי. אולי היה שווה לך להתייעץ עם טכנאי מחשבים או מישהו שמבין כדי שיתן לך חוות דעת לגבי השדרוג (לא כל הטכנאים חארות).

לא הבנתי, אתה שואל אם לעשות פורמט והתקנה מחדש? אז עד עכשיו מה עשית?

תבדוק שהדיסק לא ניזוק פיזית (שריטות, מכות, כתמים של כל מיני דברים...)

פורסם
  • מחבר

התקנתי..בסופו של דבר יש לי ווינדוז כרגע עם כמה התקנים שהמנהל לא מזהה

אבל תהליך ההתקנה היה רצוץ שגיאות..לכן אני שואל אם לעשות ריפייר או לראות עד כמה הווינדוז הזה יסחוב או י(אינטרנט ועדכון דרייברים ומשמה החאה..) או לפרמט ולהתקין מחדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים