פורסם 2004 באפריל 1121 שנים מחבר החיבור של הסינק הוא מנחושת, והמאוורר הוא מאוורר ENERMAX 80mm. אני חיפשתי *שקט*, וקיבלתי
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים מה הטענות פה אני לא מבין ? המחשב הוא של בן דוד שלי, וביקשתי מ-shibby כי הוא גר לידי לקפוץ ולהרכיב את הגוף קירור כי אני לא הרכבתי אף פעם גוף קירור על המעבד ואני לא רציתי לשרוף אותו או משהו לכן רציתי לראות איך עושים את זה כדי ללמוד לפעמים הבאות. הייתי צריך להוסיף איזה שני סמיילים כדי שתבין שאני צוחק...
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים shibby שירותי התקנות בע"מ, אתם קונים אני מתקין!חחחבכל אופן הסינק נראה מעולה! יושב מצויין ופשוט מוצר איכותי ביותר, הסנפירים קצת יותר עבים מהסנפירים על הSLK-600 שלי אבל כפי שאתם רואים תוצאות מעולות!ואגב, לכל מי שמחפש שקט עם ביצועים, זה הסינק!
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים בכל אופן הסינק נראה מעולה! יושב מצויין ופשוט מוצר איכותי ביותר, הסנפירים קצת יותר עבים מהסנפירים על הSLK-600 שלי אבל כפי שאתם רואים תוצאות מעולות!ואגב, לכל מי שמחפש שקט עם ביצועים, זה הסינק!הוא עד כדי כך יותר טוב מה-Volcano 7+ (שנורא מרעיש אם הוא לא על low)?
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים אצלי המעבד (3400+) עם VANTEC AEROFLOW ושני מאווררים ג'נריים 120 והמעלות בIDLE הם 45 ובLOAD הם 55 ! זה נורמלי ?
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים זה נורמלי יחסית לאירו פלואו שהוא לא מאורר מהשורה הראשונה בוא נגיד ככה..אתה יכול לחיות על הטמפרטורות האלה אבל הייתי ממליץ לך להשתדל להוריד אותם כמה שאפשרזה דיי סטיה מהנושא הכללי של התארד ואני לא בטוח אם זה בסדרויש סטיקי בראש הפורום עם פירוט לטמפרטורות מומלצות לכל מעבד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.